E Sad si meni digao živac,
Ako si fer reci koliko si Mislosniću dao treninga? Ako si dao bar 3 treninga ja se iz ovih stopa isključujem iz igrice.
Molim te nemoj popovati kad nisi pop. ]Nisi trenirao Repušića i Mislosnića skupa tako da bar stoj iz stvari koje iznosiš. A zaboravio sam da si kupio Odobašiča kojeg treniraš s Repušićem a Milosnić je sve tekme odigrao kao play.
Samo neznam kako si se osjetio prozvanim na moje postove. Ako je tako onda i nisam puno pogriješio. Ja baš zato i pišem jer nećete priznati nego se pravite grbavi.
Lp
Prvo nas prozoveš da mi sami bildamo cijene našim igračima kao da nam je to u interesu, zatim ti dam svoj primjer koliko sam novaca potrošio da ti igrači ostanu kod nas i budu trenirani i onda ti opet po meni da nisam Milostiću (nije Milosnic) dao ni 3 treninga.
Stvarno, ali stvarno nisam htio ulaziti u raspravu koliko je treninga dobio Milostić jer sam izgubio previše živaca na njegov trening, ali obzirom da sad to zanima i još neke menagere probat ću u kratkim crtama. Do kupnje Repusica, Milostic je treniran cijelo vrijeme na jednoj poziciji. Nakon kupnje Repusica trenirani su zajedno što si mogao provjeriti da si gledao utakmice s početka sezone na poziciji playa, nakon što je Repusic dobio skill-up, nastavljen je dalnji trening Milostića i Repušića na poziciji SF-PF i tu je dobio Milostić pop na JS-u.
Istina je da posljednja 3 tjedna nije dobio trening jer je u dogovoru s izbornikom zaključeno da je definitvno lupio plafon i da ću se morat pomirit s tim.
Zar ti je toliko teško bilo provjeriti malo više unazad a ne samo 4, 5 ligaških utakmica.
Nadam se da je sad priča oko treninga Milostića završena a ti ne trebaš prestat igrat BB jer kao što sam ti odgovorio svaki korisnik je bitan pogotovo ako planira kvalitetno trenirat naše igrače.
Last edited by treant at 6/6/2010 3:51:51 AM