26 тройки според мен е в рамките на нормалното. Балансираните тактики обикновено докарват към 20-22 тройки, плюс няколко допълнителни идващи от догонването последните минути. По-скоро техните 13 са доста ниски. Но пък може и тяхната зона или нашият пас да е допринесъл за по-външния фокус. Не съм сигурен, може би някой друг има по-експертни познания откъм тактики и разпределение на стрелби?
Доколкото знам, не трябва да се обръща прекалено голямо внимание на рейтингите, защото са доста условни. Например, нашият защитен рейтинг взима средната стойност на всички играчи, но ако те играят пациент, 50% от стрелбите ще минават през само един от нашите. Parrot го ползвам за тренировки предимно и не съм сигурен как изкарва линиите.
Фаловете зависят от индивидуалните кофециенти на всеки играч, така че най-вероятно нашите са по-големи фаладжии, но и там нещата са доста рандъм от мач за мач.
На практика мача се реши в третата част, където не само не можехме да вкарваме, а и всички спорни топки заминаха за шведите.
Това е съвсем нормално за енджина, да си избере една четвърт в която нищо не отива в твоя полза. Обикновено водещо до късане на нервите и повдигане на кръвното. Поради което някои хора отбягват лайв предаванията.