BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
124401.653 in reply to 124401.652
Date: 9/16/2010 5:29:34 AM
Overall Posts Rated:
112112
Το look inside το έχω δοκιμάσει και παλιότερα με επιτυχία με Φιλιπακόπουλο 1 και Πρίγκα 2. Έχεις έτσι 2 PG για να περάσουν τη μπάλα μέσα και όχι φυσικά να σουτάρουν 10 τρίποντα, όπως ο Φιλιπακόπουλος.
Ο Πρίγκας έπαιξε όπως έπρεπε. Πέρασε 11 τελικές και 5-6 ακόμα που δεν το βάλαν οι ψηλοί και δεν πιάστηκαν σαν ασίστ.
Ο Φιλιπακόπουλος αν αντί για 10 τρίποντα είχε 10 ασσίστ, τότε θα είχαμε παίξει σωστά κι ας χάναμε.
Βλέπεις ξυλό με τη Σερβία και τη Λιθουανία φάγαμε επίσης, αλλά η εμφάνιση και η απόδοση ήταν αυτή που έπρεπε.
Απλά χάσαμε από καλύτερη ομάδα. Δίκαιο. Με την Πορτογαλία όμως ήταν αλλιώς. Ήταν χάλια εμφάνιση.
Με τον Σίλβες τραυματία και τον Λειτάο να τον κατεβάζει αναπληρωματικό και με χαλαρή διάθεση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήραν και τόση μεγάλη σε έκταση νίκη.
Για τη θέση 3, ξέρω πως σε κοίτα μέσα με 4 σαν SF θα δεχτώ πόντους, το κάνω συνειδητά. Αλλά περομένω να φθείρω με φάουλ το αντίπαλο 3 και να του βάλω και γω πόντους από τη θέση αυτή. Μέχρι τουλάχιστον να βγάλουμε ένα 3 με εσωτερικά και εξωτερικά χαρακτηριστικά εξίσου καλά για να μπορεί να πάιξει σε όλα τα συστήματα.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
22
124401.655 in reply to 124401.654
Date: 9/16/2010 7:09:33 AM
Overall Posts Rated:
112112
Όχι βρε, δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι προπονητής της Εθνικής.
Σήμερα παίρνω τις αποφάσεις εγώ, αύριο άλλος. Θέλω όμως να παίρνω όσο το δυνατόν τις καλύτερες αποφάσεις.
Οπότε ας ξεχάσουμε τους τίτλους. Πες πως θέλεις να στήσεις ένα look inside.
Θα ήθελες στη θέση 1 και 2 καλύτερους σουτέρ ή πασέρ?
Στη θέση 3 θα έβαζες περιφερειακό 3 ή ένα 4 που να έχει καλά περιφερειακά χαρακτηριστικά?
Απόψεις διαφορετικές θέλω να ακούω για να μπορώ να μαθαίνω και γω και να πηγαίνει ακόμα καλύτερα η Εθνική και γενικότερα να βελτιώνονται οι γνώσεις μου γι' αυτό το πολύ ωραίο παιχνίδι.

This Post:
22
124401.657 in reply to 124401.652
Date: 9/16/2010 1:47:08 PM
Overall Posts Rated:
4646
λειπει ο μπανασας ρε :P.
μαν οχι κοιτα μεσα με τον πριγκα 2 αρι...δες το και αυτο.

An kai esy synevales sthn arxh gia thn proponhsh toy Prigka kai s'eyxaristw gia ayto!,alla twra vlepw mia prokatalhpsi mesw toy paixth kai emena pros trito prwsopo?
O Prigkas epai3e poly kala sto koita mesa san diari kai nomizw h anafora soy s'ayton einai astoxh?

Last edited by panoukos at 9/16/2010 1:50:34 PM

This Post:
00
124401.659 in reply to 124401.655
Date: 9/17/2010 2:47:57 AM
Overall Posts Rated:
303303
εγω θα ηθελα στις θεσεις 1-2 καποιους πασερ που ομως μπορουν να σκοραρουν με το εν λογω συστημα οχι να σκοραρουν δηλ. απο την περιφερεια.
επισης μια αλλη απορια μου ειναι γιατι παιζεις αμυνα 3-2 αφου η ομαδα δεν το κατεχει το συστημα ?

This Post:
33
124401.660 in reply to 124401.659
Date: 9/17/2010 3:28:22 AM
Overall Posts Rated:
112112
Για την πρώτη σου άποψη συμφωνώ ως προς την πάσα.
Όσο αναφορά το σκοράρισμα, έχω δοκιμάσει PG με 7 εσωτ.σουτ και PG με 1.
Και οι δύο είχαν παίξει πού καλά σε Look Inside.
Ήταν όμως το 7 που παρασύρθηκε στο παιχνίδι με την Πορτογαλία και πήρε το κάτι παραπάνω που δεν ήθελα και δεν το πήρε από μέσα, αλλά απ' έξω. Θα τον προτιμούσα δηλαδή και εκείνον με 0-6 αλλά και 11 ασίστ.

3-2 έπαιξα στα παιχνίδια που περίμενα να ηττηθώ μήπως τους πιάσω περιφερειακό σύστημα και αποκτήσω πλεονέκτημα και κλέψω τον αγώνα. Παιχνίδια που με man to man θεώρησα πως θα τα χάναμε έτσι κι αλλιώς.
Δυστυχώς όμως και οι δύο πρώτοι αντίπαλοι μας παίξαν Look Inside και χάσαμε στα ριμπάουντ.
Δεν θεωρώ όμως την άμυνα υπεύθυνη για την ήττα. Λίγο υψηλότερο ριμπάουντ να είχαν οι Ταραντάκης-Αγγελίκος (το οποίο δουλεύεται) και ακόμα κι έτσι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιο παιχνίδι.
Το αστείο είναι πως με την Πορτογαλία κατέβηκα με κρυφή φιλοδοξία νίκης που δεν είχα στα δύο πρώτα παιχνίδια.
Με τα δύο αρχικά παιχνίδια με χαλαρή διάθεση είχα χτίσει ξανά 9 ενθουσιασμό, περίμενα να με παίξει χαλαρά και έβαλα κανονικα και μετά από 2 Run n Gun άλλαξα σε Look Inside, με ανάλογο στήσιμο που μας έδωσε 2 νίκες στα προκριματικά, θεωρώντας πως θα μπορούσε να με παίξει εκείνος 3-2 μιας και ακόμα και με τον Σίλβες τραυματία είχε υπεροπλία στους ψηλούς. Ακόμα όμως και με man to man που μας έπαιξε έπρεπε να παίξουμε καλύτερα.

Πάντως αυταπάτες δεν τρέφω. Η Εθνική μας ισχυροποιείται σιγά, σιγά αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας.
Δεν μπορώ να πω σκόμα πως άνετα χτυπάμε τις 30 πρώτες ομάδες της κατάταξης.
Απλά θέλω να έχουμε την εικόνα των δύο πρώτων παιχνιδιών και όχι του τελευταίου.
Ας μην ξεχνάμε πως ο στόχος φέτος ήταν να μπούμε σε αυτή την παρέα των 30.
Ο αναπληρωματικός SG της Λιθουανίας θα έπαιζε βασικός σε εμάς μιας και είναι καλύτερος του Τσόκανη!
Και δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά πραγματικότητα.

This Post:
00
124401.661 in reply to 124401.660
Date: 9/17/2010 4:49:31 AM
Overall Posts Rated:
303303
αρα θα πρεπει να βρεις ( να βρουμε ο καθενας για την ομαδα του) απαντησεις σε ερωτηματα οπως
παιζουμε 3-2 τι πρεπει να εχουν οι ψηλοι και το κυριοτερο τι πρεπει να εχουν οι κοντοι στα ριμπαουντ?
στο κοιτα μεσα πως γινεται να σκοραρουν οι κοντοι απο μεσα και οχι απο εξω ?
και φυσικα παντα με τι αντιπαλο εχεις , το οτι πχ ο ποιντ επαιξε καλα σε κοιτα μεσα εναντιον μου δεν σημαινει οτι θα παιξει καλα και εναντιον του ασυγκρατητου

αντε καλο μας ψαξιμο

Advertisement