@majkel35 & Archero
Dzięki za miłe słowa:) Fajnie, że nie tylko mi się dobrze z Wami współpracuje:D Mam nadzieję, że ta współpraca da bardzo dobre owoce w postaci zawodników i ich skilli.
@Mr.President
Sugerujesz, że jestem nieopierzony?:P Mi tam komplementy tylko entuzjazmu dodają:D Szkoda, że przed meczem w PO ich nie dostałem. Z podniesionym entuzjazmem może nie zagrałbym normala;)
Co do wyborów to ja na pewno jeszcze teraz nie wystartuję. Zdecydowanie za mało entuzjazmu jeszcze;) A tak serio to nie czuje się na siłach. Chciałbym wcześniej trochę doświadczenia w wyższych ligach zdobyć. Poza tym bycie scautem ciągle sprawia mi frajdę, więc nie chcę jeszcze tego sobie odbierać:)
Myślę Mr.President, że Ty powinieneś wystartować. Jeśli sprawia Ci to przyjemność to czemu nie? Jesteś bogatszy o sporo doświadczeń. Na pewno nie popełnisz tych samych błędów. Poza tym nie popełnia błędów ten kto nic nie robi:P No i nie nauczy się kaczka pływać jak w tyłek wody nie nabierze:P:D Mimo tego, że wyniki może nie są takie jak byśmy tego chcieli to uważam, że byłbyś odpowiednią osobą na tym miejscu. Wiedzę na pewno masz. No i kto bazy zrobi??:D
Zachęcam też kogoś z PLK do startowania w wyborach:) Fajnie by było jakby wytworzyła się zdrowa rywalizacja
Co do Wiśni to skoro wytworzyła się taka idea żeby go odkupić, to myślę, że warto jeszcze trochę poczekać, a prędzej czy później (pewnie wcześniej) i tak znajdzie się na TL-u. Wtedy myślę, że cena byłaby bardziej przyzwoita. 5mln maks uważam. Co do treningu to zapodałbym mu 1na1.