liczę na większą frekwencję niż w meczu z tobą bo kibice jakby trochę bardziej zadowoleni po ostatnich meczach plus tak jak napisałeś mecz na szczycie:)
Sam jestem ciekaw czy ponownie będziesz miał taką frekwencję w hali jak w spotkaniu ze mną, ale wygląda na to że tak. Kasa z biletów to zdecydowanie najważniejszy dochód, dlatego jak widać zamiast zbierać grube setki tysięcy na jakiegoś wymiatacza, to w tym sezonie skupie się na rozbudowie swojego Guards Center.
jak wygram to powiększę moje skromne prowadzenie w konfie i będę miał trochę większy spokój:)
Jeśli wygrasz to przewaga dwóch spotkań nad drugą drużyną w konferencji na pewno da Ci większej pewności siebie, przez co będzie można podchodzić do kolejnych spotkań jeszcze bardziej na luzie.
PS gratuluję ładnej wygranej w sobotę i powiem szczerze nie spodziewałem się tego;)
Ja szczerze mówiąc też miałem spore wątpliwości, że uda mi się wygrać. Tymon5 jednak mi "pomógł" stawiając Strefę 1-3-1 przy moim Look Inisde. Oczywiście hala i entuzjazm też pomogły. Z tego zwycięstwa jestem póki co najbardziej zadowolony w całej karierze obecnego WS Guards i mam nadzieję, że jeszcze uda mi się nie raz któregoś z was zaskoczyć ;P
Pozdrawiam,
MuzG