Jarley nije ovde nijedan post napisao...dao je samo plan koji je i moja baba mogla da kopira i da sredi od svih kandidatura iz proslih sezona, plus decko nece da bude selektor...napisao je: "posto sam dobio dosta mail-ova"...ako hoce da bude selektor neka se bori za to.
Stvarno me nekad zapanjiš svojim postovima. Mislim da namerno lupetaš gluposti, jer ti je dosadno i večiti si kontraš(što si i sam nebrojeno puta rekao), a ovaj period sezone je najpogodniji da malo začiniš stvari i verovatno se samozadovoljiš lavinom odgovora koje dobiješ. Predlažem da te svi iskuliraju kada napišeš nešto, jer to nešto uvek bude jedno veliko ništa.
Nisam napisao nijedan post ovde, jer do sada nisam imao ni potrebe. Sinoć ste krenuli sa soljenjem po ovoj temi, a ja petkom uveče, za razliku od tebe, imam pametnijeg posla od visenja na Buzzeru.
Da neću da budem selektor, ne bih se ni kandidovao. Razjasniću ti na prostije delove taj istrgnuti deo rečenice iz mog govora. Istina je da sam bio razočaran nakon prošlih izbora kako se nečiji rad ne ceni, a sa druge strane zadivljen kako laganjem i izigravanjem žrtve neko može da pridobije glasače. Međutim, ovo je demokratija, a ona je najplodnije tlo za takva dešavanja.
Desetak mejlova koje sam kasnije dobio od ljudi koji se kaju što su promenili meni namenjen glas zbog retorike pojedinih članova naše zajednice nije promenio moj utisak. Na početku ovih izbora nisam imao nameru da se kandidujem, to je istina, ali nakon novih mejlova i zbog toga što ti sebe smatraš kandidatom, nisam želeo da nam još dve sezone odu u vetar. Pošto si pročitao početak, pročitaj i ostatak govora, posebno onaj deo gde ne radim ništa polovično i ako se nečega prihvatim dajem se 100%, jer drugačije ne znam.