A csapat nem tud passzolni, ezzel próbálunk majd valamit tenni.
Kiírni konkrétabbat így sokáig nem is tudtunk volna, de őszintén szólva nem is merünk, mert van olyan, aki szándékosan ártani akar a csapatnak (lásd játékosok szándékos formarontása). Ezért írtunk előző meccsnél is 2 forgatókönyvet.
Na ez még el is kerülte a figyelmemet. Lejátszhatta egy korábban beállított összeállítás azt a kupameccset, fel sem tételeztem volna, hogy Novák kerettag lesz. A mentoráltamon kívül meg nem is foglalkoztam a játékkal, a válogatott fórumba meg az előzményekből adódóan be sem néztem.
Tőle: Wenger92_Hungarian_NT_Coach
Ez a hozzászólás:
1
215892.631 válasz erre: 215892.1
Dátum: 2013. 03. 23. 15:51:29
its showtime
III.14
Értékelések száma:
60
Kinti fórumon egy kis szösszenet már van a hétfői nagyon fontos meccsről.
Sajnos a formák nem úgy sikerültek ahogy kellett volna, Novák is 48 percet kapott egy BOT ellen a kupában:(.
Mindenképpen győzni szeretnénk, minden ötlet jól jön.
Tetszik: +1
Válasz
Tőle: SkayHUN
Neki: Wenger92_Hungarian_NT_Coach
Ez a hozzászólás:
8
215892.632 válasz erre: 215892.631
Dátum: 2013. 03. 23. 16:41:58
@Harlem
II.2
Értékelések száma:
28
Hát, ez is egy módja a bosszúnak, eléggé gyerekes, de ez van. Ilyenkor látszik mennyire is érdekel valakit a válogatott :)
Tetszik: +1
Válasz
De akkor rendben van, így is beszélhetünk. Tudod mit? Akkor már csakazértsem fogom formában tartani amíg el nem döntöm, hogy mi legyen vele, már csak azért sem, mert a hátsó szándék, a szándékosság, meg a bosszú és egyebek voltak kapásból az első feltételezések.
Ez azért elég durva, sok problémám volt kapitányként a formákkal, de az biztos, hogy senkinek sem vágtam a képébe első szándékból, hogy szándékosan tart be forma szempontjából.