1) Is Nt neimanoma pabegti jei ir noreciau :)) Nes einu ne i staba, o i trenerius. Tai skirtingi dalykai. Ir is U21 neimanoma pabegti jei buciau kada nors buves jos treneriu, deja, niekad nebuvau.
2)Siulau tau paciam eiti ir dirbti su zmonemis kurie jau buvo pradeje skautinti sezo gale visa albania :D:D Zadejo visas salis skautint ir ieskot lietuviu jauniu :D:D:D Tu supranti kad tai apgailetina ar nesupranti ir pats toks pats kaip jie esi ? :))) Kaip galejau toliau dirbti, jei nebebuvau to stabo nariu ? Jei jokios bendros pozicijos nera ir jokiu planu ko norima pasiekti. Man siule Mjo pasilikti ir galvojau tai daryti, net ju stabo chate buvau pora dienu ir bandziau juos suprasti ir paaiskinti kad darom viska kaip as sakau ir bendromis gairemis einam visose grupese vienodai(mjo pasirodydavo i diena 1 min pasakydavo kokia nesamone ir dingdavo ir neprisisauksi jau jo) kadangi ten jokio vado nera, tai visi eme savo nuomones destyti kur kuriam buves nutikimas V lygoje su katastrofiskais skilais troica pataikes zaidejas ir pan...Nu zodziu absurdas kazkoks, kiekvienas vienas uz kita protingesnis, vado nera, tad nera ko klausyti. Bandziau juo pabuti, nx pasiunte ir tiek. Teko iseiti is to stabo. Pasneketi kaip tu sugeba kiekvienas nezinodamas aplinkybiu. Esme yra kad aiskiai isejes parasiau kodel iseinu ir kad ten nesugebejau rast bendros kalbos ir dirbti. Tik tiek. Tad ir nekisk man to U2.
Dar absurda galiu atskleisti is U21 :D Apie savaite laiko gaudziau Mjo siuliau, prasiau kad paimtu zaideju sarasus mano ir vaido skautintus visu amziaus grupes ir nustotu kliedet apie skautinimus visu zaideju...Atsijungdavo nekreipdamas demesio ir galu gale forume juokeli numete, kad galvojes jog galiu virusa siust...Tarkim juokinga...pasijuokiam is jo juokelio visi... isejes susiradau protingiausia is visu stabo zmogus Cosmas skype, nzn kaip zaidime nikas, berods jis musu su kazleku stabe skautu dirbo. Tai jam igrudau vos ne per prievarta savo jaunius visus nuskautintus + vaido jaunius, kad visgi bent jis butu protingas ir itikintu zmones nebeskautinti visu saliu :)))) Kad turetu beveik visus geriausius jaunius ir pradetu susisiekyneti ir darbuotis ties jais.
Gal tu nori i toki staba eit padirbeti mano darbo testi ? :))