Kaip tai niekas nevyksta ? Nenorek kas sezona, kad viskas keistusi. Pasiziurek kiek naujoviu pridare. Pastatai, papildomas staff'as. Ir daugelis tu dalyku naudingi. Net padare kur milijonieriams pinigus ismesti i arenos dizaina, ilgam periode tipo atsipirkines, bet atsiperkamumas vos ne toks kiek jau buzeris gyvuoja) Kaip bebutu paskutiniu metu kaip tik buvo daug naujoviu ir dauguma ju geros. Todel kaip tik man cia atrodo viskas vyksta ir tiek naujoviu nebuvo buve kokia 30 sezonu, kiek pastaruosius keleta. Taip kad kartais nesuprantu jusu kalbu, kad nieko nepadaro ir nekeicia. Del app. Pakartosiu klausima, gal kitoj temoj klausiau, kam tau tas app ? Ka jis tau pakeis ir prides ? Nuo to, kad sukurs programele, kuria isistumsi i savo telefa ir gal kazkiek patogiau bus valdyti, taps kazkuom zaibiskiau tau ? Paaiskink, gal nesu naujamadis zmogus, tai noriu suprasti, ko jus isvis alpstat ir kalbat apie nereiksminga suda kazkoki ? Man tik vienas dalykas is to svarbesnis, kad pakeistu rungtyniu rodyma ne ant flash, nes dabar turiu per pufin narsykle paziuret kaip klojasi varzybos, jei koks finalas o esu isvykes. O idejos ne tokos ir utopines. Normalios. Kazkada daug kas atrode utopia bet buvo pakeista. Dar viena butina buzeriui ne ideja o butinybe keisti traumu daznuma. Jos privalo vykti dazniau. Tiek prikurta daktaru, pastatu tam, o jie nereikalingi, nes zaidzia ekipos 5-7 zaidejais o traumos retos. Turi prasciausius daktarus, neperka tu pastatu, nes niekam nereikia. Cia tiesiog butinybe tai sutvarkyti, kad visi pirktume ir pastatukus ir lvl daktaro pasiimtume. Finansus aisku tektu koreguoti buzeriui, kad isitektume i tai viska pirkdami, bet butina sita spraga sutvarkyti.