Δεν θεωρώ σοφό την μια θέση προπόνησης για ομάδα του επιπέδου σου, εάν έχεις φιλοδοξίες για ανόδους κλπ. Δεν το θεωρώ παραγωγικό και ο παίκτης δεν νομίζω να το αξίζει. (Μπορεί να με βρίσει εδώ ο Τυφώνας του χαλάω την φάρμα) αλλά σαν προτεραιότητα μου όταν δίνω κάποια ανάλογη συμβουλή είναι το καλό της ομάδας και μετά όλα τα άλλα. Θεωρώ πως μέσα από την επιτυχία της κοινότητας θα έρθει και η επιτυχία της εθνικής. Όσοι περισσότεροι κατανοήσουν το τι γίνεται τόσο δυνατότερη γίνεται η Ελλάδα. Εάν κάποιος επιθυμεί να γίνει φάρμα προσωπικά το επικροτώ, αλλά ποτέ δεν θα το απαιτήσω από κανέναν.
Είμαι αρκετά μεγάλος και κάποια στιγμή οι υποχρεώσεις μου θα με πνίξουν και ενδεχομένως να αναγκαστώ να τα παρατήσω. Θέλω όμως πριν γίνει αυτό να έχω φροντίσει να αφήσω κάτι πίσω μου, και αν η Ελληνική κοινότητα δεν με έχει ιδιαίτερη ανάγκη, η Κυπριακή με χρειάζεται. Θέλω λοιπόν όταν φύγω να έχω εξασφαλίσει μια συνέχεια στην Κύπρο, και μερικούς χρήστες εδώ που με όλα μου τα στραβά τους έμαθα κάτι, και τους βοήθησα να ευχαριστιούνται το παιχνίδι. Αυτό είναι και το νόημα του να παίζεις άλλωστε 1 παιχνίδι. Ευχαρίστηση και ψυχαγωγία.