ale opravdu se mi vůbec nelíbí, že nemůžu zatrhnout lidem z obou NT mi lézt na hráče a pak si mezi sebou o nich povídat. Je mi veskrze jedno jak to máte ošetřené a je mi jedno, že na tom prakticky nemůžete nic získat, ale prostě se mi to nelíbí. Systém, kdy projedete kompletní draft a ruku na srdce dělá te to společně a řekněme si to na rovinu pod vedením rwystyka. Teď doufám, že ho neotrávím, protože by to vedení NT v současné situaci fakt neprospělo. Z mého pohledu jste sice volená, ale na to konto zvýhodněná (přestože to zvýhodnění můžete využít jen občas a nakonec vám tak moc pomoci nemusí) skupina.
Ale to si nestěžuješ na nás, ale na systém ... Systém je prostě nastavený tak, že U21/NT trenéři se na hráče mohou podívat.
Následně si někde na pokoutním foru a zase je mi jedno, že se tam můžu dostat pokud se prohlásím za správného BB čecha, společně proberete taktiku a co já vím co ještě. Chápu, že někdo neumí pracovat s otevřeným prostorem a že tudíž to je pro vás asi nutnost, ale zase to nic nemění na tom, že se mi to nelíbí.
Bohužel tohle fórum, na kterém nyní vedeme diskuzi, je dostupné všem, tzn. i všem všímavým očím z táborů soupeřů. Takže dávat sem informace o plánech na zápas (kromě úmyslně zavádějící soupeře na zcestí) by nebylo moc taktické.
Já taky nejsem úplně nadšený externím forem, protože to znamená pro lidi přihlašovat se ještě někam jinam. Bohužel možnosti BB jsou v tuhle chvíli následující:
- veřejné forum (to jsem popsal, proč není vhodné)
- forum v rámci federace (je omezené, pro ty, co se dostali k supporterovi)
- forum v Pomoc - čeština v rámci Help fora, které je tak trochu zapadlé, ale kdybychom ho začali používat na tyto účely, museli bych to našim manažerům sdělit, takže by se to nakonec dověděli i ostatní (možná formou novinky přes GM by to šlo, aby to žádní jiní manažeři nedostali na vědomí) a našli si nakonec ty informace.
Nicméně pokusím se na Suggestion foru navrhnout novou funkčnost, kterou by bylo forum omezené pro všechny manažery země, nemusel by se žádat speciální přístup a měli byste ho pěkně po ruce tady, nemuselo by se na externí forum. Jestli uspěju a kdy se toho případně dočkáme, uvidíme.
Last edited by rwystyrk at 5/13/2010 9:12:12 AM