BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149781.65 in reply to 149781.61
Date: 7/9/2010 5:42:11 AM
Overall Posts Rated:
5757
sve u svemu ni za qrac nisi.

a, ovo se ne sankcionise po pravilima foruma?! mislim, jbg, nije u redu... znam ja da ce se vas 20 loptati ovde kada i ako svi odu, ali ono... jos uvek verujem da ti nije cilj da bb srbija broji toliko clanova

Doktori, nemoj da se uvredite ali dok se u ovakvim situacijama vi na forumu budete hvatali za . . . ovo gore, tako ce i da nam ide, sve po qrcu. Ako cemo realno, i kotur pise da smo mi kenjatori pa meni ne smeta i ne bih voleo da se kazni. Jer kako ce covek da odgovara na pitanja javnosti i kako misli da proiblizi reprezentaciju obicnim korisnicima ako je kaznjen. Lepo bi bilo da selektori imaju apsolutnu slobodu pisanja na forumu, da nam sto bolje priblize reprezentaciju tamo gde joj je mesto, ili k srcu, ili k qrcu.

Last edited by Flavius Valerius Aurelius Constantinus at 7/9/2010 5:42:34 AM

This Post:
00
149781.66 in reply to 149781.61
Date: 7/9/2010 6:23:18 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
sve u svemu ni za qrac nisi.

a, ovo se ne sankcionise po pravilima foruma?! mislim, jbg, nije u redu... znam ja da ce se vas 20 loptati ovde kada i ako svi odu, ali ono... jos uvek verujem da ti nije cilj da bb srbija broji toliko clanova

Mesas cinjenice decko malo ovde,
ovo je izazvano sa onim "kenjatori", pa jos i pride, post u smislu "sta vas boli sto ja necu da vodim U21 repku"
I niko odavde ne ide zbog mene, GM ili ti NAS kako navodis u postu, vec pizdimo zato sto neko odlazi (sasvim slucajno je to selektor U21).
Svatam ja tvoju "vojnicku" duznost da nesto branis i ako to nije ispravno, ali nemoj nas ostele da opterecujes tvojim "ratom"

This Post:
00
149781.67 in reply to 149781.66
Date: 7/9/2010 6:37:58 AM
Overall Posts Rated:
872872
Ako je Kotur zasluzio uvrede, ostali koji citaju forum nisu zasluzili da to citaju. Tako da trebalo bi kazniti sve koji ne postuju pravila foruma ili da svi pocnemo da se vredjamo medjusobno. Ako je razlog za vredjanje to sto je neko prethodno bio uvredjen, to nije opravdanje za jos teze uvrede niti izgovor da nekoga ne kazne. Toliko od mene, pa mi obrisite post ako vam se cefne...

From: dongale
This Post:
00
149781.68 in reply to 149781.67
Date: 7/9/2010 6:56:26 AM
Andjeli
III.8
Overall Posts Rated:
7575
Ljudi,da li se ikada iko od vas licno upoznao?

This Post:
00
149781.69 in reply to 149781.68
Date: 7/9/2010 7:12:23 AM
Overall Posts Rated:
122122
naravno da da

Fair play!!!
This Post:
00
149781.70 in reply to 149781.67
Date: 7/9/2010 7:20:38 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ako je Kotur zasluzio uvrede, ostali koji citaju forum nisu zasluzili da to citaju. Tako da trebalo bi kazniti sve koji ne postuju pravila foruma ili da svi pocnemo da se vredjamo medjusobno. Ako je razlog za vredjanje to sto je neko prethodno bio uvredjen, to nije opravdanje za jos teze uvrede niti izgovor da nekoga ne kazne. Toliko od mene, pa mi obrisite post ako vam se cefne...

Sa ovime se slazem u celini.

Ujedno bi zamolio da se uzdrzite od medjusobnog vredjanja posebno imajuci u vidu da su jasne poruke poslate u svim pravcima.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
149781.71 in reply to 149781.66
Date: 7/9/2010 7:43:41 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
hofmanski ti je odgovorio u moje ime... sva sreca pa jeste, jer ti, iz posta u post, dokazujes da nisi neko zbog koga vredi trositi jagodice i tastaturu... zivbio

da ne dodje do zabune, nije u moje ime, nego ja, sto bi se ovde reklo, potpisujem to sto je on napisao...

Last edited by LA-Saur0n at 7/9/2010 7:44:41 AM

This Post:
00
149781.72 in reply to 149781.71
Date: 7/9/2010 7:58:16 AM
Overall Posts Rated:
309309
Potpisujem Jekylla !

This Post:
00
149781.73 in reply to 149781.67
Date: 7/9/2010 8:14:41 AM
Overall Posts Rated:
5757

Kotur naravno jeste zasluzio uvrede i naravno da cu da ga "vredjam" u skladu sa pravilima. Taj covek je, zajedno sa Likcinom kritikovao sve sto smo mi, pa i ja radili, a u sustini nije promenio nista sto je obecao, vec je nastavio da radi isto kao i mi, medjutim sada se pokazuje da ni to nije u stanju, pa se povlaci kao pi... Uopste necu da zalazim da li sam ja napravio nesto od reprezentacije, ali on je ovakvom odlukom pljunuo i izgazio moje vreme i trud sto sam ulagao u BB. Za mene je to uvreda.

Ej bre, obecao nam je "svajcarsku", a njie u stanju da organizuje ni prijateljsku utakmicu.

A ostali i ne moraju ovo da citaju, ali je zalosno da ovo citaju a da ni rec ne napisu. Mada to je normalno, navikli smo da propadamo, a da cutimo i gledamo, pa jos i da trazimo postovanje za one koji nas sabotiraju.

This Post:
00
149781.74 in reply to 149781.67
Date: 7/9/2010 8:16:35 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142

Ja moram na uvredu da odgovorim istom, on je selktro
i trbea da trpi konsekvenceza stoje postupke (makar to ukljucivalo i uvrede),
ali pogledaj s'vrha, i videces da je selektor zapoceo sa KENJATORI.

A reci nekom da nije ni za qrac
(ili ti u prevodu nisi nizasta, ali su u nasem jeziku odomacilio ovo sa qrcem),
i nije neka uvreda, sem sto se pominje qrac.

Takodje bolne cinjenice koja sam izneu prethoodnim potovima o ophodjenju sa U21, takodje nisu uvreda moja prem anjemu , nego njegova prema svima nama.

This Post:
00
149781.75 in reply to 149781.70
Date: 7/9/2010 8:31:20 AM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252

Sa ovime se slazem u celini.

Ujedno bi zamolio da se uzdrzite od medjusobnog vredjanja posebno imajuci u vidu da su jasne poruke poslate u svim pravcima.

Like, like... Bas me briga ko je ko, i dal se znaju, dal su drugari, familija itd. zelim da prema svima bude potpuno isti kriterijum, sto se tice bana i ostalih kazni, a da do ovakvih raspava i nesuglasica dolazi upravo zbog toga sto vecina ljudi misli da upravo nije isti kriterijum prema svima, tj. da su neki povlasceni a neki ne, ako je tako to stvarno nije fer!
Sto se tice kotura ni najmanje ne opravdavam ovakvo njegov postupak,ne zakazivanje prijateljske i ostalo, al mislim da je svima ocigledno sta je pozadina njegove odluke, jos jednom ponavljam da ne opravdavam ovakav njegov postupak, jer smatram da je neodgovorno u sred mandata napustiti kormilo repke i buzzer, mada to ne mora da ostavi posledice, ukoliko ga drugo plasirani na izborima automatski nasledoi, i napravi koncept reprezentacije za sledeceg selektora, i kvalifikacije, mnogo bi vece posledice bile po meni da smo se plasirali na zavrsni turnir...

Advertisement