Ahojte!
V pondelok sme porazili Taivan doma 114-73 s mladym kadrom a v zapase, kde sa rozlucili vsetci 21 rocny hraci. Rozlucili sa aspon peknym vitazstvom.
Dnes hrame proti Tuniskej U21, ktora je vo svete 23. v rebricku a my sme 24. Aj ked sme blizko v rebricku, nasi hraci su lepsi a mali by sme porazit supera, i ked odhadujem, ze oba timy maju naladu rovnu 1 (aspon dufam, ze maju).
Do timu som zobral byvaly kifahov draft pick C Buhlu, ktory by mal dostojne kryt chrbat Drunekovi.
Taktiez som zobral raz skoro strateneho PG Pecnika, ktory sa nakoniec pekne vytrenoval. Zobral som aj PG Bombaru, ktory by mal hrat v kvalifikacii.
Zobral som na tento zapas aj SG Jencka, i ked neviem, ci ostane aj na kvalifikaciu.
Zobral som este PF Sulku, ktory je nadejny hrac a ma zaruceny trening, takze to do konca sezony by sa mal objavit v rotacii.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Frenko/Bombara/Pecnik
SG: Stvrtok/Vystrcil/Pecnik
SF: Tomala/Jencko/Buhla
PF: Drunek/Buhla/Sulka
C: Kokos/Zatura/Sulka
Extra: Nie su
Zmeny oproti zapasu s Taiwanom:
Na PG poste je starter opat Frenko, ktory by mal startovat v kazdom zapase kvalifikacie. Nahradnikom je PG Bombara, ktory by mu mal kryt chrbat.
Na SG poste je starter Stvrtok, ktory by si mal zvykat na zvysenu zapasovu zataz v U21. Nahradnikom je Vystrcil.
Na SF je starterom Tomala, ktory bude klucovym hracom z toho pohladu, ze na jeho miesto nemame nahradu. Nahradnikom je Jencko.
Na PF je starter Drunek, u ktoreho sa mi paci, ze trenuje presne podla mojich pokynov. Nahradnikom je novacik Buhla.
Na C poste startuje Kokos, ktory je asi najdrahsi hrac v historii Slovenskej U21. Nahradnikom je Zatura a rezerva Sulka.
Taktiku hrame Look Inside (Rychlo dnu), pretoze tam je nasa silnejsia stranka asi
V obrane hrame Man to Man, lebo tazko odhadnut v novej sezone, co budu hrat.
Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke ziskame body do rankingu a postup do dalsieho kola.
Za cely realizacny tim,
Asasasa
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching