Vzdy kdyz jsou nejake volby, ukaze se klasicka ceska povaha...nekoho rozcupovat jen proto, ze se opovazil vstoupit do boje. rwystyrkuv pojem "Stvana zver" to vystihuje a je skoda, ze to rika on...myslim, ze by to tady nemelo byt.
Já nepatřím obvykle k těm, co by někomu dávali sodu. Na druhou stranu myslím, že základem je soudnost ,a tak chápu, že kandidatura protikandidátů v posledních sezónách, která spíš než čímkoliv jiným je nebezpečím pro NT, které je třeba zažehnat, může lidi trochu podráždit. Pro mě je u kandidáta zásadní zda má představu jak NT funguje, co to kdy obnáší a proč a pokud má o tomhle jasno, pak zda si je vědom, na jak dlouho se k tomu upisuje, kolik času mu to sežere a kdy je klíčové, ay si ten čas udělal (ne nutně ve rwystyrkovské intezitě, není legitimní očekávat, že jeho nástupce bude pro NT dělat to samé - minimálně v okamžiku, kdyuž rw jednou kandidovat nebude). Kandidátky, co tohle nesplňují, mě uráží a jsem ochoten je brát jen pokud jsou míněny jako recese.
Taktické varianty jsou imho to poslední, pokud je manažer ochoten nechat si poradit, nemusí v nich být nijak zlášť kovaný, ostatně hra se, i když to tak poslední dobou nevypadá, pořád vyvíjí. To ostatní včetně, komunikace mimo českou komunitu, NT manažer delegovat na někoho jiného nemůže.