LJudi ajde malo svi da spustimo loptu. Sve se ovo pretvara u masovnu raspravu u skupstini, a svi znamo da te rasprave ne vode nas Srbe nikuda. Niko nece da popusti, tako da resenje ne moze da se nadje.
Ok je sve, ali se ne slažem sa ovim.
Na stranu to što je uništen nečiji rad u poslednje tri godine. Na stranu što će biti upropašćen naredni ciklus reprezentacije, jer će glavni cilj biti spasiti igrače, a ne razultati. Na stranu što je odjednom izbačeno iz igre veći broj korisnika koji su bili sinonim ove zajednice (svidelo se to nekome ili ne). Ali, preći preko činjenice da je neko u stanju da sve to uruši, samo radi svoje povređene sujete, to mi nije za ćutanje.
Da su motivi zaista bili da se uklone varalice - rekao bih: "Bravo care, ti si moralna gromada!". No, ne vidim da dotična persona piše žalbe za farme po ostalim državama. Nisam ni video da je dotična persona pisala žalbe kada je on selektirao mladu reprezentaciju, jer mu je tada takvo stanje bilo od koristi. Nisam video ni da se dotična persona žalila kada su raznorazni slali pozive na bb mail da glasaju na izborima za pojedinca, koji je kasnije umalo upropastio reprezentaciju, što je takođe protivno pravilima igre.
No, sad se taj pojedinac setio šta su pravila igre. Sad, kad mu je povređena sujeta, kad mu je dupe opet oprašeno u finalu. Pa još u trenutku kad i prvi tim i mladi tim beleži istorijske rezultate. Pa još u trenutku kad je međusezona, kad zbog drafta imamo problem da se organizujemo i u redovnim uslovima, a kamo li u vanrednim. I onda takav pojedinac, umesto da pomogne, on se još naslađuje!?
Ko god je pratio moje pisanije, od kako sam se registrovao, uvideo je da sam uvek izbegavao konflikte, izuzev po pitanju Likčine i Goluba, čiji mi je cinizam išao na živce, dosta dugo. Za vreme koturove kampanje sam glasao za Jarley-a, ali sam čestitao koturu na pobedi, imao je uvek pomoć od mene, što se skautovanja tiče. I branio sam ga posle utakmice sa Švajcarcima i nisam ga napadao u trenutku kad je objavio da nema vremena za u21 tim.
Ali, posle svega, zaista, nije mi jednostavno da ćutim. Naprosto, ne želim da periodično strada reprezentacija, zato što ti dotičnog opleteš u finalu.