Én olyat nem mondtam, hogy korlátozni kellene az online időt, vagy ne legyen előnye aki többet van online, többet foglalkozik a játékkal, márcsak azért sem, mert magam ellen is szólnék.
azt a levelet pont ezért nem neked címeztem, hanem mindenkinek.voltak itt olyan hozzászólások, akik az egyenlő esélyekről meg hasonló dolgokról írtak.egyenlő esélyek meg csak így lehetnének, mert minden más egyenlőtlenséget szül.amivel nekem nincs bajom, hiszen a játék erről szól.ezért is nem nyúlnék én mélyen a rendszerébe bele.így jó ahogy van.ebben a játékban a day trading meg nagyon rizikós.hétfőn veszel egy playát amire az árbecslő 700-1,2m et mond.kedden meg ugyan erre a playára mond 500-700k-t!máris ott a 200k-s bukásod legjobb esetben.szóval azért nem irigykednék azokra, akik a daytradinget is csinálják.tessék utánuk csinálni nyereségesen.a rendszer ilyen irányú előnyei jelenleg a legnagyobb hátrányai is a daytradingnek.ezért szerintem nagyon kevesen űzik.egy heti vagy 10 napos tradeléses intervallum sokkal könnyebben kivitelezhető és kisebb a bukás lehetősége.főleg ha közben 2 posztos edzéssen bizonyos skilleket léptetsz.