BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Basketbol

Basketbol (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Guzzz
This Post:
00
219622.643 in reply to 219622.642
Date: 9/5/2013 3:21:51 PM
Overall Posts Rated:
255255
Rusya ilk periyotta çok fena oynuyor gerçekten. Bir galibiyet gelirse işler karışır grupta da bize ne faydası olur bilemeyeceğim :P

Edit: Sorun yok, Spanoulis üçüncü periyotta sazı eline aldı :)

Last edited by Guzzz at 9/5/2013 4:09:27 PM

This Post:
00
219622.644 in reply to 219622.642
Date: 9/5/2013 3:27:23 PM
dürbinar sharks
III.16
Overall Posts Rated:
151151
abi bırakın kim kimi savundu taktik işleri falan..
onlar zor maçlar için geçerli..
bana söyler misiniz bu iki maç zor muydu..
yav kadroda 3 nba oyuncumuz var bide oynamış olan var..
yani 4 nba görmüş adamımız var..
hangi ikisi devreye girse bu iki maçı da alırdık..
28 milyon tl'yi yerken pek neşeliydi herkes..
ondan sonra kontak kapattık..
ne bi plan ne bi sistem..
hani bu takımın savunması iyiydi..
fin takımını durduramadık ne biçim savunma bu..
pota altında ömer gibi bir canavar var ama kullanamıyoruz..
tanjeviç'e gasper vidmar'la oynamasını bilir çünkü beyni ona basar..
oynadığı pozisyon itibariyle rakibe dezavantaj yaratan ersan feci..
potayı göremiyo adam..
yazık yaa..orhun ene geldi hemen hallettiler adamı..
tanjeviç'i 10 seneden beri bakıyoruz..bu jenerasyon bi avrupa şampiyonasında final oynamalıydı..
olimpiyatlara gitmeliydi..
ama olmadı..elde var dünya şamp finali..
turgay demirel sağolsun..çok büyük adam çook..

This Post:
00
219622.645 in reply to 219622.1
Date: 9/5/2013 4:13:57 PM
Overall Posts Rated:
198198
A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanjevic, üst üste aldıkları yenilginin ardından takımda bir sorun olduğunu söyledi.

Tanjevic, İtalya karşısında alınan yenilginin ardından düzenlenen basın toplantısında, takımda bir sorunun yaşandığının açık olduğunu belirterek, "Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Belki de sorun benden kaynaklanıyor. Bunun üzerine biraz daha düşünmem gerekiyor ki tam olarak yanıtını vereyim" dedi.

İtalya'da Gentile'nin çok iyi oynadığını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, rakipleri karşısında daha fazla ikili oyun oynadıkları ifade edilerek, bunun devam edip etmeyeceği yönündeki soruyu ise "Daha fazla ikili oyun oynamayacağız. Bizim esas sorunumuz savunmada. Hücumdan çok savunmayı düşünmeliyiz" diye yanıtladı.

From: aquila
This Post:
00
219622.646 in reply to 219622.645
Date: 9/5/2013 4:37:20 PM
Overall Posts Rated:
227227
https://eksisozluk.com/entry/36603570?utm_source=facebook&...

milli takım hakkında yazılmış güzel bir değerlendirme zamanı olanların okumasını kesinlikle tavisye ederim

This Post:
00
219622.647 in reply to 219622.646
Date: 9/5/2013 4:44:08 PM
Overall Posts Rated:
255255
https://eksisozluk.com/entry/36603570?utm_source=facebook&...

milli takım hakkında yazılmış güzel bir değerlendirme zamanı olanların okumasını kesinlikle tavisye ederim

Dün akşam tartışmıştık biz bunu ya :D
Hemen bir sayfa önce var.

This Post:
00
219622.648 in reply to 219622.647
Date: 9/5/2013 4:52:08 PM
Overall Posts Rated:
255255
Bu arada Litvanya da dünkü Lavrinovic kardeşlerin berbat performansından sonra Valanciunas-Motiejunas ikiz kulelerine şans verince pota altındaki etkisini de artırmış. :)

From: Kemal

This Post:
00
219622.649 in reply to 219622.648
Date: 9/5/2013 5:14:25 PM
Overall Posts Rated:
5555
maçla ilgili bana tek dikkat çekici gelen nokta şuydu:

''Biz kendimizi çok mu büyüttük acaba'' gerçekten merak ediyorum bende. gerçekten biz kendimizi çok mu büyüttük?

Aslında bu turnuvaya tanjevicle başlamak hataydı. İtalyan koçlardan birinden olumsuz cevap çıkınca tanjevicle devam ettik.İtalyan koça neden gidiyorsunuz siz? Türkiye'de koç mu kalmadı? İki senedir türkiye ligine ambargo koyan ergin ataman çalıştıramaz mıydı? Geçen sezon Anadolu Efesle final fourun kapısından dönen Oktay Mahmuti çalıştıramaz mıydı? Fransa'nın Cholet Basket takımını adam eden Erman Kunter çalıştıramaz mıydı? Hatta herkesi geçtim sadece bir turnuvada son saniye basketiyle olimpiyatları kaçırdı diye Orhun Ene'yi de taviz vermeden yolladınız. Ama yok bizim tanjevicimiz var 10 senedir takımda bir tane dünya ikinciliği gördük.Daha ne adı üstünde dünya ikinciliği.10 senede bir, bir başarı gelirse milli takımda yeter. Tanjevic iki senedir yollanacak deniyor. Takımda kalıyor.Artık milli takımın yeni birine ihtiyacı olduğunu göremeyecek kadar kör müsünüz anlamıyorum ki.

Bu arada Orhun Ene yönetiminde mağlup oluyorduk anlıyorum ama mağlup olduğumuz skorlara bir bakarsak taviz vermeden yollanacak biri değildi gibime geliyor. Polonya maçı hariç. Polonya maçı kaybedilmemeliydi.

This Post:
00
219622.650 in reply to 219622.648
Date: 9/5/2013 5:16:19 PM
Overall Posts Rated:
5858
ben düşünmeden ilk 5 te valan ile ömerin takım arkadaşı motie yi başlatırdım :D biri nba de oynayan ikili diğeri avrupada oynayan

bizim milli takım ile yorum yapmayacağım sadece Ersan İlyasova isimli şahsın umarım aynı anda 2 bileğide kırılırda bir daha şut atamaz

This Post:
00
219622.651 in reply to 219622.649
Date: 9/5/2013 5:20:54 PM
Overall Posts Rated:
198198
Ergin ataman adı geçmişti hocam takım için. Şampiyonluktan sonra ntv de bi programa katılmıştı ergin ataman orada soruldu kendisine milli takım için adınız geçiyor ne diyorsunuz diye. Ergin atamanın cevabını ana hatlarıyla hatırladıgım kadar özetliyim. Söyledikleri; Biz heralde baştan kaybediyoruz her Türk gibi bu görevi yapmaktan gurur duyacagımızı en başta söyleyince biz çantada keklik görülüyoruz ona gidiliyor buna gidiliyor en son olmazsa ergin ataman var zaten deniliyor. Ben gurur duyarım milli takımı çalıştırmaktan ancak bu iş böyle olmaz planla projeyle gelinmesi lazım böyle bu saatten sonra 2 gün kalmışken gel ergin kimseyle anlaşamadık bari sen geç tarzı bi yaklaşımla olmaz demişti nitekim bu açıklamalardan 1gün sonrada Tanjevicle anlaşıldı. Ergin ataman haklı bizim hayatımızın her alanında oldugu gibi fedarasyonlarımızda günü kurtarma peşinde ne gelecege yönelik bi plan ne birşey var gelen koç aman şu şampiyonayı bi geçirsinde bakarız mantalitesiyle getiriliyor. Nitekim Orhun Ene aynı mantalitenin kurbanı olarak gönderildi.
Edit: Yanlış hatırladıgım yerler abarttıgım kısımlar varsa kusurabakmayın baya zaman geçti üzerinden bu programın

Last edited by umutcanxxx at 9/5/2013 5:25:08 PM

This Post:
00
219622.652 in reply to 219622.644
Date: 9/5/2013 5:22:08 PM
Overall Posts Rated:
152152
Öyle deme hocam Turgay'ın bi de 2001 eurobasket finali var.

Şu ekşisözlükteki yazı var ya, eleştirenler olabilir belki bazı kısımlarını ama ben katılıyorum tamamına.

Ha şu devreye girme konusuna da hiç girme lütfen.

Şu sonuçlara hep bu devreye girme muhabbetinden geldik zaten. Her devreye girmek isteyen birebir oynayıp el üzerinden atıyo. Belki senin devreye girme anlayışın bu değil ama Türklerde devreye girme anlayışı bu.

Bunun en yakın örneği de bugün devreye girmek isteyen Ersan'ın üstüste iki tane saçma sapan üçlük kullanmasıydı.

Last edited by HeyBonnie at 9/5/2013 5:27:39 PM

This Post:
00
219622.653 in reply to 219622.652
Date: 9/5/2013 5:33:15 PM
Overall Posts Rated:
5555
hocam bende onu diyorum neden italyan koça emanet ediliyor ergin atamanın adının geçtiğini hatırlıyorum ama içeriğini bilmiyordum. Anlamadığım bir konu da hazırlık maçlarının sonuna doğru takım hazır görünmüştü gözüme özellikle hidayet iyi görünüyordu. Hazırlık maçlarının ilk başları gibi oynuyor takım ama bu sefer önlerinde o kadar maç yok iki maçta nerdeyse kapadılar turnuvayı. Hala umudum var mı evet var. Yunanistan her ne kadar çok güçlü ve iyi bir görüntü çizsede eğer yunanistana karşı galip gelirsek o zaman takım kendine gelebilir. Fazla hayal dünyasından oldu ama olsun :D iki günde ersan hidayet kendine gelir ömeri içerde olumlu kullanır enderi hakkettiği ilk beşe koyarsak ve emir iyi oynarsa oha ne biçim hayalgücüm varmış benim :D

Advertisement