Ta gra ma jedną zaletę - sukces można osiągnąć na wiele sposobów;) Rozumiem, że nie masz planu, aby awansować już w tym sezonie? Zależy Ci też na tym, aby wyszkolonymi u siebie graczami osiągać sukcesy?;) Ja w takiej sytuacji rozważyłbym taką drogę:
- trener "zaawansowany" (4)
- widzę, że w składzie "do szkolenia" masz nie tylko niskich, ale też i PFa i Centra... sprzedałbym ich i kupił 18-latków na obwód - tak, żeby mieć sześciu niskich. Tu na forum znajdziesz w kilku miejscach genialną tabelkę określającą szybkość treningu dla 21-latków. Zgodnie z nią podejmiesz decyzję, ile czasu chcesz poświęcić na dany skill.
- nie przyzwyczajaj się za bardzo do graczy - wystawiaj ich na sprzedaż za wygórowane kwoty - jeśli ktoś kupi, jesteś "do przodu";) - przykłady u mnie:
(24734310) ,
(25346989) ,
(24866196) i wielu innych:) Sprzedawaj i zarabiaj:)
- w tym sezonie - jeśli nie chcesz awansować, graj zespołem za minimum płacowe - w każdej lidze pewnie to wiesz jest określona kwota minimalna za pensje zawodników, która i tak jest pobierana od zespołu. Jeśli jednak nie walczysz o awans, to postaraj się osiągnąć takie cele: a) jak najwięcej zarobić kasy, b) jak najwięcej wygrać meczy, c) zająć 5 miejsce w tabeli, d) rozbudować jak najbardziej halę.
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)