Pripažinsiu, seku rinktines labai minimaliai, bet man visai neblogai atrodė tiek Pauliaus V, tiek ptycos darbas. Pauliui V geras menedžeris, bet man jis atrodo geresnis klubiniame nei su rinktine. Tas Arnas neblogas visai kandidatas atrodo, bet man tai asmeniškai nepatinka, kad jis su Vaidu ten bičiuliaujasi. Vaidas labai moka palįsti kam reikia į šikną ir pasišildyt šlovės spinduliuose, o kai nepasiseka kam nors, tai neria į krūmus. Nesakau, pats buzzeryje geriausiais laikais darydavau kitaip, be to neapseisi, bet reikia kažkaip mokėt subtiliau, nes dabar labai neskaniai atrodė ta situacija (tiksliai neatpasakosiu, bet ten buvo su U-21 ir ptyca), kai kol U-21 gerai varė Vaidas sakė "va kaip prisidedu aš ir panašiai", o kai ten buvo nesėkmių kažkokių vos ne "čia treneris kaltas, nes jis manęs nepaklausė ir pan". Reziume - Arnas rimtas kandidatas, bet jo vietoje su tais štabais NT poste nebejuokinčiau, juolab su Vaidu štabe. Žinant kokia persona nongrata jis yra Lietuvos BB bendruomenėje, tai nesėkmė su NT esant Vaidui štabe būtų 2x didesnė pamazgų duobė. :)