1. Ugyanez az alkotó ugyanabban a hsz-ben azt is kijelentette, hogy az alap a legerősebb támadási taktika. Linkeljem? Szóval hogy is van ez? Lehet rá hivatkozni, vagy nem? Mindig a tutit, mondja, vagy nem? Ha mindig a tutit mondja, te miért nem alap támadással mész? Sőt miért játsszák csak elvétve? Ha nincs mindig igaza, miért kéne az ő szavát készpénznek venni? Ha az 1-1 a legerősebb védekezés, miért a 2-3 zónáért kardoskodsz? Miért nem az 1-1 elleniért?
2. Khm én azt mondtam, hogy 8 és 9 között nem érzek túl sok különbséget klubcsapatnál. Látod, megint ez van, kiragadsz egy fél mondatot egy több hsz-es témából, felnagyítod, másra értelmezed és arra hivatkozol utána. Amúgy amikor ezt mondtam, hozzátettem, hogy a forma azért minimális hatású, mert egy csomó más is befolyásolja, pl erőnlét. Még példát is mondtam, hogy ha van egy 9-es formájú center, meg egy ugyanolyan 8-as formájú, akinek a blokkja (elég lebecsült skill volt akkoriban) eggyel magasabb, akkor lehet a 8-as formájú többet ér. Ha már hivatkozol, hivatkozz az egészre, ne egy kiragadott félmondatra.
3. Nem erről volt szó, hanem arról, hogy 2-3-4 meccsre előre tervezzen az ember, hogy egyszer kipróbálhasson egy taktikát (egy olyan mecsen, ahol számít a pd). Szerinted ez jó? De az persze nem fér bele, hogy kiesési meccsen próbálkozzon az ember, ahol mindegy a pontdifi, ugye?
Tehát ismét nincs igazad!
Tudod, mi a vicces? Elmondtad a véleményed. Megokolták, hogy miért is ment mégis a kapitány azt, amit. Ha ott abbahagytad volna, semmi nem lett volna a dologból. Tény lett volna, hogy kikaptunk elég nagy különbséggel és tény lett volna, hogy tanultunk belőle. De neked muszáj volt megint tovább folytatni, csak hogy szúrhass egyet valakin, akivel személyes problémád van. Ezzel pedig végül sikerült elérned, hogy megint 6-8 ember lehülyézett, ellenben senki nem állt ki melletted, az érveid megcáfolva, magadnak mondasz ellent pár percen belül. És még folytatod is, egyre mélyebbre ásva magad, odáig jutva, hogy már az 1>0 tételt is cáfolod, amit még a hatévesek is tudnak, ezáltal elérve, hogy még annál is hülyébbnek tűnj, mint amilyen valójában vagy. Megérte?
Don't feed the troll