neznam da li se mogu složit s tobom. igram buzzer bez puno pisanja na forumima, al pratio sam cijelo vrijeme što se događa. tu s nikim nisam nikad ni pričao u vezi bilo čega, osim s rayom u vezi antulova i mislim da imam pravo na svoje neutralno mišljenje, al prilično sam siguran da je još tu bio Starosta kao izbornik, da bi se netko javio nakon poraza od makedonije bez obzira što je to prijateljska utakmica. 100% sam siguran u to, bila bi pitanja poput- zašto run and gun, zašto da silva na playu kad je ta taktika. itd.. i to mi najviše smeta, njemu se zamjerala svaka glupost, dok nitko nema muda nešto prigovoriti Chodi. i naravno da tu dijelim managere, prvi dio mu neće prigovoriti jer su iz tog takozvanog "klana prvoligaša", a drugi možda smatraju da nemaju što reći chodi jer će tu doći do onog - "što ti imaš nešto kritizirati,a igraš u drugoj, trećoj ili četvrtoj ligi".
ovim postom ne branim Starostu, samo želim reći da su tu dvostruki kriteriji. njemu sam zamjerao nedostatak živaca, previše se svađao sa svima nakon takvih kritika, al nije ni čudo, jer to je bilo na osobnoj razini, da je iste stvari činio Choda, ti koji su ga kritizirali onda se ne bi javljali, i u to sam siguran 100%
meni su dobri i Marihoh i Choda i Ray i First second i neznam tko sve već dolazi tu, nemam ništa protiv nikog, al ja sam stekao takav dojam, bez uvrede bilo kome. pozdrav svima
Last edited by Petro3 at 4/24/2012 3:17:16 PM