Stadion növelés + jegyár csökkentés nálam nem gyenge bevételnövekedést eredményezett.
Pont azt csináltam, az elmúlt időszakban közel 1000 hely bővítés és az elmúlt 2 jegyár megállapítási időszakban* kétszeri csökkentés. Alig történt érdemi változás...
Az volt a csoda, h szombaton 99%-ot tudtam hozni, kb az évben először..
Mi az oka, rosseb tudja? Talán nyertem idegenben múlt kedden.
Apropó!
(221667.1)A hétvégén olvastam nemzetközin egy olasz srác által indított témát "Az idióta szurkolóim tönkreteszik a gazdasági helyzetem" címmel. Abban az feszegeti, hogy milyen hátrányos a retardált szurkolók egy csoportjának megkérdezése általi értékelés. Ha nem sikerül 1-1 meccs, ami fontos az mennyire megvágja a csapat pénzügyeit...
Teljesen igaza van! Azért az abnormális mennyire borzalmasan nehéz idegenben 2 hasonló képességű csapat meccsét megnyerni. Volt itt már MKL-es siránkozó is ez ügyben. Ott gondolom az esély idegenbeli sikerre kb 1-2% vagy annyi se hasonló erőket képviselők esetén.
Ezt is hibának érzem, de legalább akkor egy idegenbeli bukta után méltányosak lennének a szurkolók...
Alapvetően nem is ilyen véletlenszerű közvélemény-kutatásra bíznám a csapat pü-inek megítélését, hanem teljesen objektív mutatókra! Pl: Az elmúlt 10-15 meccs mérlege és ebből súlyozottan a hazai eredmények. Miért is? Mivel a hazai pálya sokszor legyőzhetetlen a játékban. Nehogy már a gyenge idegenbeli mérleg szabjon gátat egy csapat pü-i helyzetének.
*: Erről jut eszembe! Miért korlátozzák még ezt is 6-7 hetes változtatási ciklusokra? A valóságban rugalmas jegyárak is vannak magasabb egy rangadóra és olcsóbb a "kicsik" ellen.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 7/23/2012 4:02:33 AM