BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > [U21] Diskusia

[U21] Diskusia (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Asasasa
This Post:
00
45884.652 in reply to 45884.1
Date: 3/2/2009 5:11:23 AM
Overall Posts Rated:
22
Dnes mna nastvali BB's pre zmenu.

Som rano cital BB mail a zistil, ze jeden manazer sa pyta, ako trenovat nadejnych SG's, lebo som mu pisal, ze ma slusnych hracov.

Tak som ich prijal do timu (ved aj tak mame naladu 1, je to jedno) a vyhodil.

Potom sa idem pozriet, ci som nastavil zostavu a tam vidim: Nalada 4.

Pri resete nalady NT resetli aj U21, ale U21 caka reset aj v nedelu alebo sobotu.

Minulu sezonu sa neresetovala nalady U21 dva krat v priebehu tyzdna.

No, jednym slovom chaos.

This Post:
00
45884.653 in reply to 45884.1
Date: 3/2/2009 11:50:42 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10371037
Second Team:
Nitra Urpiners
Ahojte!

V pondelok sme porazili Taivan doma 114-73 s mladym kadrom a v zapase, kde sa rozlucili vsetci 21 rocny hraci. Rozlucili sa aspon peknym vitazstvom.

Dnes hrame proti Tuniskej U21, ktora je vo svete 23. v rebricku a my sme 24. Aj ked sme blizko v rebricku, nasi hraci su lepsi a mali by sme porazit supera, i ked odhadujem, ze oba timy maju naladu rovnu 1 (aspon dufam, ze maju).

Do timu som zobral byvaly kifahov draft pick C Buhlu, ktory by mal dostojne kryt chrbat Drunekovi.
Taktiez som zobral raz skoro strateneho PG Pecnika, ktory sa nakoniec pekne vytrenoval. Zobral som aj PG Bombaru, ktory by mal hrat v kvalifikacii.
Zobral som na tento zapas aj SG Jencka, i ked neviem, ci ostane aj na kvalifikaciu.
Zobral som este PF Sulku, ktory je nadejny hrac a ma zaruceny trening, takze to do konca sezony by sa mal objavit v rotacii.

Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Frenko/Bombara/Pecnik
SG: Stvrtok/Vystrcil/Pecnik
SF: Tomala/Jencko/Buhla
PF: Drunek/Buhla/Sulka
C: Kokos/Zatura/Sulka

Extra: Nie su

Zmeny oproti zapasu s Taiwanom:

Na PG poste je starter opat Frenko, ktory by mal startovat v kazdom zapase kvalifikacie. Nahradnikom je PG Bombara, ktory by mu mal kryt chrbat.
Na SG poste je starter Stvrtok, ktory by si mal zvykat na zvysenu zapasovu zataz v U21. Nahradnikom je Vystrcil.
Na SF je starterom Tomala, ktory bude klucovym hracom z toho pohladu, ze na jeho miesto nemame nahradu. Nahradnikom je Jencko.
Na PF je starter Drunek, u ktoreho sa mi paci, ze trenuje presne podla mojich pokynov. Nahradnikom je novacik Buhla.
Na C poste startuje Kokos, ktory je asi najdrahsi hrac v historii Slovenskej U21. Nahradnikom je Zatura a rezerva Sulka.

Taktiku hrame Look Inside (Rychlo dnu), pretoze tam je nasa silnejsia stranka asi
V obrane hrame Man to Man, lebo tazko odhadnut v novej sezone, co budu hrat.
Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke ziskame body do rankingu a postup do dalsieho kola.

Za cely realizacny tim,
Asasasa

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
45884.654 in reply to 45884.1
Date: 3/2/2009 2:31:46 PM
Overall Posts Rated:
22
Na to, ze sa Kokos zranil po 3 minutach zapasu sme nehrali zle.

Vyradil som z kadra Pecnika, Bombaru a Jencka, aby mal tim vacsiu flexibilitu pri naberani hracov.

Lebo su take male rozdiely v guardoch, ze tazko sa da rozhodnut s ktorymi sa pojde do kvalifikacie.

This Post:
00
45884.655 in reply to 45884.1
Date: 3/3/2009 12:57:01 AM
Overall Posts Rated:
22
Tak nakoniec som vyhral len o 5 hlasov, 17 ku 12.

Minule som dostal 32 hlasov a najblizsi kandidat 3.

From: Bubo17

This Post:
00
45884.656 in reply to 45884.655
Date: 3/3/2009 1:08:29 AM
Overall Posts Rated:
00
Asasasa gratulujem, ael trosku som ti pomohol. Nakoniec som sa rozhodol, ze ti to miesto prenecham a svoj hlas som nedal sebe ale tebe, takisto ako to spravili dalsi dva kamosi. Ked si to preratas, mal by si -3 ja +3... ano neuveritelne vyhral by som, ale spravne som to odhadol a nechal si ti to, pretoze sa v priebehu tychto dvoch sezon chcem naucit viac o U21 a potom na sezony 10-11 uz pojdem do volieb s tym, ze ti ich uz nenecham :D Gratulujem!

This Post:
00
45884.657 in reply to 45884.656
Date: 3/3/2009 1:18:14 AM
Overall Posts Rated:
22
To ale nevysvetluje, preco mi spadli hlasy z 32 na 17, i ked ucast sa zvysila o 11 hlasov.

This Post:
00
45884.658 in reply to 45884.1
Date: 3/3/2009 1:34:08 AM
Overall Posts Rated:
22
Nechcem tak kritizovat Bubo ale keby si vyhral volby stylom, ze len postnes rec, nebojavis sa skoro cele volby a potom vyhras, tak to by bol dost lacny sposob, ako vyhrat volby

Message deleted
From: KifaH

This Post:
00
45884.660 in reply to 45884.657
Date: 3/3/2009 3:18:55 AM
Overall Posts Rated:
3737
Neviem, čím to bolo. Je to pre mňa záhada. Rozhodne to ale nie je dobrý znak. Osobne si myslím, že je to varovanie. Budeš musieť zlepšiť prácu:))

From: symbi
This Post:
00
45884.661 in reply to 45884.658
Date: 3/3/2009 5:24:58 AM
Overall Posts Rated:
100100
Gratulujem Asasasa. Celkom zaujímavý priebeh,vidno že Bubo má za sebou silný fanklub. A to čo spravil je podla mňa velké gesto, hlavne ak si uvedomuje že ešte nieje ten správny čas pre neho v U 21. Myslím že Bubo je na správnej ceste, len som zvedavý ako využije svoje schopnosti a pomôže komunite k napredovaniu, alebo iba bude čakať na nasledujúce volby.

From: Bubo17
This Post:
00
45884.662 in reply to 45884.661
Date: 3/3/2009 12:04:20 PM
Overall Posts Rated:
00
Zopar ludi som v priebehu minulej sezony kontaktoval a pisal s nimi a urcite mam aj od nich nejake hlasy. Mam podporu u spoluziakov a u brata co mi akurat vychadza na tych 10 a tych ostatnych teoretickych 5 mam od ludi ktorych nepoznam ktorych som oslovil mozno tym speechom. Asasasa ja som za seba ani nehlasoval a zistil som ze na trenera este dostatocne nemam a da sa povedat ze som ti to prepustil. Co ovplyvnilo tvoj pokles hlasov neviem, mozno viac kandidatov, no ja neviem. Ja som si myslel, ze tych hlasov bude vo volbach minimalne nad 60 ale asi som sa poriadne prepocital. Volby nemaju ziadnu reklamu, ludia ktori sa prihlasia raz za dva tyzdne za tyzden aby potrvdili prednastavenu zostavu a pozreli zranenia za teba urcite hlasovat nebudu takisto odrataj ludi, ktorych to nezaujima alebo o tom nemali dostatocny prehlad. Co tak rozposlat masovo spravy o nasledujucich volbach? Urcite by to bolo napinavejsie dalsie sezony... vycapit to na fora lig, poslat to hracom, no neviem snad nieco vymyslime. No a vyhrat volby tym, ze mam za sebou par ludi ktorym radim v hre a ti hlasuju je fakt cudne, preto sa pomocou volieb dostavam nejako aj na forum. Nemam zase cas sediet tu 8 hodin denne, ale vzdy si najdem chvilku aby osm precital cize aj ked som sa neobjavil... tak som proste nestihol napisat lebo cas ma tlacil.
No na dalsie volby budem cakat ale nie sposobom ze sa utiahnem a budem sa starat o svoj team... to nie mne sa to tu vidi ako prijemna sice velmi mala komunita ludi a snad zapadnem :-P Postupom casu si snad zvyknete ale radsej pisem vsetko v kocke aspon mate co citat heh... no a pocas tejto sezony sa b udem snazit co najviac komunikovat s trenermi a ostatnymi manazermi... symbi vydedukoval ze sa vyznam v treningu tak velmi rad poradim pripadne sa rad dozviem nieco co neviem... dost som sledoval aj anglicke forum a federacie, cize nieco o tom viem... tuto sezonu budem sledovat nasu U21 aj NT a mozno budem aspirovat na miesto NT trenera ked naberiem odvahu, ale viac ma laka ta U21 =/ ( nie ze by si si pracu nt trenera robil zle Asasasa, ale myslim ze na to budem mat po tejto sezone )

tak co este niekto nejaka kritika? otazocka? :D feel free to ask

Advertisement