Е, док сам правио тим, стално су ми пролазили играчи са јадном издржљивошћу. Кад сам почео да обраћам пажњу на издржљивост, добијао сам играче са неуједначеном одбраном. Сада када пазим на све, цене су превисоке. Рђавом менаџеру све смета :-)
Честитке на победи и пласману у Прву. Заслужио си да прођеш без пораза. (Само да видим преглед.) (Још нисмо завршили. Ваљда ће бити до поноћи, па да прокоментаришем резултат и тактику.)
Имао си сјајну сезону. Као што сам ти написао на чету у уторак, Инсомнија и 'Плави Анђели' су имали играче у сјајној форми, па сам играо против њих пуном снагом, да не бих пропао финансијски. Битан ми је био улазак у финале. Ти си био у налету, па си и те две утакмице могао да играш опуштено, што је био додатак на већ велику снагу тима.
А чињеница да међу осам играча на МВП гласању имам четворицу, а ти само двојицу, показује да си и тактички много поткованији од мене. То си показао и коментаришући утакмице на форуму, тако да ми није ни најмање тешко пао пораз у финалу. Српски витешки кодекс налажа да увек признамо победу бољему јунаку :-) (Претходни улазак у Прву остварио сам тако што сам добио утакмицу против аутсајдера који је у тој утакмици био бољи, и то у самом финишу, након што сам му повредио два битна играча. Зато нисам ни очекивао да ћеш ти сада ризиковати првенство збоб зараде.).
Зато, пуно успеха у првој (за Прву лигу успех је у њој се задржати), а ми ако се сетимо да ти се придружимо, сетимо се...
ПС: Надам се да се она прволигашка мафија неће уротити против тебе. Или, ако се већ уроте, да ћеш бити довољно јак да им се одупреш :-)
Last edited by Ninorota at 8/1/2015 2:42:38 PM