BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takım

U21 Milli Takım (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
99
290828.658 in reply to 290828.657
Date: 11/3/2021 7:53:46 AM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Öncelikle herkese selamlar ve sevgiler.

Oyun içerisinde çok ender rastlanan veya rastlanacak olaylardan biri U21 Milli Takımımızın başına geldi. Böyle bir olay yaşamak ve böyle bir şekilde U21'in başına gelmek istemezdim. Olumsuz yönde oy kullanan hocalarımızın da böyle bir olayı yaşamak isteyeceğini düşünmüyorum. Ancak yaşanan olaylar neticesinde maalesef böyle bir olayın yaşanması gerekti.

Bu dönem içerisinde her ne kadar yoğun bir dönemden geçsem de gemiyi en iyi şekilde kıyıya yanaştırmaya çalışacağım. Forumda tartışmaya girdiğim zamanlar az da olsa oldu ama elimden geldikçe sınırları aşmamaya çalıştım. Forumumuzun bulunduğu şartlara rağmen ben tartışma ortamının yaratılmasına en azından kendi adıma izin vermemeye çalışacağım.

Son yaşanan olayla ilgili hocalarımız oldukça tepki gösterdi. Bana göre de haklılar. Malum oyuncuyu henüz U21 kadrosundan çıkarmasam da, yakın bir zaman içerisinde çıkaracağım. Sonuçta bu görevin bana geçme nedenlerinden biri de buydu.

Rakiplerimiz hakkında da konuşmak gerekirse fikstürümüz güzel. Kötü bir sürpriz yaşamak istemiyorum, buna göre de planlamamı yapacağım. Oynayacağımız takımlar neticesinde birkaçı dışında galibiyet sonrası konuşmaktan çok mağlubiyet sonrası konuşmam gerekeceğini düşünüyorum. Yine de forumu aktif tutmak için her maç sonrası kısa da olsa bilgilendirme yapacağım.

Son olarak, hayatımda yoğun bir dönemden geçerken böyle bir göreve başlayacağım için hepinizin desteği benim adıma önemli. Umarım sezonun geri kalanını güzel işler çıkartarak tamamlarız.

Saygılarımla
Obradovic

This Post:
11
290828.660 in reply to 290828.659
Date: 11/4/2021 11:31:15 AM
Long Beach Barons
II.2
Overall Posts Rated:
4242
Selamlar herkese,
Yeni bir sayfa açılmış, herkese hayırlı olsun. Ekipten kimler değişti bilmiyorum ama U21 sayfasındaki iletişim bilgilerinin de güncellenmesi gerekiyor. Hatırlatmak istedim.
Herkese iyi oyunlar.

This Post:
33
290828.661 in reply to 290828.658
Date: 11/4/2021 2:00:19 PM
ClutchTime⁴⁶
III.16
Overall Posts Rated:
3333
Second Team:
WonderKids
Hocam hayırlı olsun umarım başarılı bir dönem olur sen ve ekibin için.

Konuyu yeniden hortlatma niyetim olmasa da şu an u21 kadrosundaki 3 oyuncunun gelişiminde büyük pay sahibi olan birisi olarak ne kadar yanlış yaptığımı anladım açıkçası. Oyunda u21 ve MT dışında amacım olmadığını birçok kez söylemiştim bugünden itibaren tövbe ettiğimi bilmenizi isterim.

Ben lig IV.te çoğu zaman eksi veya sıfır ekonomi ile oyuncu yetiştireyim diye sabır taşı olmuşken olay bir ekip kurup oy toplamak kadar kolaymış. Onca zamanı boşa kaybettiğimi anladım açıkçası.

Bu yüzden bugün ve bundan sonra herkese saygım baki olsa da ihtiyaç, birlik gibi kelimelerden azlimi rica ediyorum. Elimdeki oyuncuları listelememi isterseniz listelerim lakin bugünden itibaren bencilliği ilk ilkem olarak ilan ediyorum.

Herkese iyi eğlenceler...

This Post:
33
290828.663 in reply to 290828.661
Date: 11/4/2021 2:22:21 PM
Overall Posts Rated:
8484

Konuyu yeniden hortlatma niyetim olmasa da şu an u21 kadrosundaki 3 oyuncunun gelişiminde büyük pay sahibi olan birisi olarak ne kadar yanlış yaptığımı anladım açıkçası. Oyunda u21 ve MT dışında amacım olmadığını birçok kez söylemiştim bugünden itibaren tövbe ettiğimi bilmenizi isterim.

Hocam oyuncularınızı milli takım için yetiştirmeyin Türk oyuncu yetiştirmek için yetiştirin, takımınızda kullanmak ilk hedefiniz olsun, benim düşüncem de sizin gibiydi taa ki her seçim sezonu geldiğinde karşıt grupların birbirinin zayıflıklarını yüzlerine vurduklarını/birlik beraberlik masalları anlattıkları/çok işim var fakat milli takım için canımız feda mesajları, kısacası aynı sinemalar defalarca oynanıyor
Saygılarımla

This Post:
00
290828.664 in reply to 290828.659
Date: 11/4/2021 5:46:36 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Hocam düşünceleriniz için gerçekten teşekkür ederim. Tekrar düşüneceğim. Dediklerinizde de haklısınız. Ülkemizde benim gördüğüm kadarıyla bir insanı hemen yüceltip hemen yerin dibine sokabiliyoruz. Ben, önce de belirttiğim gibi, bu konuda elimden geleni yapacağım.

This Post:
00
290828.665 in reply to 290828.661
Date: 11/4/2021 5:51:48 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Teşekkürler hocam. Umarım hep birlikte başarıdan başarıya koşarız. Konu hakkında haklısın ama bence yanlış düşünüyorsun. Bu olay sonrası büyük bir tepki oluştu ve yapan kişinin de bileti kesildi. Hataya hatayla yaklaşırsak güzel olmayacağını düşünüyorum. Ama tabii karar sizin.

This Post:
66
290828.666 in reply to 290828.665
Date: 11/8/2021 3:43:27 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
TÜRKİYE 98-64 Bulgaristan

Görevine yeni başlayacak her koç, görevine galibiyetle başlamak ister. Her ne kadar rakip bizden birkaç gömlek aşağımızda olsa da hem kendi adıma güzel bir başlangıç oldu hem de Milli Takımımızın hanesine 1 galibiyet daha yazmış olduk. Bu maçta önceki maçlara göre farklı bir oyun planıyla sahaya çıktık. Böylelikle rakibin MGH tahminini kısmen de olsa engellemiş olduk. Ribaund ve asist istatistiklerinde rakibe ciddi üstünlük kurduk. Rakibin de bizden zayıf olmasından dolayı bunlar dışında başka bir şey söylemeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Maç dışında bir konuya da değinmem gerekiyor. Göreve geleli yaklaşık 1 hafta olacak ve veri tabanı ile ilgili isteklerimle ilgili önceki ekipten tam olarak istediğim yardımı alamadım. Elimde sadece 21 yaşların verileri var. Ben ve ekibimin bu verilerin tamamına erişmesi gerekiyor. Umarım kısa zamanda olumlu dönüş alabilirim. Buradan da yazmak istedim.

Ayrıca destek olan ve U21'de oyuncusu olup oyuncusunun formuna dikkat eden hocalarıma teşekkür ederim.

Sevgilerimle
Obradovic

Advertisement