BuzzerBeater Forums

BB Makedonija > U21 Makedonija

U21 Makedonija (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Dadimo

This Post:
00
149768.654 in reply to 149768.653
Date: 5/6/2013 11:37:33 AM
Overall Posts Rated:
5555
Да, можев да направам и друг скаутинг тим и таму да го вклучам и Емил ама сепак он се буни за веќе постечкиот скаутинг тим каде што наводно не го примале. Јас за ова појма немам, знам само дека порано кога се формираше скаутинг тимот кога и јас бев активен член таму неколку сезони, беше член и Емил еден период па после беше исфрлен поради кавги со сите, постојано нешто закануваше и правеше негативна атмосфера па можеби од тие причини и не го примаат пак.
Јас лично мислам дека Емил е сменет на подобро од тоа време и заслужува нова шанса ако веќе толку сака во скаутинг тимот ама за тоа јас не одлучувам.

This Post:
00
149768.656 in reply to 149768.654
Date: 5/6/2013 11:45:16 AM
Overall Posts Rated:
2727
Oks, kako i da e, toa e vasa odluka, ama i togas se gledase deka se raboti samo so nekolku menadjeri, koi bea milenici na eden covek, odnosno ako si milenik na toj menadjer, ke ima mesto za se vo BB, a ako ne si milenik, tesko deka ke ima mesto, i togas se rabotese so vakvo nesto sto denes javno nekoi menadjeri go istaknuvaat tuka na BB forumot, odnosno ne se zadovolni od rabotata, i krenaa glas, i jas togas tamu kade sto kazuvas ti, krenav glas poradi ne soglasnost na togasnata rabota, i za toa bev isfrlen, i drug menadjer da e bil togas, kako sto se nekoi od segasnite menadjeri sto krenaa glas za neregularnosti vo igrata, i drug menadjer ke bil izbrkan od taa zaednica, bidejki ne se raboti spored pravilata na eden-dvajca togasni menadjeri. Ete za toa sum isfrlen od taa zaednica, da se izjasnam javno zosto sum isfrlen, oti veke me napomena ti, mozebi bese so losa namera, pa jas da se doiskazam zosto i kako. :D :D :D ;) ;) ;). Mislam selektore deka ne treba da se lutis za ovoj moj javen post.

This Post:
00
149768.658 in reply to 149768.652
Date: 5/6/2013 12:35:23 PM
Overall Posts Rated:
5555
Oks, kako i da e, te razbrav, ama me skaraa na forum, i ne smeam poveke da go zamaram selektorot, bidejki gledam deka ne raspolozen da go kritikuvaat, ajde kako i da e, ...

:)
Сега го прочитав ова, да не се повторувам, немам јас проблем со критики ама проблемот е што стварно чукаш на погрешна врата. Ти даде и Тонио линк каде може да се види кои менаџери се одамна членови во скаутинг тимот. Јас неможам ништо да ти помогнам освен јавно да ги замолам да ти дадат уште една шанса, останатото зависи од нив.
Поздрав.

This Post:
00
149768.659 in reply to 149768.658
Date: 5/6/2013 12:39:33 PM
Overall Posts Rated:
2727
Oks, kako i da e, ti blagodaram za ponudenoto.

Message deleted
This Post:
22
149768.661 in reply to 149768.656
Date: 5/6/2013 2:18:32 PM
Overall Posts Rated:
203203
Јас немам ништо против во тимот на селекторот dadimo да биде tosebog. Кого сака dadimo да вклучи во штабот на селекторот негово право. Избран е, меѓу другото, за да го има и тоа право. Ај и тој турбофолк да го видам.

Од првичниот скаутинг тим беше исфрлен бидејќи не разбра дека некои луѓе имаат попаметна работа отколку да се занимаваат со твоите мушички. Скаутинг форумот беше лигавешници од плачките за банирањето на твојот втор тим. Шо замараш? Ниту ти некогаш ќе бидеш во скаутинг тим кој јас би го формирал, ниту јас имам ниво на мазохизам да се замарам во тим кој ти би го составил. Лета магарето? Со самар!

Last edited by Onisifor at 5/6/2013 2:18:47 PM

Message deleted
Message deleted
Advertisement