Çok kırılganız çok her şeyi geçtim takım kimyasını maç içi tercihlerimizi rotasyonu her şeyi bir kenara bırakalım ya sen Yugoslav ekolün en önemli hocasısın ya televizyonda izleyen milyonlar görüyor takım kötü maç gidici o 3. çeyrek maç koparken o şutları potamızda sayı olarak tabelaya işlerlerken hiç mi mola alıp şunları bir azarlayım sırpça filan küfür edeyim ne biliyim otursunlar dinlensinler belki italyanların ritmi bozulur hiç mi düşünmedi bunları kurt hocamız çok merak ediyorum. Maçtan sonra bir sorun var demiş sorunu şuan 70 milyon görüyor çözümü sende Tanjevic. Şu takımda bir tane guard var o da Ender niye her seferin de bir hatasında çıkartılır ki. Sinan maçın başında topu YARI SAHAYA GETİRİRKEN 2 top kaybetti ya adam oynayamıyor işte hadi Ender'e takıntın var koy Doğuş'u kimse Hido'ya veya Ersan'a bir şey demesin hazırlık maçlarımızı düşünelim. Ben Hido hazır dedim Ersan turnuva beşine seçilebilecek bir istatistik çıkartır dedim ama bizim böyle bir staff kadromuz varken olmaz. Tek dileğim şuan ağır olacak ama beş de sıfır yapıp erkenden eve dönerek başta Tanjevic ve Demirel'in artık ülke basketboluna karışmamalarıdır. Demirel gitsin Fiba da başkanlık yapsın Tanjevic gitsin torunları filan varsa onlarla zaman geçirsin olmaz ya 3. çeyrek Aradori 17 sayı attı yanlış hatırlamıyorsam onu geçtim İtalya 30 sayı attı ve izlediğim kadarıyla o anlarda bir mola bile alınmadı. Bir ara alan yapalım dedik leblebi gibi attılar. Melli için diyecek bir şey bulamıyorum 12 faul kaçırdık en önemlisi Ömer sadece 2 tane kaçırdı, acilen bu takıma Metecan,Kenan,Cedi,Erbil ne biliyim acilen ama monte edilip 1-2 turnuva pişmelerini beklemeliyiz. Zaten bu şampiyonadan sonra 2015 Ukrayna için eleme oynayacağız iyi bir fırsatımız var.