Αυτο μαλλον δεν καταλαβες καλα Στελιο το δικαιολογησα
αφου υπαρχει προσωπικο οφελος αλλα δεν δικαολογω ρε συ οταν δεν
βρισκω καποιο οφελος προσωπικο οπως εχουμε δει τις τελευταιες αγωνιστικες
και περυσι και φετος και μαλιστα εναντια καποιες φορες στο συμφερον
της ομαδας.
εξήγησε ο Νεκτάριος ότι τον σύμφερε να έρθει πρώτος ο Μαμουδιάρης γιατί απέναντί του είναι φαβορί στα πλέιοφς. Χάνοντας με μεγάλη διαφορά από τον Γιώργο θα είχαμε 2 σενάρια
α) αν με κέρδιζες, τότε ο Μαμού 1ος
β) αν σε νικούσα, τότε θα κρινόταν στην διαφορά πόντων ανάμεσα σε εμένα και τον Μαμού η πρωτιά.
νομίζω πως είναι προφανές ότι τον σύμφερε τον Νεκτάριο η σημερινή του απόφαση, οπότε δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα. Και πέρα από αυτό, βγήκε και μας εξήγησε από μόνος του για να προλάβει και τις απορίες.
Φυσικά η απόφασή του μας επηρεάζει εμάς τους δύο. Εσύ κατέληξες 3ος και κινδυνεύεις να παίξεις μόνο έναν γύρο, κι εγώ τερμάτισα 2ος και διατρέχω τον ίδιο κίνδυνο με εσένα. Πρακτικά έχασα και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή κανονικής περιόδου που τον ήθελα. Δεύτερη σφαλιάρα μετά την απώλεια του κυπέλλου. Αλλά τι να κάνουμε...
Εμένα με χαλάει που ο κόκκινος όμιλος είναι το πανηγύρι του τρελού. Αν ο Μάτσας σήμερα δεν κατέβαινε προκειμένου να τερματίσει 6ος για τα φράγκα απέναντι στον Μπρόλα, τότε ο 4ος κόκκινος θα ήταν το φαβορί για τους τελικούς, όποιος κι αν ήταν αυτός. Σήμερα που μιλάμε ο Σταύρος έχει θέμα με απουσίες (αν φτάσει τελικούς όμως τότε όχι), ο ΙΣΙ είναι με 5,5 παίκτες, ο Γκέτο μόλις είσε ότι ελπίζει για τελικούς πήγε και ξεπούλησε
![8}](/images/conf/emoticons/silly.png)
, κι εμείς από εδώ με το ζόρι δευτεροτρίτοτέτρτοι!
shit happens όμως που έλεγε και ένας φίλος. Συνεχίζουμε και βλέπουμε.
Μπλε1. Μαμού
2. Στέλιος
3. Μάνος
4. Νεκτάριος
6. Ξεφτιλιακός (Νικόλας)
7. Μπρόλα (χωρίς καθόλου παίκτες)
Κόκκινοι1. ΙΣΙ (έκανε ότι μπορούσε για πιο κάτω κι όμως τέλειωσε 1ος)
2. Γιώργος Γκέτο (ενώ ξεπουλάει)
3. Σταύρος ( έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε και προτοφόλι. την Τρίτη νικάει με 50-0 τον Γκέτο ενώ είχε ο ίδιος τρελές απουσίες)
4. Μάτσας (με 5,5 παίκτες)
6. ΔΟν ( σίγουρος πια απέναντι στον Μπρόλα παρόλο που έπαιξε δυνατή χθες και έχασε)
7. Αλέξανδρος Κοτίδης ( για μόλις 3-4 πόντους στην διαφορά σε σύγκριση με τον Δον ήρθε 7ος και παίζει με Ξεφτιλιακό)