Sorry, ale připomíná mi to hovory s mým starším synem, který taky občas slyší, ale neposlouchá. To neber jako urážku, i on je ve své podstatě (doufám) celkem fajn kluk.
ad 2. - mýlíš se v tom, že jsme oprávněni k prohlížení skillů hráčů bez souhlasu majitelů. Není tomu tak. Jsme oprávněni tím, že jsme byli zvoleni většinou hlasů českých manažerů do svých funkcí. A ještě před volbou jsme představili všechny členy týmu, kteří k databázi budou mít přístup. A jak již bylo řečeno mnohokrát, kdo s tím má problém, ať mi to napíše třeba BBmailem, a jeho hráče nebudu sledovat vůbec, event. jenom já osobně. Podle toho, co si dotyčný bude přát.
ad 4. - nebylo myšleno osobně, jak jsi to vzal. abych někomu nabídl funkci skauta (protože tak to dělám), musím mít s dotyčným předchozí zkušenost, a ne jednorázovou. a proto je to vždycky někdo, kdo dobře trénuje hráče pro U21 - to je pro mě záruka, že o tu práci, která mu akorát bere hodně času a pro vás je dost "neviditelná", má zájem a že je prostě šance, aby mu to vydrželo. čili první podnět vychází ode mě, nikoli naopak. a konkrétně s tebou žádné výrazné zkušenosti, bohužel, nemám. aspoň do dneška.
nezlob se, myslím si, že už všechno podstatné bylo řečeno. a ne jednou. proto bych si dovolil v diskusi na toto téma již dále neúčinkovat.