BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > [NT] diskusia V

[NT] diskusia V (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
204209.645 in reply to 204209.636
Date: 5/15/2012 12:08:12 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Trochu si rýpnu, protože pozitiv sis vypsal dost, přidám pár negativ ;-)

- neschopnost slovenské komunity si koupit Gažúra, když byl na trhu (mám na mysli, než jsem ho koupil já, nikoli teď)
- nedostatek víry ve vlastní síly, vedoucí podle mne ve zbytečné CT na Španěly (a to ne s ohledem na výsledek toho zápasu, ale s ohledeme na to, že jste v té době měli bilanci 3-0 a v případě prohry, která mohla a nemusela být, by se to dalo ještě zachránit CT s Tureckem, v případě výhry byste měli mnohem lepší pozici pro semifinále)
- zhoršení česko-slovenských vztahů tím, že se semifinále hrálo PO CT, zatímco druhá dvojice hrála PO normal ... samotné PO CT by až tak nevadilo, ale nedostatečné zdůvodnění mně vadilo více

This Post:
11
204209.646 in reply to 204209.645
Date: 5/15/2012 2:40:04 AM
Overall Posts Rated:
7070
rwystyrk, uplne sa priznam, ze nerozumiem tomu poslednemu bodu. zhorsenie vztahu pretoze sme sa usilovali o vyhru? z mojho pohladu sa nic ine ako CT nedalo hrat, napriek tomu neviem preco by to malo nas vzajomny vztah nejako poznacit - myslim, ze vzdy radi cechom pomozeme ak to nie je priamy suboj (samozrejme je to aj na nt manazerovi).

This Post:
00
204209.647 in reply to 204209.646
Date: 5/15/2012 2:48:02 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Nemůžeš mu rozumět, protože ten, kdo se mnou komunikoval, je psycho. Jak jsem psal, CT bych ještě pochopil, kdyby mi ho nějak rozumně vysvětlil.

Jako rozumné vysvětlení bych bral např.:
1) doufám, že bez dohody zahraješ PO normal (i když jsem jasně deklaroval, že ne a taky jsem nezahrál)
2) myslím si, že PO CT - PO CT nám dává větší šanci než PO normal - PO normal
Žádného takového ani jiného vysvětlení akceptovatelného se mi nedostalo. Nic jiného než CT se hrát nedalo nebo museli jsme hrát CT za takové vysvětlení nepovažuju.

Je opravdu zvláštní, že se dokáže ve vzájemném zápase dohodnout Turek s Polákem, ale Čech se Slovákem ne. Nakonec to po finále vypadá, že právě ten kousek nálady chyběl k tomu, aby se dali porazit (a kdyby semifinále dopadlo opačně, mohl chybět zase vám). I když si nejsem 100% jistý, že bych s vyšší náladou zvolil stejnou taktiku.

Last edited by rwystyrk at 5/15/2012 2:50:44 AM

This Post:
00
204209.648 in reply to 204209.646
Date: 5/15/2012 2:48:36 AM
Overall Posts Rated:
4242
skor to asi myslel tak,ze sme hrali s rovnakym pristupom a ze sa dalo hrat aj obidvaja Normal v tom pripade...a vtedy by mal vitaz nasho semifinale vyssie sance vo finale...ale to uz je na komunikacii medzi NT manazermi...

From: chlebo

This Post:
00
204209.649 in reply to 204209.647
Date: 5/15/2012 4:10:31 AM
Overall Posts Rated:
112112
Bod cislo 2 bude ta spravna odpoved. A keby to nie je priamy suboj o miestenku tak ver tomu ze by sme vam pomohli,ale takto to bol boj,obaja sme chceli a potrebovali vyhrat. Kazdopadne mate MS,viem ze si maximalista a chcel si vyhrat aj ME,ale zas ako nejaku tragediu by som to nevidel ;)

From: rwystyrk

This Post:
00
204209.650 in reply to 204209.649
Date: 5/15/2012 4:28:21 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Nicméně znova opakuju, váš trenér mi to nenapsal, takže bod 2) je max. tvůj názor, nikoli to, co mi bylo prezentováno. Každý může výhodnost oboustranného PO normal nebo PO CT vidět jinak nebo v tom dokonce nevidět rozdíl.
Nicméně pořád tady citím, že to berete jako nějakou pomoc nám, ale pokud byste vyhráli vy a nebylo k tomu daleko, tak jste přece před finále pomohli i sobě ... ale to se mi zdá, že nějak nechce tady nikdo pochopit :-)

Taky z toho nějakou velkou tragédii nedělám, kdybychom už jedno zlato z předešlého ME neměli, asi by mě to naštvalo mnohem více. Každopádně ale nezapomínám a v budoucnu se podle toho zařídím (ať už tím myslím cokoli). Ale beru to jako psychův akt, jakmile bude trenérem Slovenska někdo jiný, tak to beru tak, že si vzájemné vztahy (pokud bych náhodou ještě byl českým trenérem) nastavíme od začátku.

This Post:
11
204209.651 in reply to 204209.645
Date: 5/15/2012 4:28:35 AM
Overall Posts Rated:
284284
Trochu si rýpnu, protože pozitiv sis vypsal dost, přidám pár negativ ;-)

- neschopnost slovenské komunity si koupit Gažúra, když byl na trhu (mám na mysli, než jsem ho koupil já, nikoli teď)
- nedostatek víry ve vlastní síly, vedoucí podle mne ve zbytečné CT na Španěly (a to ne s ohledem na výsledek toho zápasu, ale s ohledeme na to, že jste v té době měli bilanci 3-0 a v případě prohry, která mohla a nemusela být, by se to dalo ještě zachránit CT s Tureckem, v případě výhry byste měli mnohem lepší pozici pro semifinále)
- zhoršení česko-slovenských vztahů tím, že se semifinále hrálo PO CT, zatímco druhá dvojice hrála PO normal ... samotné PO CT by až tak nevadilo, ale nedostatečné zdůvodnění mně vadilo více

Negativ som mohol napisat aj viac, to je pravda, ale bolo to uz ku koncu dlheho prispevku a kopa otazok este predo mnou...
- s Gazurom mas pravdu, ale zasadny vplyv na vysledky to nemalo. Bohuzial po kupe Hoblaka som nemal ani deravy gros na Gazura a bolo pozde robit cachre v zostave
- ber to z nasho pohladu, dosiahli sme o dost viac ako sme na zaciatku sezonu snivali, takze sme sli na istotu, aj ked to bolo tazke rozhodnutie a aj ho trosku lutujem vzhladom na ten vysledok so SPA. Nemali sme vsak velke oci, takto vysoko sme boli prvykrat a to ze porazime timy ako FR (na rovnakom pristupe) a SPA sa nam tiez nesnivalo na zaciatku. V buducnosti by som to riesil inak, ale teraz bol lepsi vrabec v hrsti...
- tebe clovek tazko nieco vysvetli, ked si myslis svoje a ani som to tu nemal chut rozmazavat, ale...druha dvojica isla normal-normal, lebo bola vyrovnana, ale u nas ste boli favorit vy pri nasej nalade a my sme uz nemali co stratit. Bola by to ciste jednostranne vyhodna dohoda a bohuzial aj ked islo o vas, tak nemam rad taketo dohody, aspon co sa prijimania tyka. Ja som ti od zaciatku hovoril, ze ideme CT, ty si aj napisal, ze vas ciel je iba finale a len potom si zacal tlacit na dohodu. Mozno som v kutiku duse dufal, ze to risknes alebo aj v to, ze na CT sa bude kus viac faulovat (aj ked to je blbost zda sa). Za zlepsenie vztahov tiez nepovazujem naznaky o sabotovanie minut Gazura (nehovorim, ze si ho kupil kvoli tomu), dovtedy som aj uvazoval, ze pristupim na dohodu. Dal si mi ultimatum do obeda, meskal trening (nechcem sa vyhovarat na to) a nemal som cas si to uz premysliet v robote, tak som to nechal tak ako to bolo, nic som uz na tom nemenil...

This Post:
22
204209.652 in reply to 204209.650
Date: 5/15/2012 4:43:11 AM
Overall Posts Rated:
284284
Keby sme neboli po tom CT a bolo by to vyrovnane a nasledne by sme mali sancu aj vo finale, tak by som urcite na dohodu pristupil, kludne by som ti ju aj sam navrhol. Ale z pozicie slabsieho v tej chvili to pre nas nemalo zmysel. Uz ti je teraz zbytocne hovorit dodatocne dovody, mozem si vymysliet hocico... Trochu ma mrzi, ze legitimnu snahu o nasu vyhru beries tak tragicky z pohladu nasich vztahov a sam si sa skoro uchylil k mensiemu podrazu na Gazurovi, to je asi podla teba asi OK. Tiez mas na to pravo ako ja som mal pravo vybrat si pristup, nikto nikoho neoklamal a to, akurat sa ti nepodarilo zmanipulovat ma na dohodu ako ostatnych. Keby niekto z nas dohodu nedodrzal, tak to chapem, mali by sme dovod hnevat sa na seba, ale teraz chcel len kazdy spravit maximum pre vyhru svojho timu.

This Post:
00
204209.653 in reply to 204209.652
Date: 5/15/2012 5:07:29 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Co se týče Gažúra, tak si sáhni do svojeho svědomí. I když uznávám, že jsem vyjednávací metody taky poněkud přepálil.
Byl si to ty, kdo první při jeho nákupu v mailu napsal, že doufáš, že mu budu hlídat minuty a vlastně ty jsi tím vůbec probudil nějaké úvahy o sabotáži (kdybych ho chtěl sabotovat, možná bylo nejlepší ho nechat jít do té Anglie, třeba by to tamní manažer zvládl sám a nejspíše dokonce nechtěně). A v tom duchu jsem ti tehdy i odvětil, že kromě týdne, kdy budete hrát s námi, mu minuty pohlídám. Takže tím, že jsem mu je pohlídal, jsem dokonce udělal více, než jsem slíbil ;-)
Každopádně chybu v podobě nákupu slovenského reprezentanta jsem udělal naposledy.

This Post:
00
204209.654 in reply to 204209.653
Date: 5/15/2012 5:23:59 AM
Overall Posts Rated:
284284
Co se týče Gažúra, tak si sáhni do svojeho svědomí. I když uznávám, že jsem vyjednávací metody taky poněkud přepálil.

Tak toto som trosku nepochopil, resp. to tazko hodis na mna:)
Je uplne normalne, ze po kazdom prestupe kontaktujem majitela a preberiem s nim situaciu aj okolo minut. Ano, napisal si to, ale so smajlom hned za tym, takze som to skor bral ako zart a nie ako mozny podraz, zvlast od teba. Takze kludne si mozeme spytovat svedomie obaja, ja som rychlo skoncil;)

From: Eazy-E

This Post:
55
204209.655 in reply to 204209.653
Date: 5/15/2012 5:24:00 AM
Overall Posts Rated:
6767
rwystyrk beriem ta ako schopneho manazera,ale ak si nechces pokazit udajne dobre vztahy aj s ostatnymi clenmi nasej komunity,tak si to s Psychom radsej vybav v poste, lebo z niektorych prispevkov asi bolia oci nielen mna...

Advertisement