@Vierus: Mna napriklad NT team prilis nezaujima...ale to bude asi tym, ze tam nemam ziadneho hraca :D... celkovo ani v ostatnych manazeroch ma repre nezaujima. Ale ked uz si mam vybrat, tak ma viac bavi U21. Pride mi to take zaujimavejsie, aj ten trening hracov, ako sa postupne vyvijaju uz od vytiahnutia v drafte. Aj timy na tejto urovni sa mi zdaju viac vyrovnanejsie, takze nie je nudza o dramaticke zapasy.
Zaraza ma, ze pri hracovi nie je uvedeny pocet startov za U21/NT, je to tak trochu prestiz pre daneho hraca a pripadny predaj by takato informacia mohla kladne ovplyvnit. A tie skusenosti sa mi tiez nepozdavaju. Jednak ako ich hrac dostava (to mi nie je vobec jasne), a po druhe ich vplyv. Ak vplyvaju len na uspesnost trestnych hodov, tak by sa s tym tvorcovia mohli casom pohrat a pridelit skusenostiam klucovejsiu rolu. Tak ako to tu niekto spominal, ze sa proste hracov vykon zvysi o nejake % oproti priemernemu vykonu, aky by zahral s danymi skillmi a formou. Takto pre mna tie expy v podstate nemaju vyznam. A ked ano, tak len minimalny.