Arkadaşlar merhaba. Yaşanılan son olaylardan sonra gözlemci ekibinden biri olarak birkaç kelam etmek istiyorum sizlere.
Öncelikle olaylara en baştan başlamak istiyorum. Uzun yıllardır bu oyun içerisindeyim. Milli takım koçlukları, sezonlarca yapmış olduğumuz sayısız dönem gözlemcilik geçmişimiz mevcut az çok bilen tanıyan vardır illa ki. Uzun bir süre oyunda sadece takım sahibi olarak devam ederken, İlker hocamızın göreve gelmesinden sonra kendisini kırmadan elimden geldiğince ben ve ekibim olarak yardımcı olmaya çalıştık. Veri tabanı oluşumu, oyuncu sahipleri ile iletişim, antrenman önerisi vs. birçok arkadaşa bilgi sağladık ve elimizden geldiğince bir şeyleri oturtmaya çalıştık. Yaşanılan son olaylar, söylemler, atışmalar siz ne derseniz diyebilirsiniz ben ve ekibim olarak bizi olumsuz yönde etkilemeye ve işimizi yapmamızı zorlaştırmaya başladı. Açıkçası ben oyuncu gelişiminden çok insanlar ile 'Ne olacak bu işin sonu hocam' sorusunun cevabını vermek için oyuncu sahipleri ile konuşmaya başladım. Aldığımız karar ile İlker hocanın Menajer Popülaritesi yüzde 25 altına indirilerek bu süreçten sonra Obradovıc hoca takımın başında olacaktır. Konu hakkında yetkili Bora abi olduğundan gerekli olursa açıklama yapılabilir.
Burada ki amacımız kesinlikle bir gruplaşma bir karşı taraf olma değildir. Uzun yıllar bu görev ile birçok arkadaşlıklar edindim. Ne hocalar, ne tartışmalar yaşadık bilen bilir. Önemli olan BB-Türkiye ailesi olarak hep birlikte bir olmaktır. Ben ve ekibim bu yolda çalışmaya devam edecektir. Ernesto hocamız ile güzel bir çalışma planlayıp hayata geçirmek için ufak ufak adımlar attığımızı da şimdiden belirtebilirim.
Son olarak belirtmek istediğim bir konu daha var. Özellikle forumlara yazmaktan ziyade okumak daha mantıklı gelir bana. BB-Türkiye olarak forumlarda son zamanlarda çok toksik bir ortam oluştu. Sizlerden ricam, eleştiriler her zaman olacaktır ama yıkıcı olmak yerine yapıcı olmak önceliğimiz olmalıdır.
Saygılarımla.