Ovde se koliko vidim, vodi zestoka borba izmedju Samuraja i Cikinih portparola (jao Ciko lisico jedna dobi i ti portparole) :):):):)
Prvobitno moj glas je isao Bilu, a kada sam video da se Samuraj kandidovao promenio sam svoj glas, danas po treci put menjam svoj glas u "NE GLASAM NA IZBORIMA"
Evo zasto.
Davno sam rekao da je A selekcija za mene svrsena stvar i da ne zelim da imam nikakve dodirne tacke sa repkom. Zato smatram da onaj ko ne zeli da pomaze selekciji na bilo koji nacin, nema pravo da glasa na izborima.
A sad moram da se osvrnem na nesto sto sam procitao par postova unazad:
pogledao sam rezultate za vreme mandata sadasnjeg selektora, i kazu vako:
17 utakmica, 4 poraza 13 pobeda(neracunam prijateljske), od toga:
sa ekipama koje su rangirane od 1-30 mesta - 2/6 (poede Grcka i BIH)
sa ekipama koje su rangirane od 31-60 mesta - 3/3
sa ekipama koje su rangirane od 61i dalje mesta - 8/8
(Srbija je 22. mesto)
- Sto znaci, pobedjeni su prvenstveno lose reprezentacije sa mali brojem igrac, i losim ekipama, sto ja nesmatram nekim velik uspehom.
- Pobedjenu se ukipe koje su slabije od nas iz druge grupe, to je OK( a i slabije su, pa je to za ocekivati)
- Iz toga se vidi, ta je to takticki lose vodjenje
.
Dakle ovo sto je napisao Samuraj mi smeta samo tako, jer sam i ja na neki nacin pomagao reprezentaciji. Da je bilo lose takticko vodjenje, ja sam siguran da mi ne bi imali ni te 4 pobede u grupi. A posto si pogledao rezultate uzmi i pogledaj negde koliko je igraca tokom tih kvalifikacija imala Srbija a koliko ostale zemlje sa kojima smo igrali, posto vidim da ti smeta sto su pobedjivane zemlje sa malim brojem igraca.
Jos jedna stvar. Smatram da je selektor duzan da odgovara na sva njemu postavljena pitanja u vezi repke, bez obzira da li ih postavlja prvoligas ili petoligas. Jer ja to vidim ovako, covek je mozda glasao za tebe a ti neces da mu odgovoris ili ga samo odjebes. Tako da to nema smisla. Jedino ukoliko neko ne istupi javno i kaze da nije glasao, tada smatram da njemu niko nije duzan da podnosi izvestaj u vezi reprezentacije.
I usput u toku naredne nedelje ili dve, oslobodicu se i ovog sljama sto igra za reprezentaciju makar morao da ga poklonim.