BuzzerBeater Forums

BB Makedonija > U21 Makedonija

U21 Makedonija (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149768.648 in reply to 149768.647
Date: 5/6/2013 11:13:05 AM
Overall Posts Rated:
2727
Objasni malku podobro Tonio, ne ti go razbrav bas dobro postot, koga ke mi doobjasnis togas ako se raboti za da ti vratam na odgovor, togas ke ti odgovoram.

This Post:
00
149768.649 in reply to 149768.646
Date: 5/6/2013 11:17:58 AM
Overall Posts Rated:
5555
Емил па ќе ти кажам дека јас не сум одговорен во скаутинг тимот и те молам повеќе да не ме замараш за оваа работа, ако имаш проблем со скаутинг тимот обрати се кај Бобанс, Ксаго, Димац и останатите.
Јас се приклучив откако станав селектор бидеќи ми беше потребна нивната помош во смисла на користење на базата со играчи а и така беше најдобро за У21, а кога јас се приклучив во скаутинг тимот Тонио веќе беше внатре и баш се изненадив за тоа бидеќи во јавноста тоа не се знаеше.
Значи ниту одлучувам кој ќе биде член во скаутинг тимот ниту пак сум некој фактор таму, влегов поради селкторската функција и таму сум веројатно само привремено.

Last edited by Dadimo at 5/6/2013 11:28:06 AM

This Post:
00
149768.650 in reply to 149768.648
Date: 5/6/2013 11:20:20 AM
Overall Posts Rated:
66
Што да ти објаснам ми викаш дека сум банда со скаутин тимот, јас ти кажувам дека не сум зошто во темата Македонски Синдром се скарав и ги обвинив сите тие луге што се на линстата на линкот што ти го покажав во скаутинг тим за местење и лажирање. Ако тоа не ти е доволно што да ти кажам повеќе кажи ти.

From: Dadimo

This Post:
00
149768.651 in reply to 149768.645
Date: 5/6/2013 11:25:27 AM
Overall Posts Rated:
5555
Дадимо значи пак ти ми ги префрлаш обвинувањата од брат ми на мене сети се ја не се уклучив во дискусија се дур ти не ме прозва 5 пати и ме натера јас да се објаснувам со тебе у име на брат. Не сум му јас адвокат на брат ми па да одговарам на неговите обвинувања.
Ако брат ми ти го руши угледот тука, ти мене ми го рушиш со тоа што ми префлаш туѓа виниа.

За ова си целосно во право и еве јавно ти се извнинувам, откако не успеав со брат ти да воспоставам нормална комуникација ти се свртев тебе бидеќи си му брат и многу повеќе ја разбираш играта па и очигледно си многу покоректен од брат и затоа не беше во ред да те третирам како адвокат на брат ти што веќе стана и очигледно од твојов пост.
Поздрав.

This Post:
00
149768.652 in reply to 149768.650
Date: 5/6/2013 11:25:34 AM
Overall Posts Rated:
2727
Oks, kako i da e, te razbrav, ama me skaraa na forum, i ne smeam poveke da go zamaram selektorot, bidejki gledam deka ne raspolozen da go kritikuvaat, ajde kako i da e, takov ni e mentalitetot na nas Makedoncite, belkim ke go promenime, ama cisto sumnjam. Se zafativ za trening na nase proizvodstvo, no izgleda za brzo vreme ke se odkazam, ke gi prodadam, i pak ke se vratam na trening na stransko proizvodstvo, bidejki e poisplatlivo taka.

From: Dadimo

This Post:
00
149768.654 in reply to 149768.653
Date: 5/6/2013 11:37:33 AM
Overall Posts Rated:
5555
Да, можев да направам и друг скаутинг тим и таму да го вклучам и Емил ама сепак он се буни за веќе постечкиот скаутинг тим каде што наводно не го примале. Јас за ова појма немам, знам само дека порано кога се формираше скаутинг тимот кога и јас бев активен член таму неколку сезони, беше член и Емил еден период па после беше исфрлен поради кавги со сите, постојано нешто закануваше и правеше негативна атмосфера па можеби од тие причини и не го примаат пак.
Јас лично мислам дека Емил е сменет на подобро од тоа време и заслужува нова шанса ако веќе толку сака во скаутинг тимот ама за тоа јас не одлучувам.

This Post:
00
149768.656 in reply to 149768.654
Date: 5/6/2013 11:45:16 AM
Overall Posts Rated:
2727
Oks, kako i da e, toa e vasa odluka, ama i togas se gledase deka se raboti samo so nekolku menadjeri, koi bea milenici na eden covek, odnosno ako si milenik na toj menadjer, ke ima mesto za se vo BB, a ako ne si milenik, tesko deka ke ima mesto, i togas se rabotese so vakvo nesto sto denes javno nekoi menadjeri go istaknuvaat tuka na BB forumot, odnosno ne se zadovolni od rabotata, i krenaa glas, i jas togas tamu kade sto kazuvas ti, krenav glas poradi ne soglasnost na togasnata rabota, i za toa bev isfrlen, i drug menadjer da e bil togas, kako sto se nekoi od segasnite menadjeri sto krenaa glas za neregularnosti vo igrata, i drug menadjer ke bil izbrkan od taa zaednica, bidejki ne se raboti spored pravilata na eden-dvajca togasni menadjeri. Ete za toa sum isfrlen od taa zaednica, da se izjasnam javno zosto sum isfrlen, oti veke me napomena ti, mozebi bese so losa namera, pa jas da se doiskazam zosto i kako. :D :D :D ;) ;) ;). Mislam selektore deka ne treba da se lutis za ovoj moj javen post.

This Post:
00
149768.658 in reply to 149768.652
Date: 5/6/2013 12:35:23 PM
Overall Posts Rated:
5555
Oks, kako i da e, te razbrav, ama me skaraa na forum, i ne smeam poveke da go zamaram selektorot, bidejki gledam deka ne raspolozen da go kritikuvaat, ajde kako i da e, ...

:)
Сега го прочитав ова, да не се повторувам, немам јас проблем со критики ама проблемот е што стварно чукаш на погрешна врата. Ти даде и Тонио линк каде може да се види кои менаџери се одамна членови во скаутинг тимот. Јас неможам ништо да ти помогнам освен јавно да ги замолам да ти дадат уште една шанса, останатото зависи од нив.
Поздрав.

Advertisement