BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým U21 V

Národní tým U21 V

Set priority
Show messages by
This Post:
11
277782.642 in reply to 277782.641
Date: 3/3/2021 6:35:47 PM
Overall Posts Rated:
148148
Nejsem si úplně jistý, jestli si rozumíme. Přijde mi, že ty se bavíš o tom, že už máš "hotové" 21 leté hráče a stavíš z nich sestavu. Já se bavím o tom, že vyjde hráč z draftu a jaký mu nastavit tréninkový plán, aby ve finále v těch 21 letech byl efektivně využitelný pro U21. Za mne osobně u hráče 185 cm nevidím důvod, aby v jakémkoli případě preferoval trénink 1/1 na SF/PF před PG/SG z pohledu tréninku pro U21.

Tréninkový plán bude nastaven podle jeho dovednosti až vyjde z draftu ale to jsem ty už davno napsal jak by meli vypadat hrači PG/SG pro vnější nego pro vnitřní taktiky,jak SF,jak PF/C atd
Podle toho nektere PG/SG budeme trenovat 1na1 i JS na pozici SF/PF + ID+PA a nektere na PG/SG + JR+ID+PA aby ve finale meli vic ruznich hraču a proto mužeme odehrat vic ruznich taktik.

Jestli si myslíš toho, tak si zjisti data, protože výška má vliv a to pořádný!!! Při tréninku 1/1 na PG/SG máme dostatek dat, který ukazuje u hráčů 185 cm výrazně rychlejší růst JS u tohoto tréninku než u hráčů 196 cm.

To jsem taky už tady napsal [post=277782.635] hrač se stejnou viškou napriklad 183 bude mit stejni rust dovednosti,tady jsem spatne napsal : Stejna viška určite nema vliv na trenink 1na1 na pozici PG/SG nebo na SF/PF

Trénovat JS jako primární trénink je úplně zbytečné a neefektivní

Není zbitečné,tady se trenuje HA,DR,JS i IS pro nektere SG hrače je to Skvělý trenink

This Post:
00
277782.643 in reply to 277782.642
Date: 3/4/2021 3:30:42 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12361236
Second Team:
Jirkov
Není zbitečné,tady se trenuje HA,DR,JS i IS pro nektere SG hrače je to Skvělý trenink

Opět vůbec nerozumím tvé odpovědi. Já psal o primárním tréninku JS, který si uváděl, to co píšeš, mi připadá podle skoků spíše jako trénink 1/1, ten samozřejmě význam má.

Stejna viška určite nema vliv na trenink 1na1 na pozici PG/SG nebo na SF/PF

Přiznám se, že nemám dostatek dat rozdělených podle výšky na SF/PF. Ale z toho, co vím o vlivu výšky na PG/SG si dovolím pochybovat, že součet skoků IS+JS při 1/1 SF/PF je pro každého hráče rovný skokům JS při 1/1 na PG/SG. Zatím to nemám podložené úplně přesnými daty, ale jsem přesvědčený, že dle výšky je pro menší hráče efektivnější trénovat na PG/SG a pro vyšší na SF/PF, jen ti zatím nejsem schopen říct ten zlom, do jaké výšky je hráč malý a do jaké velký. Takže bych se ba tvém místě vyhnul slovům jako určitě a dal nějaké konkrétní poznatky podložené daty.

This Post:
00
277782.644 in reply to 277782.643
Date: 3/8/2021 11:42:28 AM
Overall Posts Rated:
148148
Ty taky nemaš žadne důkazy ale všechno co jsem napsal ti pochybuješ.Dobřě je to tvoje pravo ja nevim co ti trenujes ale za tu dobu kterou maš klub mel bys mit nejake dukazy.Vidim že hrajes 48 sezon.
Toto neni muj prvni klub hral jsem taky predtim proto nemusiš se divat jak dlouho hraju,nejsem uplny začetnik.Mužu ti zatim jen řict že jsem trenoval hrače 185 cm 1na1 na pozici SF/PF,JS na stejne pozici + PA,ID na pozici PG.Hrač s 21 let na začatku sezony mel součet dovednosti 103.

Co mysliš jak dopadne dneska zapas s Bosnou,vaši hrači maji vic zkoušenosti tak by to meli vyhrat?

This Post:
00
277782.645 in reply to 277782.644
Date: 3/8/2021 3:57:43 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12361236
Second Team:
Jirkov
Zápas s Bosnou o "poslední" místo na MS byl "fakt důležitý". Kdyby si sledoval situaci, věděl by si, že už jsme předchozí 3 zápasy hráli CT, takže jsme dnes neměli nejmenší šanci. Taky by si věděl, jaká byla situace našeho NT před posledními volbami, co se dělo v minulém volebním období. V NT se soustředíme na budoucnost, to, že jsme uhráli 5. místo na ME, postoupili na MS a tam uhráli 8. místo je vysoce nad plán.

A to, že aktuálně v U21 expujeme budoucí generaci nemá žádný vliv na zkušenosti těch, co jsou v NT aktuálně. I když i tam se najdou hráči, co v U21 odehráli o kolem 40 zápasů
Šindelář 42
Dohnálek 41
Zdražil 40
jsou v nejlepší desítce U21 v počtu zápasů v naší historii.
Z hlediska zkušeností je ale taky důležité, že někteří z těch hráčů mají odehrány zápasy v B3 a snad jich v příští sezóně dost přibude u několika hráčů.

Důkazy mám, jak jsem psal, porovnání tréninku hráčů s různou výškou 1/1 na PG/SG. Ty nemám problém ti dát TSP 103 je pěkné a v 21 vysoké, ale pokud k tomu nedáš konkrétní rozložení skillů + TSP a rozložení skillů po draftu, není to posouditelné, jak kvalitní byl ten trénink a jak použitelný ten hráč z hlediska U21 je, TSP není všechno, občas hráči s vysokým TSP mají tak špatně rozložené skilly, že nejsou pořádně použitelní na žádné pozici. Třeba tento hráč (48172372), ještě mu je 20, TSP má 104, ale skilly rozložené tak, že pro U21 nevidím využití, ale nepochybuju, že z něj časem může být super hráč pro NT. Asi si myslel OD na pozici PG, na to jsi dej pozor při komunikaci s manažery, protože kdyby někdo opravdu trénoval ID na PG na tvé doporučení, asi by to nebyl moc efektivní trénink.
Je fajn, že si měl dříve klub, tak není problém nám říct, jak se jmenoval a čeho si s ním dosáhnul, i u zaniklých klubů není problém to dohledat a ověřit. Já mám pořád stejný klub a snadno si lze dohledat mé výsledky jak v klubu, tak v NT či U21, kterou jsem dříve taky trénoval. Není důležité, že hraju 50 sezón, ale výsledky si myslím, že jsou nezpochybnitelné.
Možná bych se na tvém místě porozhlédnul po nějaké jiné zemi, kde U21 kráčí běžnou strategií s tvojí slučitelnou, ale třeba jim chybí manažer, který by to příště převzal. Nevím, jak moc se liší tvůj jazyk s jazyky dalších třeba balkánských zemí, možná by se našly i země, kde by si měl menší jazykovou bariéru než u nás.
Když nastoupíš k nám, budeš mít nevýhodu, protože hráčům, kterým bude 21 v první sezóně dalšího cyklu, je aktuálně 19 a ve druhé sezóně budeš hrát s těmi, kterým je aktuálně 18. Tam systematicky trénujeme jen potenciály 10. Což by znamenalo, že by si musel mít v plánu vydržet alespoň 2 období, aby sis mohl připravit tým dle svých představ (když na tom začneš pracovat dopředu po draftu, který bude po této sezóně, tedy za 2 týdny, když ne, tak vlastně až 4. sezóna by byla ta, kterou by si mohl od draftu plně ovlivnit).

Last edited by rwystyrk at 3/8/2021 4:18:23 PM

This Post:
33
277782.646 in reply to 277782.645
Date: 3/9/2021 5:59:53 AM
Overall Posts Rated:
148148
Zápas s Bosnou o "poslední" místo na MS byl "fakt důležitý". Kdyby si sledoval situaci, věděl by si, že už jsme předchozí 3 zápasy hráli CT, takže jsme dnes neměli nejmenší šanci. Taky by si věděl, jaká byla situace našeho NT před posledními volbami, co se dělo v minulém volebním období. V NT se soustředíme na budoucnost, to, že jsme uhráli 5. místo na ME, postoupili na MS a tam uhráli 8. místo je vysoce nad plán.

Hehe Včera to bylo trochu jinak napsani ale vidim že si upravil vlakno :),pro selektora by mel kazdy zapas byt důležiti.Sledoval jsem vašy zapasy,ano předchozí 3 zápasy jste hráli CT ale jste taky vyhráli nad Italii?Co se mě tika je to dobrym vysledkem je mi to přijde divni dneska řikaš že je to vysoce nad planem takžš vypada že si spokojen s 8. mistem a v minulem vlakne si napsal že je uspech jen když vyhráš medajli?

TSP 103 je pěkné a v 21 vysoké, ale pokud k tomu nedáš konkrétní rozložení skillů + TSP a rozložení skillů po draftu, není to posouditelné, jak kvalitní byl ten trénink a jak použitelný ten hráč z hlediska U21 je, TSP není všechno, občas hráči s vysokým TSP mají tak špatně rozložené skilly, že nejsou pořádně použitelní na žádné pozici. Třeba tento hráč (48172372), ještě mu je 20, TSP má 104, ale skilly rozložené tak, že pro U21 nevidím využití, ale nepochybuju, že z něj časem může být super hráč pro NT.

Rozložení skillů si už ani ne pamatuju ale TSP mel kolem 55 vic určite neměl.Na konci nevypadal jako ten činan,dovednosti měl lepši srovnani.Ten činan taky pro mě nevypada ni na co.Je to podvod dat 9 mil

Asi si myslel OD na pozici PG, na to jsi dej pozor při komunikaci s manažery, protože kdyby někdo opravdu trénoval ID na PG na tvé doporučení, asi by to nebyl moc efektivní trénink

Ano OD,včera jsem to psal s mobilu ale vidim že si štasny když najdes mou chybu :)

Možná bych se na tvém místě porozhlédnul po nějaké jiné zemi, kde U21 kráčí běžnou strategií s tvojí slučitelnou, ale třeba jim chybí manažer, který by to příště převzal. Nevím, jak moc se liší tvůj jazyk s jazyky dalších třeba balkánských zemí, možná by se našly i země, kde by si měl menší jazykovou bariéru než u nás.

Dekuji za poradu ale to co ja budu dělat nech to na mně.Na druhou stranu,to jsem už napsal,pišeš tady jako by byl někým kdo ti umožnil psát jménem všech na fóru.Tvoj hlas se počita stejne jako hlas nekoho jineho.Par nanažeru tady napsali po jedno vlakno,napsali to co maji na vedomi a odešli.Jen ti furt hledaš nejake moje chybi a myslim si že je duvodem jen to aby se ja zbalil a odešel nekam jinam ale neboj zustavam tady :)
Ja vim že čeština není muj mateřský jazyk,snažim se napsat to co myslim,občas se stane že se ne umim dobře vyjádřit ale to neznamena že neumim trenovat.

Last edited by Wordamall at 3/9/2021 6:19:36 AM

This Post:
00
277782.647 in reply to 277782.646
Date: 3/9/2021 10:32:26 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12361236
Second Team:
Jirkov
Co se mě tika je to dobrym vysledkem je mi to přijde divni dneska řikaš že je to vysoce nad planem takžš vypada že si spokojen s 8. mistem a v minulem vlakne si napsal že je uspech jen když vyhráš medajli?

To si vůbec neodporuje, medaile je dlouhodobý cíl. Já převzal tým na začátku tohoto období a opravdu na medaili se nedá dosáhnout bez dlouhodobé koncepce během jednoho období. Samozřejmě se budu snažit vymáčknout maximum průběžně z týmu, ale reálně vidím šanci na medaili v NT až dorostou kluci, kterým je teď 20.

Ten činan taky pro mě nevypada ni na co.Je to podvod dat 9 mil
nemyslím si, že je to podvod, ta jeho cena je odvislá od toho, co se z něj dá vytrénovat a že má potenciál 11, nikoli od aktuálních skillů a přínosu pro U21, momentálně je tedy na 5 mega, uvidíme, kam se ještě vyšlhá, ty si narážel na cenu, kterou měl z draftu, potenciály 11, zvlášť pokud měl zajímavé skilly jsou hned po draftu prostě to nejdražší zboží

Dekuji za poradu ale to co ja budu dělat nech to na mně.
Ano, dělej si, co chceš a já si taky budu dělat, co chci, včetně toho, že ti budu dávat (dobře míněné) rady. Reálně ti řeknu svoji předpověď, jak tady ty volby dopadnou (samozřejmě se můžu mýlit). Dostaneš pár protestních hlasů od lidí, co tady skupinu kolem NT nemají rádi a dají hlas každému, kdo přijde s něčím proti. Lidi, co podporují NT, dají hlas NO-15 nebo někomu, kdo bude pokračovat v jeho strategii podpory NT. Reálně on dostane kolem 15, ty třeba kolem 5, maximálně 10 hlasů a U21 tady nejspíše nepovedeš. Takže ta rada byla dobře míněná, že možná existuje země, kde tě uvítají s otevřenou náručí. Navíc my čechové jsme dost xenofobní a nejsme moc připraveni zvolit si cizince, pokud budeme mít nějakou volitelnou českou variantu.
Ale jak jsem řekl, po draftu ti sjedu ty hráče potenciálu 9 a 8 (případně 7, když budeš chtít) a budeš mít celou další sezónu ukázat, jaký trénink a kde jim zajistíš. Ode mne máš transparentní podmínky, za jakých jsem uvažovat o tom, že bych ti dal hlas. Samozřejmě když někdo přijde se zajímavou strategií, která by nám mohla přinést medaili v U21, proč jí nepodpořit, ale jak jsem zmínil, pro mne jen za předpokladu, že ta strategie nebude ohrožovat stejné ambice dospělého NT.

Last edited by rwystyrk at 3/9/2021 10:37:05 AM

This Post:
11
277782.648 in reply to 277782.646
Date: 3/9/2021 4:43:03 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Ahoj, já se tě zeptám taky na tu kandidaturu, ale trochu z jiného pohledu.
Proč ses rozhodl kandidovat v zahraničí a ne u vás doma? Kdybych se rozhodla kandidovat, asi bych primárně uvažovala o své zemi.
Když už ses rozhodl pro zahraničí, v čem je pro tebe Česko zajímavější než jiné země? Co bylo tím důvodem, že sis vybral Česko? Máš nějaký speciální vztah k naší zemi? Když se na to opět podívám z osobního pohledu, kdybych už se rozhodla kandidovat v zahraničí, asi bych preferovala nějakou zemi, ke které mám nějaký vztah nebo alespoň sympatie.

Last edited by flumpinka at 3/9/2021 4:46:02 PM

This Post:
33
277782.649 in reply to 277782.648
Date: 3/9/2021 6:30:26 PM
Overall Posts Rated:
148148
Ahoj,rad ti odpovim :D

Můj pradědeček byl Čeh a to je jeden z důvodu proč jsem se začal učit česky.Druhy důvod asi byl ten že jsem pracoval par let v Makarske rivieře a tam jsem se seznamil se spoustu Čehu.Nebyli jako zustatni narodi (Němci,Francouzi,Madari atd).Od te doby mam krasne vzpomínky a s nekterym jsem ješte v kontaktu.Procestoval jsem Česko vice mene (Praha,Brno,Krumlov,Křomeřiž,Lanškroun,Karlove Vary,Lipno,Boleslava,špindlerov mlyn,Plzen,Budjevice,Karlštejn i ješte spoustu malych vesnic).Sympatie určite mam a ješte jsem vědel že jste 76. na žebričku tak mi to přišlo divni.Doufam že jsem ti iodpovedel na otazky

This Post:
11
277782.650 in reply to 277782.647
Date: 3/9/2021 7:18:54 PM
Overall Posts Rated:
148148
To si vůbec neodporuje, medaile je dlouhodobý cíl. Já převzal tým na začátku tohoto období a opravdu na medaili se nedá dosáhnout bez dlouhodobé koncepce během jednoho období. Samozřejmě se budu snažit vymáčknout maximum průběžně z týmu, ale reálně vidím šanci na medaili v NT až dorostou kluci, kterým je teď 20.

Určite je to dlouhodoby cil ale taky se pamatuji že si ode mě ziskal medaili a ješte nejsem ani převzal tym :D.Takže mysliš vyhrat medile za 10 sezon?Neřikam že to není možní ale za uspech U21 potrebuju třikrat min času.

nemyslím si, že je to podvod, ta jeho cena je odvislá od toho, co se z něj dá vytrénovat a že má potenciál 11, nikoli od aktuálních skillů a přínosu pro U21, momentálně je tedy na 5 mega, uvidíme, kam se ještě vyšlhá, ty si narážel na cenu, kterou měl z draftu, potenciály 11, zvlášť pokud měl zajímavé skilly jsou hned po draftu prostě to nejdražší zboží

Momentalne je 5 mega al ten ho koupil za skoro 10 mega hned po draftu a to bych určite nedál.Za to jak vypada dneska 5 mega ješte jo.

Ano, dělej si, co chceš a já si taky budu dělat, co chci, včetně toho, že ti budu dávat (dobře míněné) rady. Reálně ti řeknu svoji předpověď, jak tady ty volby dopadnou (samozřejmě se můžu mýlit). Dostaneš pár protestních hlasů od lidí, co tady skupinu kolem NT nemají rádi a dají hlas každému, kdo přijde s něčím proti. Lidi, co podporují NT, dají hlas NO-15 nebo někomu, kdo bude pokračovat v jeho strategii podpory NT. Reálně on dostane kolem 15, ty třeba kolem 5, maximálně 10 hlasů a U21 tady nejspíše nepovedeš. Takže ta rada byla dobře míněná, že možná existuje země, kde tě uvítají s otevřenou náručí.

Minule jsem měl 2 hlasy co me překvapilo protože jsem tady na foru nic nenapsal.Kdy bych dostal vic než 2 hlasy tak to by bylo dobry.Na konci se myslim že to bude tak jak si ti napsal ale dal nepojedu,jestli nepovedem tym tak budu jen trenovat :D

Navíc my čechové jsme dost xenofobní a nejsme moc připraveni zvolit si cizince, pokud budeme mít nějakou volitelnou českou variantu.
Ale jak jsem řekl, po draftu ti sjedu ty hráče potenciálu 9 a 8 (případně 7, když budeš chtít) a budeš mít celou další sezónu ukázat, jaký trénink a kde jim zajistíš. Ode mne máš transparentní podmínky, za jakých jsem uvažovat o tom, že bych ti dal hlas. Samozřejmě když někdo přijde se zajímavou strategií, která by nám mohla přinést medaili v U21, proč jí nepodpořit, ale jak jsem zmínil, pro mne jen za předpokladu, že ta strategie nebude ohrožovat stejné ambice dospělého NT.

To jsem už potvrdil že budu dělat ale s tim dostanu jen tviúj hlas,nevim jestli budu ostatni manazeri hlasovat pro me :D.
Nabidnou neco co myslim že by bylo dobry pro obje strany.Po draftu zajistím trenink všem hračum ktery se budou prodavat a podle me maji šanci hrat pro U21.Na dalšich volbah me zvolite a ja vam slibuji 2 sezony budou hrat jen ti hrači pot 10 ktery maji šanci pro NT.Podle vašech seznamu.
Tak uvidite že se budu držet naši dohodi a vi prokažete že jste otevřeni pro dalši napadi a že nejste xenofobní jak ti řikaš :D
Myslim si že je to fer pro všechny.

Last edited by Wordamall at 3/9/2021 7:37:33 PM

This Post:
00
277782.651 in reply to 277782.650
Date: 3/10/2021 4:43:51 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12361236
Second Team:
Jirkov
Určite je to dlouhodoby cil ale taky se pamatuji že si ode mě ziskal medaili a ješte nejsem ani převzal tym :D.Takže mysliš vyhrat medile za 10 sezon?Neřikam že to není možní ale za uspech U21 potrebuju třikrat min času.

NT a U21 jsou jiné disciplíny, takže úspěch se v jednom a druhém dosahuje jinak. U21 ano, vezmeš 18 leté hráče a v 21 se uvidí, jestli něčeho dosáhnou nebo ne. Nicméně každou sezónu buduješ tým znova. Když v NT začínáš od začátku, tak to trvá nějakých 4 až období, až se hráči dostanou někam do 28 let, výhodou zase je že, pak můžeš s minimálníma změnama v týmu dosahovat opakované výsledky. Já ti dám jen historické statististiky českých U21 a NT. Ne vždycky jsme měli současnou strategii a dříve jsme se o výsledky snažili, ale po zkušenostech jsme dospěli k tomu, že na to nemáme dobré výchozí podmínky konkurovat těm nejlepším.

U21
počet účastí na MS - 1 (skončili jsme 5. v sezóně 21)
počet účastí v baráži o MS (Repechage) - 2 (sezóny 7 a 21)
počet medailí na ME - 1 (bronz v sezóně 20)
počet postupů ze základní skupiny na ME - 8 (sezóny 6, 14, 20, 22, 24, 30, 34, 36)
tzn. jen ve 2 z 8 případů jsme uspěli v druhé fázi ME (25%)

NT
počet účastí na MS - 8 (sezóny 18, 20, 22, 24, 26, 28, 34, 52, tady si všimni, že to fakt letos bylo překvapení, vrátili jsme se po 18 sezónách) - postupně 6., 1., 5., 2., 3., 7., 6. a letos 8., tedy celkem 1-1-1 medaile)
počet účastí v baráži o MS (Repechage) - (úspěšné 22, 26, 28, 34, 52 neúspěšná 48)
počet medailí na ME - 5 (zlato 17, stříbro 19 a 23, bronz 21 a 25)
počet postupů ze základní skupiny na ME - 12 (sezóny 17, 19, 21, 23, 25, 27, 29, 31, 33, 45, 47, 51)
tzn. v 9 ze 12 případů (75%) jsme uspěli ve druhé fázi ME

Jak už jsem ti tady vysvětloval, máme problém s tím, kdo ty hráče bude trénovat. I v NT některé generace vypouštíme, protože prostě nemáme dost kvalitních tréninkových míst, abychom byli schopni vytrénovat dostatek kvalitních hráčů ve všech generacích a mít pořád silný tým. Pro U21 potřebuješ minimálně 15 hráčů z každého ročníku, který by měl být konkurenceschopný. My má problém najít třeba 5 míst z každého ročníku pro potřeby NT, kde budeme hledat k tomu dalších 15? Proto ti i nabízím koncept, ať zajistíš jejich trénink v zahraničí. Kdybychom se je snažili trénovat doma a mysleli to vážně, má to jen 2 možné scénáře. Budeme to dělat částečně na úkor NT a výsledek bude, že nebude šance na úspěch ani v NT, ani v U21. Nebo rezignujeme na NT a pojedeme trénink jen pro U21, ale i tam mám velké pochybnosti, jak často a jestli vůbec by nám to vedlo k úspěchu v U21.

Ano, NT je běh na dlouhou trať. Doporučím ti třeba moji volební řeč z voleb sezóny 11 (122417.2), kdy jsme přebíral NT v tragickém stavu bez koncepce, 3 období jsme budovali tým, 6. šestou sezónu vyhráli turnaj útěchy a díky tomu 7. sezónu domácí ME a nastartovali období, kdy jsme během 10 sezón dovezli 8 medailí (jen 2x jsme vyšli naprázdno na MS v tomto období).
Takže když přijdeš s konceptem, který v mých očích bude dávat naději na medaile, tak nemám problém ho podpořit, ale jestli jsme v žebříčku 80. nebo 40. mi je úplně jedno, jediné, co mně osobně dává smysl, jsou medaile.

Dlužíš mi jednu starší odpověď, říkal si, že už si dříve měl na BB tým, žádal jsem tě, jestli nám něj můžeš dát odkaz. Díky

This Post:
00
277782.652 in reply to 277782.651
Date: 3/10/2021 5:00:47 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12361236
Second Team:
Jirkov
Možná si zkus pročíst starší diskuze tady, už jsem ti dával link na mojí první volební řeč ve volbách NT (už předtím jsem vedl U21).
(122417.2) - řeč před sezónu 11, v ní jsem řekl, že nám bude 3 období trvat, než se dotáhneme do špičky, výsledek - vyhraný turnaj útěchy sezóna 16 a získané domácí prostředí pro ME sezóna 17
(191360.4) - řeč před sezónou 17, řekl jsem, že cíl je vyhrát ME a vyhráli jsme ho
(208928.2) - řeč před sezónou 19, řekl jsem, že cíl je vyhrát MS a vyhráli jsme ho

Takže očekávám, že řekneš, jaký máš cíl, v jakém horizontu a jaká cesta by měla vést k tomu cíli.

Advertisement