Akkor az utolsó mondatomat átfogalmazom. 1-1,5 szezon múlva egy még soha nem látott magyar válogatott lesz itt mind teljesítmény, mind eredmények szempontjából. Ehhez sajnos a mi elképzeléseinkre kell picit formálni a játékosokat, ez egy kis idő.
Na én pont ettől tartok a legjobban. Főleg most, hogy a legújabb nagy ötlet az, hogy Fazekasból irányítót akarsz csináltatni. Csak remélni merem, hogy ebből nem lesz semmi. Meg más világmegváltó tervekből sem. Ez egyébként érdekes fordulat az elmúlt négy szezon kommunikációjához képest, mert meglehetősen sokszor el voltam küldve a búsba, most meg hirtelenjében az irányításommal nevelt NT kerettagokból és esélyesekből 1-1,5 szezon múlva még soha nem látott magyar válogatott lesz itt.
Nem kizárt, hogyha majd megtanulod a játékot, még talán sikeres is leszel majd, mert ahhoz túl jó alapokat hagytam ott, hogy pár szezonon belül számottevő romlás következhessen be. Ami utána jön, az már sokkal mérvadóbb lesz... Mindenesetre alapos sötétben tapogatózás megy, abban biztos vagyok, hogy sok alsóbb ligás csapat felkészültebb nálad taktikailag.
Gonda bekerült a csapatba, 9-es formája volt, Berényinek 7-es. Gonda 4-5 héten belül a legjobb irányítónk lesz belső támadáshoz, míg megmondtam, hogy olyan játékos akinek bentre a skilljeinek összege 8, nem lesz kerettag egy olyan poszton, ahol van másik alternatíva.
Olyan poszton nem is kellene, ahol van más alternatíva. Gondolom most is Berényiről lehetett szó, csak arra lennék kíváncsi, hogy vele szemben kinti játéknál mégis ki a görcs a másik alternatíva. Két használható irányító van, akik kinti támadásra elsősorban alkalmasak, Berényi és Györk. A többi sehol sincs hozzájuk képest dobásban. Gonda sincs, neki minimálisan másfél szezon kellene még, mire igazán használható lehetne, benti taktikához... Olyan dolgot jelentesz be, ami nem teljesíthető. Azért, mert te még éltedben nem láttál olyat, mint Gonda, attól ő még nem lesz szupersztár csak amiatt, mert te ránéztél, és elkiáltottad magad, hogy "hűha, azt a nemjóját", próbáld csak meg beállítani ezekkel a skillekkel, égjünk még ennél is jobban le.
Sajnos a mai nap szoros meccsen kikaptunk a makedónoktól.
UI: Tudomásom szerint macedón és nem makedón.
Last edited by kaygee at 3/28/2013 5:50:44 AM