evo ja cu ti reci svoje misljenje:
Mislim da bi se malo vise trebao posvetiti stvaranju novih U21 igraca a ne vec postojecih,jel od igraca s 21 godinom mozes samo da ih poredas i kliknes OK.
Takodjer mislim da bi trebao biti vise u kontaktu s managerima koji treniraju U21 igrace,pa mozda i da im das koji savjet za trening itd
Kao trece malo je bilo smijesno sto uopste nisi znao za mog Safeta,a jedan je od boljih igraca s 2o godina
Forum je potpuno mrtav(mislim na u21) samo se izbaci s kim igramo i na kraju jesmo i izgubili ili pobjedili
Da li si u kontaktu s skautom i dal posjedujes spisak igraca s 19 godina?
zasto skaut nikad ne izbaci neki post,zasto ne animirate ljude da treniraju BH igrace a ne strance itd....
Imas li kakav plan za nadolazece draftovce?
Nemoj shvatiti moj post pogresno ili se sta uvrijediti,nadam se da ces iz ovog mog posta izvuci najbolje i da ces sljedece sezone biti jos bolji
Sta po tebi predstavlja to sto sam pozvao 2-3 igraca od 19god.?
Skauti su u kontaktu sa menadzerom igraca dok ne budu pozvani, kad ih pozovem onda ja preuzimam kontakt sa menagerima.
Kao trece kad je Safet izvucen sa drafta ja nisam bio selektor i nisam pravio spiskove draftera u toj sezoni.
Sto se tice foruma ne znam sta ocekujes vise,najava i izvjestaj posle utakmice je sasvim dovoljan.Forum je mrtav zato sto niko drugi sem mene nista ne pise.
Imam spiskove igraca i od 18 i 19 i 20 i 21 i 22g.Na kraju sezone ovi do 21g budu posvani i skilovi se prepisu i pravi se selekcija tj. izbacuju se igraci koji ne napreduju dovoljno.
Ne znam o cemu bi skaut mogao pisati post sem o tome da je igrac na TL,sve ostalo ne mora biti javno,a sto se tice animiranja da treniraju igrace svi bi trenirali al da im das trenirca kakvog oni hoce (dobri skilovi i potencijal) za 1000 a aoni koji imaju takve igrce traze 1000000.Ja prvi ne mogu dati toliko kad mogu naci jeftinijeg.Jos nesto prva i vecina druge lige ne trenira nikakve igrace jer su skontali da se ne isplati bacat pare na trenirca i trenera.
Sto se tice draftera sledece sezone ako budem selektor i ako tarik ostane kao glavni skaut plan je da se naparavi spisak svih igraca sa potencijalom 6+ i platom 3000 ,onda ih ja zovem i prepisujem skilove i opet se pravi selekcija glaedajuci na pocetne skilove
Last edited by Lisac at 11/23/2012 3:36:30 PM