Tak lidi, překládal jsem to hodinu a mám půlku - víc ze mě nedostanete:) Nečetl jsem to pořádně po sobě, aspon uvidím, jak jsem marný:) Tak hodně trpělivost a schovívavosti při hodnocení;)
-------- START ----------
Se začátkem této sezóny přichází BB Basketbalová federace s menší úpravou způsobu, jak budou finálové série probíhat. Aktuálně mají týmy tendenci dotáhnout finálovou sérii do rozhodujícího utkání z důvodu vyššího příjmu. Jelikož příjem z rozhodujícího zápasu nebyl nepodstatný, vítěz prvního zápasu často úmyslně prohrál druhý s vidinou výhody domacího prostředí, jež mu zajistí vítězství v celé sérii. Tento způsob se ovšem komisionářům značně nepozdával.
Proto od této sezóny příjem ze vstupného za třetí finálový zápas nahradí odměna jak pro šampiona, tak i pro poraženého a to bez ohledu na to, zda se vůbec rozhodující zápas odehraje. Výše odměny by měla v novém systému odpovídat průměrnému příjmu za rozhodující zápas, takže ani jeden by neměl nic tratit. Dále zvažujeme úpravu vlivu domácího prostředí ve finálové sérii a věříme, že rozhodnutí přijde přímo od komunity. Proto prosím sledujte vaše forum a probíhající diskuzi o navržených možnostech.
Odehráním prvního přátelského utkání této sezóny se prázdná místa na soupiskách pro zápas stala minulostí. Jelikož několik líných manažerů (a já myslel chytrých, protože přišli na nejlepší způsob, jak postavit nejsilnější sestavu;)) začalo posílat nekompletní zahajovací sestavy jejich trenérům, kteří se s maximálním úsilím a se vší počestností snažili jejich pohodlnost napravit a tento způsob začal u fanoušků vyvolávat nevoli, protože s basketbalem má pramálo společného. Nyní tedy, pokud manažer zanechá soupisku s více jak třemi volnými místy, trenér ji prohlásí za nekompletní a vytvoří novou soupisku s více hráči.
Rádi bychom využili této příležitosti a poděkovali všem manažerům, kteří pomáhali testovat funkčnost prevence prázdných soupisek po dvě sezony v jejich privátních ligách. Tak nesobecký závazek ukazuje skutečného ducha BB komunity. Díky za to.
Během mezisezónní přestávky se BB trenéři účastnili semináře o křížovém tréninku (tady fakt nevím, jak to pojmenovat a jak jste si to zažili) hráčů nastupujících mimo tréninkovou pozici a už si několik z vás mohlo všimnout, že jsou o 10 % efektivnější než doposud. Určitě tím pomůžeme uživatelům vytvářet jejich vysněné hráče mnohem jednodušeji.
Vyhledávání na přestupové listině se stalo malinko jednodušší: přidali jsme parametr hráčovy zkušenosti, který si spousta manažerů přála po dlohou dobu. Naši Supporteři (po poznámce radima používám zavedený výraz) se dočkali pěkného vzrušujícího vylepšení: od nynějška budou moci vyhledávat hráče na základě součtu jejich levelu dovednostní (tady nevím zavedený termín). Tři nové parametry označené Součet dovedností hráčů na perimetru, Součet dovedností hráčů pod košem a Celkový součet dovedností. Hledaní perfektního malého křídla se tak stane hračkou!
Last edited by LA-Macros at 2/5/2015 3:43:42 PM