Ugye tudod, hogy te voltál az egyik scout, akivel kapcsolatban voltam? :) Még ha csak rövid ideig is. Na amit most felsoroltál a hármas pontban, egyet se olvastam..
Rajczi most u21-be ért, őt önállóan kerestem ki, fizettem érte fél millát, annyit meg összeszedtem a fórumon, hogy tudjam mik a fő skillek, és egy poszton kell edzeni. Szóval akárhány szezont is nyomtál le, akármit is csináltatok más játékosokkal, ne haragudj, de azt kell mondjam, hogy lófasz közötök nem volt Rajczi fejlődéséhez, ami plusz itt-ott lecsepegett tőletek az abból jött, hogy néha kérdeztem ezt-azt. Tehát nem kell itt eljátszani a mártírt, meg verni a melled, mert mióta fórumot olvasok, tőled mást se látok, csak a hisztit, és ez rohadtul unszimpatikus. Őszintén megmondva, ha valami elveszi a kedvem attól, hogy válogatottra neveljek, az a műbalhé, amit Te művelsz. És ha idetéved még pár nevelő, azt fogják látni, hogy az "okosok" se tudják mi a jó, mennek inkább a saját fejük után, szóval ha tényleg a válogatott érdekel, nem pedig a saját bizonyítványod, akkor szerintem sürgősen fejezd be az ámokfutásod.