Vidim da je malo sređeno i okrečeno :)
Ma meni je zasićenje došlo onog momenta kada ulaziš u finese ove igre. Kada je mala razlika među timovima, svi imaju kvalietne igrače i bukvalno odlučuje svaki skill, forma i sl. To jest užitak nadmetanja, ali ja nisam imao toliko vremena da se posvetim (posebno kad hoćeš kupiti igrača, pa tražiš po dvadesetak dana po TL i kad nađeš onda se zapitaš jel baš vrijedi 4 miliona xD).
Kao i većini ja mislim moj tim ima neka dva ciklusa. U prvom sam ganjao neki minimalni trening na vanjskim pozicijama (na kraju ih opet lijepo prodao) i dosao do druge lige, gdje sam zapeo. Onda rebuilding u trećoj, dobar draft, samo treniranje i polako popunjavanje drugih pozicija, ali prije svega odrediš identitet ekipe i onda takve igrače dovodiš.Ja mislim da moji igrači nisu opucali jedno 500 trica u 8 sezona, najbitnija mi je bila odbrana, kontrola skoka i first pass playmaker. ipak za nešto više ti treba igrač finese (po mom mišljenju najbolji igrači na igrici su SF i PF), ali oni koštaju bruku keša i teško ih je iskopati.
Sad nemam neki veliki plan kao prošli put. Malo ću se vrtiti po drugoj dok šta ne ispadne :)