BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο V

Καφενειο η ωραια αιγα Νο V (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176683.651 in reply to 176683.650
Date: 6/12/2011 3:57:47 AM
Overall Posts Rated:
235235
Φιλαράκι το παράκανες λίγο!!! Αν το είχε πάρει "μόνος" του όπως λες, γιατί δεν τα κατάφερε ξανά και χωρίς όλους αυτούς τους παιχταράδες δίπλα του; Όχι και χάλι ο Σακίλ σε μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του!!! Και μπορεί να μην ήταν όπως ήταν στους Λέικερς, αλλά ο Ράιλι τον χρησιμοποίησε τόσο σωστά που πήρε το μέγιστο από αυτόν ειδικά στα play-off!! 20 πόντοι με 60% εντός παιδειάς, και 10 ριμπάουντ στα 30 λεπτά που έπαιζε δεν ήταν λίγο!!! Συν το γεγονός πως καθοδήγησε σωστά όλους τους υπόλοιπους και ειδικά τον Wade, πράγμα που το έχουν δηλώσει και οι 2 τους.

Last edited by kasper7 at 6/12/2011 3:58:08 AM

This Post:
00
176683.652 in reply to 176683.642
Date: 6/12/2011 5:28:08 AM
Overall Posts Rated:
22
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι σας κατακρίνετε τον lebron,σίγουρα δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του,αλλά όταν ήταν στο Κλίβελαντ και έκανε πράγματα και θάματα όλοι τον αγαπούσαν και έλεγαν πως είναι ο νέος jordan..Προσωπικά ήμουν,είμαι και θα είμαι υπέρμαχος και φαν του lebron...Και δεν πιστεύω ότι άμα πάρουν το πρωτάθλημα οι Heat θα το οφείλουν μόνο στον wade...Για θυμηθείτε στην κανονικά περίοδο,όταν ήταν σβηστός ο wade,ποιοι έπαιρναν την ομάδα πάνω τους...Ο lebron και o bosh...

This Post:
00
176683.653 in reply to 176683.652
Date: 6/12/2011 5:47:37 AM
Overall Posts Rated:
272272
Εγω ποτε δεν τον εκτιμουσα τον LeBron....Οταν ξεκινησε, φανηκαν απο την αρχη τα αθλητικα του προσοντα, αλλα που πας ρε LeBron χωρις σουτ. Πλεον το εχει βελτιωσει αλλα μην τρελαθουμε....Ποιος νεος Τζορνταν....Οσοι προλαβαν και ειδαν τον Τζορνταν ξερουν οτι δεν τιθεται θεμα "διαδοχης". Φιλε μου η κανονικη περιοδος δεν ειναι κριτηριο για μενα....Στο NBA που οι εδρες δεν παιζουν κανενα ρολο, η σεζον ξεκιναει στα Playoff. Εκει δειχνεις ποσο μεγαλος παιχτης εισαι. Κι αν αυτο το εχει δειξει καποιος, τοτε αυτος ειναι ο μεγαλος Γερμανος!!!! Δες λιγο ροστερ Miami-Dallas. Κανονικα θα επρεπε ΗΔΗ ο "τεραστιος" ΛεΜπρον και η παρεα του να ειχαν φορεσει τα δαχτυλιδια του πρωταθλητη. Κανονικα εννοω λογω φαινομενικης δυναμικοτητας των ροστερ. Οχι μονο δεν το εχουν καταφερει ως τωρα, αλλα χανουν και 3-2.

Edit: Eιναι η 8η χρονια του ΛεΜπρον στο ΝΒΑ. Αν δεν παρει και φετος το πρωταθλημα, ας σταματησει επιτελους αυτη η καραμελα περι νεου Τζορνταν. Τι περιμενει δηλαδη για να το παρει??? Να παιξει συμπαιχτης με τον Κομπι???

Last edited by thanos at 6/12/2011 5:53:29 AM

This Post:
00
176683.654 in reply to 176683.652
Date: 6/12/2011 5:48:42 AM
Overall Posts Rated:
129129
Ε ναι γιατι οπως ειναι γνωστο,ολα κρινονται στην regular season,εκει φαινονται οι μεγαλοι παιχτες..

Κανεις δεν τον κρινει σαν παιχτη μονο,αλλα κυριως σαν ανθρωπο.Αμα ηξερες την ολη ιστορια θα καταλαβαινες..

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
176683.655 in reply to 176683.652
Date: 6/12/2011 5:58:30 AM
Overall Posts Rated:
235235
Πιστεύω πως δεν θα γινόταν καμία κριτική στον LeBron αν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι προσδοκίες από αυτόν!! Όταν όμως σε συγκρίνουν με τους κορυφαίους παίκτες που έχουν παίξει το άθλημα... τότε οφείλεις να κάνεις το κάτι παραπάνω αν θέλεις να μπεις στην ίδια σελίδα με αυτούς. Δυστυχώς για μένα, και είναι μονάχα προσωπική εκτίμηση, ο LeBron με την απόφασή του να διαλέξει τον θεωρητικά εύκολο δρόμο προς την κορυφή, έδειξε πως δεν έχει τις ηγετικές ικανότητες που επέδειξαν άλλοι μεγάλοι σταρ... και συμπεριλαμβάνω σε αυτούς ακόμα και τον Nowitzki, που όλα αυτά τα χρόνια παλεύει στο Ντάλας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και αυτό είναι να πάρει ένα πρωτάθλημα!! Οι Stockton-Malone δεν πήραν ποτέ πρωτάθλημα, αλλά ανήκουν στους κορυφαίους γιατί ήταν πάντα οι ηγέτες και προσπάθησαν μέχρι την τελευταία τους χρονιά να πάρουν το πρωτάθλημα. Ήταν βέβαια και λίγο... άτυχοι, μιας και έπεσαν πάνω στον Jordan!!! Και κάτι τελευταίο. Ο Magic, ο Bird και ο Jordan... καταξιώθηκαν στην συνείδηση του κόσμου ως κορυφαίοι παίκτες γιατί και οι 3 έδωσαν πρωταθλήματα στην μοναδική ομάδα που έπαιξαν(ο Jordan έκανε χαβαλέ όταν έπαιζε στην Ουάσιγκτον), βάζοντας κρίσιμα σουτ σε κρίσιμα ματς που έκριναν το πρωτάθλήμα! Ο Lebron το 2007 με τους Cavs έχασε 4-0 στους τελικούς και τα επόμενα χρόνια δεν έφτασε ούτε καν μέχρι τους τελικούς. Στην εθνική δεν μπόρεσε να δώσει το χρυσό στις ΗΠΑ. Και φέτος όπως ανέφερε και το άρθρο που πόσταρα παραπάνω, δεν έχει βάλει ούτε έναν πόντο σε κρίσιμο σημείο!! Όλα αυτά είναι σημαντικές ενδείξεις, αν όχι αποδείξεις!! Αθληταράς; ΝΑΙ. Ηγέτης; ΟΧΙ.

This Post:
00
176683.657 in reply to 176683.655
Date: 6/12/2011 6:16:25 AM
Overall Posts Rated:
150150
οπως λενε ο καπετανιος στη φουρτουνα φαινεται και ο Lebron παει να βουλιαξει το καραβι...αυτο που κρινει τον μεγαλο παιχτη δεν ειναι το θεαμα(αααα εβαλε 3 αναποδα καρφωματα και ειναι παιχταρας), το θεμα ειναι η ουσια...κατα τη γνωμη μου αν υπαρχει ενας ηγετης στους Maimi αυτος ειναι ο D.Wade....ακομα και αν οι Maimi το παρουν απο καλαθι του James η αποψη μου δεν αλλαζει...ο James ειναι παιχταρας, πιθανον απο τους καλυτερους παιχτες που παιζουν τωρα αλλα δεν εχει τα προσοντα(οπως δειχνει τουλαχιστον)να παρει την ομαδα και να την οδηγησει...επισης δεν τον θεωρω καν τον καλυτερο παιχτη...βεβαια αυτο ειναι μια προσωπικη μου αποψη αλλα αν απρεπε να διαλεξω καποιον που ξεχωριζει στο NBA αυτος θα ηταν ο Rose...ειναι ο απολυτος επιθετικος περιφερειακος παιχτης κατα την αποψη μου, και ενας απο τους καλυτερους περιφερειακους αμυντικους(χωρις να ειναι ο καλυτερος)...ακομα δειχνει οτι εχει τα ηγετικα προσοντα για να οδηγησει την ομαδα αν και σε μικρη ηλικια σκομα...

This Post:
00
176683.658 in reply to 176683.657
Date: 6/12/2011 6:23:01 AM
Overall Posts Rated:
235235
Θα συμφωνήσω απόλυτα για τον Rose, έφερε από το μηδέν τους Bulls μία ανάσα από τους τελικούς και αν μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια καταφέρει να ξαναφέρει στην κορυφή τους Βulls, θα έχει ξεπεράσει κατά αιώνες τον Lebron.

This Post:
00
176683.659 in reply to 176683.657
Date: 6/12/2011 6:25:23 AM
Overall Posts Rated:
1414
Το Μιαμι φετος ειναι στον τελικο και λογο πτωσης του επιπεδου ειδικα στην ανατολη. Ματζικ, Χακς μετριοι και Σελτικς με σειρ τραυματισμων. Το ΝΒΑ μου φαινεται να ειναι σε μεταβατικη περιοδο, οι παραδοσιακες δυναμεις Σπερς,ΛΑ,Cs υποχωρουν και βγαινουν νεες ομαδες. Προσωπικα προτιμω Durant με OKC και Rose με Bulls , ενω πιστευω πως ο Rondo θα κρατησει τους Cs σεκαποιο επιπεδο μονος του γιατι ειναι απλα τεραστιος. Για το Lebron , ενα εχω να πω.... Tim Duncan.

This Post:
00
176683.661 in reply to 176683.660
Date: 6/12/2011 10:48:40 PM
Overall Posts Rated:
6565
βαρεστε οσες βολες θελετε πρωταθλημα απο το γερμανο δεν παιρνετε

Advertisement