Daj recite dečkima da malo ohlade i budu kolegijalni a ne samo da se vi dogovarate međusobno.
na ovo sam se tija samo jos malo nadovezati... u prvu ste sta to kazete, jer to je istina.
ali to su prednosti onih koji su na federaciji, prednost onih koji imaju sup. oni sigurno tamo vise vide toga vezanog za repku.
nazalost to je tako, ali vi ste glavni krivci sta je to tako, jer ste se premalo aktivirali na glavnom forumu, sigurno da bi se ja vise potrudija prezentirati vam repku da ste i vi pokazali vise interesa... ali ovo je vas skoro prvi "ustanak" u zadnjih 5 sezona...
losa ste vi opozicija skroz, u doba kad sam ja bija u opoziciji nije se tu stedilo nikoga... pogotove ne izbornika :)
nemozete reci da vas ja nisam upozorava da ce se ovo dogoditi... kad sam ja vama jos govorija da bi trebalo nesto napraviti kako ovom zajednicom nebi zavladala odredjena skupina :)
i sad, kad je ta skupina uspjela svoje lovce staviti na sve moguce funkcije, sad kad su u svoje redove doveli i najvece manipulatore, sad kad osvajaju izbore sa 90%... sad bi se vi nesto bunili... e jebati ga prijatelju moj... sad je vec kasno :)
sad i da idete srusiti tu skupinu srusili bi sigurno i nasu repku zajedno s njom.