BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým

Národní tým (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Zdenda74

This Post:
00
102056.645 in reply to 102056.643
Date: 5/13/2010 6:49:59 AM
Overall Posts Rated:
2323
Přestože je asi zbytečný na Tebe reagovat, tak věř, že sebejistotu o tom, že jsem schopný spíš vybrat správnou a učinnou taktiku než diskusní forum mám docela podloženou. Jak tady ve virtualitě, tak medailemi v reálu. Diskuse o taktice zákonitě sklouzne k volbě kompromisů a to je málokdy dobře. Viz způsob hry NT tady, když už experimentovat, tak pořádně, bez strachu a bez opatrnictví. Nakonec tady ve virtuálním světě projdou i extrémy, které se ve skutečnosti nedaj realizovat. To bohužel diskuse více lidí málokdy umožní. Ale zase opakuju rwystryk je schopný si své obhajovat sám a zdá se mi poněkud zbytečné aby jsi to dělal za něj. Navíc to tvoje podlejzáctví snad musí být nesympatické i jemu.

This Post:
00
102056.646 in reply to 102056.644
Date: 5/13/2010 6:52:01 AM
Overall Posts Rated:
4040
nebo jsou tvé příspěvky jen alergická reakce na slovo "mafie"

Ono je to spíš tak, že se člověk na takové pozici začíná více soustředit na způsob, jakým se prezentuje. Protože je ten způsob klíčový kvůli obecnému povědomí o něm a jeho kompetenci, je principielně zapotřebí zdůrazňovat správná rozhodnutí a na druhou stranu se vyhrazovat proti všemu co by tuto kompetenci mohlo ohrožovat.
Ten volební model je dost podobný třeba politickému, kde jsou debaty vedeny podobným způsobem a to jde přitom o lidi, kteří jsou profesionálové. Ona trocha nadhledu nezaškodí a kritika je prospěšná, jen by to ani kritik neměl nikdy příliš hrotit i když může mít třeba pravdu. To soustředění dotyčných se totiž začne přímo vázat na prvky, které ohrožují jejich stabilitu a začnou toto ohrožení hledat i tam kde není.

(teda doufám, že to nikoho nenaštve, ale neodpustil jsem si to:))

From: Amare

This Post:
00
102056.647 in reply to 102056.644
Date: 5/13/2010 6:55:05 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Sorry, ale připomíná mi to hovory s mým starším synem, který taky občas slyší, ale neposlouchá. To neber jako urážku, i on je ve své podstatě (doufám) celkem fajn kluk.

ad 2. - mýlíš se v tom, že jsme oprávněni k prohlížení skillů hráčů bez souhlasu majitelů. Není tomu tak. Jsme oprávněni tím, že jsme byli zvoleni většinou hlasů českých manažerů do svých funkcí. A ještě před volbou jsme představili všechny členy týmu, kteří k databázi budou mít přístup. A jak již bylo řečeno mnohokrát, kdo s tím má problém, ať mi to napíše třeba BBmailem, a jeho hráče nebudu sledovat vůbec, event. jenom já osobně. Podle toho, co si dotyčný bude přát.

ad 4. - nebylo myšleno osobně, jak jsi to vzal. abych někomu nabídl funkci skauta (protože tak to dělám), musím mít s dotyčným předchozí zkušenost, a ne jednorázovou. a proto je to vždycky někdo, kdo dobře trénuje hráče pro U21 - to je pro mě záruka, že o tu práci, která mu akorát bere hodně času a pro vás je dost "neviditelná", má zájem a že je prostě šance, aby mu to vydrželo. čili první podnět vychází ode mě, nikoli naopak. a konkrétně s tebou žádné výrazné zkušenosti, bohužel, nemám. aspoň do dneška.

nezlob se, myslím si, že už všechno podstatné bylo řečeno. a ne jednou. proto bych si dovolil v diskusi na toto téma již dále neúčinkovat.

From: Amare

This Post:
00
102056.648 in reply to 102056.646
Date: 5/13/2010 7:00:31 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
v poho :-) politik teda skutečně nejsem, abych se musel třást o korýtko. konekonců, mám to tady na dobu určitou, a dokonce jsem neodvolatelný. čili jsem spíš monarcha. věřím, že osvícený - ale to určitě věří/li všichni :D

This Post:
00
102056.649 in reply to 102056.648
Date: 5/13/2010 7:16:12 AM
Overall Posts Rated:
2323
Politik jsi, trenér NT v současném systému hry je, politická funkce, volená s velice krátkým volebním obdobím, tudíž velmi závislá na popularitě. To chápu a bylo by čestné si tu skutečnost uvědomit. Monarcha jsi na úrovni klubu, na urovni nároďáku jsi předseda vlády. V současném našem uspořádání jsi takovej ruskej Medvěďev, taky jsi ochotně vklouznul do pantoflý co ti nechal připravené rwystyk a jen rozvíjíš jeho filozofii asi se stejným množstvím stupňů volnosti jako on za Putinem. (vím že jsi trenér 21, aby jsi se na tom nemusel otáčet)
Že nejsi schopný chápat syna je tvůj problém, já s chápaním svých dětí problém nemám. To, že nejsi s to zpracovat co vlastně tím co píšu chci říct je trochu škoda. Ale jeví se mi jako zbytečné se ti to tady pokoušet dovysvětlit.

From: aigidios

This Post:
00
102056.650 in reply to 102056.648
Date: 5/13/2010 7:23:12 AM
Overall Posts Rated:
4040
:D

This Post:
00
102056.651 in reply to 102056.647
Date: 5/13/2010 7:55:03 AM
Overall Posts Rated:
2323

ad 2. - mýlíš se v tom, že jsme oprávněni k prohlížení skillů hráčů bez souhlasu majitelů. Není tomu tak. Jsme oprávněni tím, že jsme byli zvoleni většinou hlasů českých manažerů do svých funkcí. A ještě před volbou jsme představili všechny členy týmu, kteří k databázi budou mít přístup. A jak již bylo řečeno mnohokrát, kdo s tím má problém, ať mi to napíše třeba BBmailem, a jeho hráče nebudu sledovat vůbec, event. jenom já osobně. Podle toho, co si dotyčný bude přát.

To, že tě 10 procent lidí z komunity zvolí za NT přece nepředjímá souhlas 100 procenta lidí s projitím vlastních hráčů. Nebo fakt si myslíš že jo?

This Post:
00
102056.652 in reply to 102056.634
Date: 5/13/2010 8:43:34 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Obávám se, že jsi právě podal důkaz o své "taktické plochosti", pokud to hraješ jako hattrick. Tohle není hattrick. (Pokud nevíš co je hattrick nebo si nikdy nehrál, tak se omlouvám, ale přesně ten popis sedí.)
Ale to by bylo na delší diskuzi, jaká jsou další vodítka a že je jich docela dost.

From: Morous

This Post:
00
102056.653 in reply to 102056.652
Date: 5/13/2010 8:56:27 AM
Overall Posts Rated:
8181
Přestože je asi zbytečný na Tebe reagovat, tak věř, že sebejistotu o tom, že jsem schopný spíš vybrat správnou a učinnou taktiku než diskusní forum mám docela podloženou. Jak tady ve virtualitě, tak medailemi v reálu.

Ty jsi se zkrátka dneska nudil a tak jsi nám chtěl říci, že miluješ manželku, děti zvládáš, někdy jsi za něco dostal medaile. ( můžeš naspat za co, ať víme co tu je za borce:) atd. atd.

From: Uhlik

This Post:
00
102056.654 in reply to 102056.651
Date: 5/13/2010 9:05:37 AM
Overall Posts Rated:
1414
To, že tě 10 procent lidí z komunity zvolí za NT přece nepředjímá souhlas 100 procenta lidí s projitím vlastních hráčů. Nebo fakt si myslíš že jo?

Dovolím si zareagovat - tohle je ale dost smutnej argument, a není jedinej, ale na ty ostatní nemám nějak sílu reagovat. Tim, že je někdo zvolenej jako trenér NT, má automaticky souhlas s procházením hráčů. Systém NT týmů je přece nastavenej tvůrcema hry, takže vyčítat trenérům NT a U21, že využívají to, co bylo pro NT naprogramovaný, je ... tak nevím, jak to označit kulantně ... hloupost ??? Ta možnost prostě existuje, je součástí hry, je legální a trenér NT jí prostě jen využívá - i kdyby byl zvolenej pouze jedním hlasem, a to svým.

Amare tu správně psal, pokud se Ti nelíbí myšlenka, že se trenéři budou koukat na skilly Tvých hráčů, tak napiš, že nemáš zájem mít hráče v NT. Já dodám, že pokud se Ti nelíbí myšlenka, že tahle hra je tak naprogramovaná, tak si buď stěžuj u tvůrců BB, nebo to prostě přestaň hrát, nejni nic jednoduššího. Někde v předchozích příspěvcích si psal, že to dělí hráče na dvě kasty, nebo jak to tam bylo. Kdybych přemejšlel timhle stylem, tak na dvě kasty dělí hráče i to, jestli mají zaplacenýho supportera nebo ne.
Jednou je to takhle nastavený, tak se s tim buď smiř nebo to přestaň hrát ... :D

Ale jaksi dávat za tohle vinu trenérům je fakt hloupost.

This Post:
00
102056.655 in reply to 102056.637
Date: 5/13/2010 9:11:24 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
ale opravdu se mi vůbec nelíbí, že nemůžu zatrhnout lidem z obou NT mi lézt na hráče a pak si mezi sebou o nich povídat. Je mi veskrze jedno jak to máte ošetřené a je mi jedno, že na tom prakticky nemůžete nic získat, ale prostě se mi to nelíbí. Systém, kdy projedete kompletní draft a ruku na srdce dělá te to společně a řekněme si to na rovinu pod vedením rwystyka. Teď doufám, že ho neotrávím, protože by to vedení NT v současné situaci fakt neprospělo. Z mého pohledu jste sice volená, ale na to konto zvýhodněná (přestože to zvýhodnění můžete využít jen občas a nakonec vám tak moc pomoci nemusí) skupina.

Ale to si nestěžuješ na nás, ale na systém ... Systém je prostě nastavený tak, že U21/NT trenéři se na hráče mohou podívat.
Následně si někde na pokoutním foru a zase je mi jedno, že se tam můžu dostat pokud se prohlásím za správného BB čecha, společně proberete taktiku a co já vím co ještě. Chápu, že někdo neumí pracovat s otevřeným prostorem a že tudíž to je pro vás asi nutnost, ale zase to nic nemění na tom, že se mi to nelíbí.

Bohužel tohle fórum, na kterém nyní vedeme diskuzi, je dostupné všem, tzn. i všem všímavým očím z táborů soupeřů. Takže dávat sem informace o plánech na zápas (kromě úmyslně zavádějící soupeře na zcestí) by nebylo moc taktické.
Já taky nejsem úplně nadšený externím forem, protože to znamená pro lidi přihlašovat se ještě někam jinam. Bohužel možnosti BB jsou v tuhle chvíli následující:
- veřejné forum (to jsem popsal, proč není vhodné)
- forum v rámci federace (je omezené, pro ty, co se dostali k supporterovi)
- forum v Pomoc - čeština v rámci Help fora, které je tak trochu zapadlé, ale kdybychom ho začali používat na tyto účely, museli bych to našim manažerům sdělit, takže by se to nakonec dověděli i ostatní (možná formou novinky přes GM by to šlo, aby to žádní jiní manažeři nedostali na vědomí) a našli si nakonec ty informace.

Nicméně pokusím se na Suggestion foru navrhnout novou funkčnost, kterou by bylo forum omezené pro všechny manažery země, nemusel by se žádat speciální přístup a měli byste ho pěkně po ruce tady, nemuselo by se na externí forum. Jestli uspěju a kdy se toho případně dočkáme, uvidíme.

Last edited by rwystyrk at 5/13/2010 9:12:12 AM

Advertisement