Oskar dla najlepszego managera PLK i II ligi
Szefciu- wygrał finał z t_mackiem w jego hali, a to już coś. Od wielu sezonów świetnie prowadzi i rozwija swoją drużynę, za co w końcu spotkała go nagroda.
Oskar dla najlepszego managera niższych lig
Mr. Krejzol- robi świetną robotę, widac postępy. Oby tak dalej!
Oskar Aktywista
Tomiletti - za zjazd ogólnopolski BB. Naprawdę wielka szkoda, że nie udało się dojechac,tym bardziej, że zabawa była przednia ;)
Oskar Społecznik&Forumowicz
B.B. King- Pomijając suche wyniki reprezentacji, które są imponujące, zrobił bardzo dużo dla kadr. Widac go wszędzie na forum, bardzo fajnie, że mu się chce. Podziwiam i zazdroszczę (czasu) ;)
Super Oskar
Banan- wielka sprawa, osiągnął wspaniały wynik z kadrą. Jeszcze raz gratulacje!
Najlepszy mecz
Polska U-21-Włochy U-21- nie miałem okazji oglądac na żywo, ale stawka i przebieg meczu mówią same za siebie. No i najważniejsze że wygraliśmy
MVP sezonu
Sylwester Rakus- jak napisał selekcjoner MVP Mistrzostw Świata. Chyba nie można wymagac więcej. Szacunek dla Dejvidda za trening naszej gwiazdy.
Wydarzenie sezonu
Ogólnopolski zjazd BB i 2 złote medale polskich kadr. Zastanawiałem się co ważniejsze i nie mogłem wybrac, dlatego nominuję oba wydarzenia. Generalnie w tym sezonie działo się sporo w polskiej społeczności BB i to praktycznie same fajne rzeczy. Oby przyszłe sezony były równie udane ;)
P.S.
Brawa dla organizatorów za nagrody i zainteresowanie społeczności konkursem. Aż miło popatrzec... ;)