BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
231071.65 in reply to 231071.64
Date: 12/1/2012 7:44:57 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Έλληνας είναι, παίζει στην IV.32 Ελλάδος, αλλά λίγη σημασία έχει. Εβαλε υποψηφιότητα και τίποτα άλλο. Ούτε ομιλία,ούτε συμμετοχή στην συζήτηση εδώ, τίποτα.
Υ.Γ έβαλες στην αναζήτηση το nick του(Mr. Green) χωρίς κενό διάστημα, μεταξύ τελείας(.) και "G" (Green) και σου έβγαλε τον Γερμανό.

From: johnny15

To: manu
This Post:
00
231071.67 in reply to 231071.66
Date: 12/1/2012 10:48:01 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Που τους βλέπουμε τους 5 φιναλίστ?

This Post:
00
231071.68 in reply to 231071.67
Date: 12/1/2012 10:51:13 AM
Overall Posts Rated:
3636
Θα μπορούσε να γίνει κάτι σαν μικρό debate των υποψηφίων;
Για παράδειγμα, ξέροντας ήδη τους αντιπάλους της εθνικής θα μπορούσαμε να πούμε λίγα για το σκεπτικό μας.

This Post:
11
231071.69 in reply to 231071.68
Date: 12/2/2012 6:51:26 PM
Overall Posts Rated:
150150
Γεια σας και από μένα...καταρχήν χαίρομαι που υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στο φόρουμ τελευταία λόγω των εκλογών...από τη συζήτηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γνωστοί φαφλατάδες(ας μην πούμε ονόματα όσοι διαβάζουν λίγο φόρουμ του ξέρουν):P...

η ιδέα της ελευθερίας είχε αρκετό ενδιαφέρον αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να εφαρμοστεί στην πράξη..ο τρόπος με τον οποίο είναι σχεδιασμένο το παιχνίδι δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο...

προφανώς δεν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και ταυτόχρονα να έχουμε τους 18χρονους να παίζουν για την εθνική...κατά τη γνώμη μου είναι άδικο να παίζουν 18χρονοι έτσι και αλλιώς αφού κερδίζουν τη συμμετοχή τους στην εθνική χωρίς ο ιδιοκτήτης τους να έχει κοπιάσει...αυτό που έχω να προτείνω εγώ είναι το εξής:
για να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά που προπονούν για εθνική να βάζουμε να παίζουν όσους παίχτες δουλεύονται καλά και έχουν πιθανότητες για την μεγάλη εθνική...

αυτό πάει κυρίως για τους ψηλούς...για να φτιαχτεί ένα 4αρι για εθνική χρειάζεται 1-2 σεζόν στην αρχή 2οντα...αυτός είναι ο σωστός τρόπος να προπονηθεί τι να κάνουμε;;;
λοιπόν ένας τέτοιος παίχτης στα 21 του μπορεί να έχει πολύ καλές προοπτικές για να παίξει στην μεγάλη εθνική αλλά δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στο επίπεδο της εθνικής νέων...επειδή θα έχει επενδύσει αρκετή προπόνηση στα 2οντα...λοιπόν εγώ πιστεύω σε τέτοιους παίχτες πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες να παίζουν...και όχι να έχουμε ξερούς σέντερ στο 4-5 μόνο με βασικά σκιλς...παίχτες δλδ που δεν θα παίξουν ποτέ στην μεγάλη εθνική!!!

έτσι θα δώσουμε κίνητρο στα παιδιά που τους προπονούν...αυτή η τακτική προφανώς θα έχει αγωνιστικό κόστος αλλά πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα μας δώσει περισσότερες επιλογές για την μεγάλη εθνική...

αυτά από μένα συγγνώμη για την πολυλογία ώρα που είναι...:P

This Post:
00
231071.70 in reply to 231071.69
Date: 12/2/2012 7:25:12 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Πολυ σωστος ο γιαννης ανκαι νομιζω οτι προλαβαινουν οριακα οι ψηλοι να ειναι σχεδον ολοκληρωμενοι για το επιπεδο της μικρης εθνικης.παικτες σαν τον καγκουρα και τον κοστακη μπορουν να ξαναβγουν αρκει ο προπονητης να εχει τηνορεξη να τους δωσει τα δευτερευοντα

This Post:
11
231071.71 in reply to 231071.69
Date: 12/3/2012 8:54:21 AM
Overall Posts Rated:
3636
Καλησπέρα GIANNIS K.
Βασικά βλέπω ότι κι εσύ προτείνεις κάτι σχετικά με τη στελέχωση της U21 με στόχο το μεγάλωμα της αντρών, κάτι που με ενδιαφέρει.
Θα είχε ενδιαφέρον αν οι τέως και νυν προπονητές της ανδρών μας έλεγαν κάποια πράγματα.

Αυτό που λες για τους ψηλούς δε θα διαφωνήσω απαραίτητα (δεν ξέρω καλά κιόλας).

Ως προς το άδικο του να παίζουν 18χρονοι χωρίς να κοπιάσει ο ιδιοκτήτης τους, σίγουρα δεν είναι δίκαιο αλλά ούτε και άδικο είναι. Οι 18χρονοι εμφανίζονται μέσω draft. Συνήθως οι καλοί είναι στα πάνω πάνω ράφια (όχι πάντα). Κάποιος που ξόδεψε λεφτά στο draft κι επέλεξε να βάλει στις πρώτες σειρές 18χρονους δείχνει συγκεκριμένη στρατηγική αν μη τι άλλο. Όχι πως οπωσδήποτε σκέφτεται την εθνική, ούτε πως οπωσδήποτε πλήρωσε όντως για το draft. Παίζει και η τύχη ρόλο. Αλλά δεν είναι αδικία.

Αν μας πει η εθνική αντρών πως της λείπουν 5άρια ή 4άρια τότε εκεί πρέπει να εστιάσουμε (χωρίς να ξεχνάμε και τις άλλες θέσεις). Διαφορετικά δε νομίζω πως τα περισσότερα συστήματα ευνοούν τους ψηλούς, εκτός αν έχεις πολύ αδύναμη περιφέρεια και είσαι αναγκασμένος να παίξεις μέσα. Μια καλή περιφέρεια μοιράζει ασίστ και τρίποντα ας μην ξεχνάμε.

This Post:
55
231071.72 in reply to 231071.71
Date: 12/3/2012 11:40:55 AM
Overall Posts Rated:
231231
Καλησπέρα κύριοι.

Άκρως ενδιαφέρουσες εκλογές, που θα είχαν ξεκάθαρο φαβορί, αν η λόγια Ελευθερία δεν έκανε την εμφάνισή της.

Προσωπικά θεωρώ ανέφικτο το πλάνο της, αλλά εκτιμάω το πάθος της.

Μου θυμίζει αρκετά τη δική μου παρθενική ενασχόλησή μου με τα κοινά, τη σεζόν 11, που πρωτοέβαλα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Ανδρών.

Μην έχοντας εμπειρία από τη θέση, έκρινα με βάση τη δική μου εμπειρία από τον πραγματικό κόσμο της καλαθοσφαίρισης, μιας και ο ίδιος έχω διατελέσει τόσο αθλητής όσο και προπονητής σε ερασιτεχνικά σωματεία.

Δυστυχώς το ΒΒ είναι ένα στυγνό μαθηματικό πρόγραμμα, που ανταποκρίνεται μόνο θεματικά στην πραγματικότητα του αθλήματος.

Αν πάραυτα όμως η κοινότητα σε υπερψηφίσει, με χαρά να σε βοηθήσω στα πρώτα σου βήματα αν μου το ζητήσεις.

Συμφωνώ επίσης με την πρόταση του dinosaur debate που αναγράφηκε παραπάνω και αν η κοινότητα με θεωρεί έναν εξ αυτών, φυσικά και θα συμμετέχω.

Ο Λαμιώτης είναι παλαιός χρήστης, ασχολείται από τη σεζόν 8, πιο παλιός και από μένα, αλλά θεωρώ πως ένας χρήστης που ασχολείται 14 σεζόν με το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έπρεπε να έχει επιδείξει μεγαλύτερες ατομικές επιτυχίες από εκείνες που έχει πετύχει ως σήμερα, γιατί μπορεί μία Εθνική να μανατζάρεται διαφορετικά από την ατομική μας ομάδα, αλλά το τεχνικό κομμάτι παραμένει ίδιο και τεχνικά θεωρώ το συγκεκριμένο χρήστη αδύναμο για τη θέση της Εθνικής.

Θα μου πείτε εύλογα "Θεωρείς την Ελευθερία πιο ικανή τεχικά ή τον εαυτό σου τη σεζόν 11, όταν είχες εκλεχτεί κιόλας προπονητής από τον Λαμιώτη του σήμερα?"

Η απάντηση και στα δύο σκέλη είναι όχι. Προσωπικά θεωρώ τις 2 παραπάνω υποψηφιότητες ισοδύναμες, ισοσκελίζοντας το πάθος της μίας έναντι της εμπειρίας της δεύτερης.

Αλλά υπάρχει και η υποψηφιότητα του Ταπούτου.

Το παληκάρι δεν το έχω γνώρισει και πέραν των ιδιωτικών πρωταθλημάτων της ομοσπονδίας μας δεν έχουμε διασταυρωθεί σε όμιλο, αλλά η υποψηφιότητά του είναι φαινομενικά πιο ολοκληρωμένη.

Η βοήθεια χρηστών όπως του Αυτοκράτορα Γιάννη (συγχαρητήρια για την άνοδο, παρεπιπτώντως) και του Σπάρταν Στάυρου, 2 χρηστών που έχουν επιδείξει μεγάλη πρόοδο στο τεχνικό κομμάτι τις τελευταίες σεζόν είναι πιο ολοκληρωμένη απο τις υπόλοιπες υποψηφιότητες.

Επιπρόσθετα, όπου Σπάρταν κάπου θα υπάρχει και Σαριθίν από πίσω. Κι αν δεν υπάρχει θα τον βρει ο Στάυρος!
Διαφωνώ κάθετα, οριζοντίος, διαγωνίως και γενικά προς πάσα κατεύθυνση με ένα post παραπάνω που έθετε τον Νεκτάριο ακατάλληλο να θέσει ερωτήσεις σε υποψήφιους Εθνικής, εκτός αν είχε απλά χιουμοριστικό τόνο και με τη βιασύνη μου να διαβάσω όλα τα post, δεν τον διέκρινα.

Ο Νεκτάριος είναι πλέον σε θέση να κάνει καλύτερο οποιοδήποτε χρήστη του ΒΒ αυτή τη στιγμή και προσωπικά έχω μάθει και μαθαίνω διαρκώς το παιχνίδι δίπλα του κι ας είναι πανάρχαια τα μαθηματικά του, όπως είχαν υποστηρίξει κάτι ανεκδιήγητοι τύποι παλαιότερα.

Τέλος, τα παιδιά είναι από τη συμπρωτεύουσα, κάτι που διευκολύνει την επικοινωνία τους με το απερχόμενο τεχνικό τιμ, το οποίο μην ξεχνάμε πως έχει στα χέρια του την Εθνική ανδρών πλεόν. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται ως μία ανούσια παράμετρος με βάση το πόσο έχει εξελιχθεί η επικοινωνία μας πια, αλλά προσωπικά θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα τη διαπροσωπική επαφή στο παιχνίδι, κάτι που ο Τζιλαρντίνο και το τιμ του δεν θα μπορέι να το έχει με καμία άλλη υποψηφιότητα στο βαθμό που μπορεί να το αναπτυξει με εκείνη του Ταπούτου.

Αυτά από μένα. Καλή επιτυχία στους υποψηφίους και στις υποψήφιες.

Last edited by kajabbar at 12/3/2012 11:43:31 AM

This Post:
00
231071.73 in reply to 231071.72
Date: 12/3/2012 12:26:27 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
οχι απλα στη συμπρωτευουσα αλλα και στο ιδιο χωριο...Τριλοφος Θεσ/νικης ή αλλιως three hills.οι αλλοι δυο ο γιαννης και ο σταυρος ειναι ακριβως απο διπλα μας στο πλαγιαρι 1χλμ αποσταση...

This Post:
44
231071.74 in reply to 231071.72
Date: 12/3/2012 1:47:24 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Ο Λαμιώτης είναι παλαιός χρήστης, ασχολείται από τη σεζόν 8, πιο παλιός και από μένα, αλλά θεωρώ πως ένας χρήστης που ασχολείται 14 σεζόν με το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έπρεπε να έχει επιδείξει μεγαλύτερες ατομικές επιτυχίες από εκείνες που έχει πετύχει ως σήμερα, γιατί μπορεί μία Εθνική να μανατζάρεται διαφορετικά από την ατομική μας ομάδα, αλλά το τεχνικό κομμάτι παραμένει ίδιο και τεχνικά θεωρώ το συγκεκριμένο χρήστη αδύναμο για τη θέση της Εθνικής.

Φυσικα δεν θα ξερεις οτι μονος μου διαλουσα κ ξανα έφτιαχνα την ομαδα μου κ προπονουσα παιχτες για την U21 κ φυσικα δεν ξερεις οτι σε καποια φαση ειχα μονο ελληνες παιχτες για πολλες σεζον στην ομαδα μου,φυσικα πανω απ ολα δεν ξερεις το ταμειο της ομαδας μου,μαλλον πολλα δεν ξερεις η μαλλον το μονο που ξερεις ειναι οτι ειμαι ακαταλληλος.
Απλα σου ανεφερα τα παραπανω κ φυσικα η αποψη σου ειναι σεβαστη αλλα επρεπε να μαθεις 2 πραγματακια πριν την πεις.
Υ.Γ.ξερω τους κανονες κ δεν φτιαχνω 2η κ 3η ομαδα οπως μερικοι...

This Post:
00
231071.75 in reply to 231071.74
Date: 12/3/2012 2:06:23 PM
Overall Posts Rated:
10001000
@ όλους

επιτρέψτε μου να είμαι λιγάκι ενωτικός. η κάθε υποψηφιότητα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. στόχος είναι να μπορέσουμε να σταθούμε όσο μπορεί ο καθένας στο πλευρό του νέου εθνικού προπονητή και να τον βοηθήσουμε να ενισχύσει τα καλά του και να βελτιώσει τις αδυναμίες του ελπίζοντας να διασκεδάζουμε αφού ένα παιχνίδι είναι.

και όλοι έχουν και προτερήματα και αδυναμίες φυσικά.

δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για τις 5 υποψηφιότητες που συνεχίζουν γιατί δεν τις ξέρω και τις 5 για να είμαι ειλικρινής. αλλά όποια κι αν είναι η νικήτρια υποψιότητα, ευελπιστώ να της σταθούμε και να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και θα χαρούμε να συνεχίσουμε να τα βλέπουμε όλα ενεργά στην κοινότητά μας.

Advertisement