BuzzerBeater Forums

BB Poland > bbinfo.yoyo.pl

bbinfo.yoyo.pl (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Kulfix

This Post:
00
35348.657 in reply to 35348.656
Date: 1/7/2010 11:39:48 AM
Overall Posts Rated:
44
i o T.Henry[jego ręcę]

From: hatchet
This Post:
00
35348.658 in reply to 35348.1
Date: 1/7/2010 6:16:17 PM
Overall Posts Rated:
99
BB info nie je, BB info nie śpi, BB info nie zwalnia, BB info jest nie do zatrzymania!!!

Jako że jest już po północy, mamy piątek a za kilka godzin będziemy rzucać o ścianę czym popadnie nad kolejnym nieudanym treningiem, BB info przygotowało dla was nowość na naszych łamach.

W przygotowaniu jest już pierwszy RP o jednej z drużyn grających w BB.
I całkiem niebawem będzie miał on swoją premierę na szerszą skale ;) na łamach BB info.

Tym samym apeluje do wszystkich którzy piszą, pisali lub chcą pisać RP o swoich zespołach, chcą nam przybliżać historie z życia zawodników czy też przemyślenia trenera na temat krzywo ściętego trawnika przed halą. Dajcie znać na BB maila a miejsce na wasze przemyślenia na pewno się znajdzie. Nie krepować się, nie wstydzić jak będziemy zdeterminowani to nawet al_saida namówimy na RP a co ;)

From: hatchet
This Post:
00
35348.659 in reply to 35348.1
Date: 1/9/2010 4:05:23 AM
Overall Posts Rated:
99
Zgodnie z zapowiedziami na BBinfo powiało nowościami :)

Zacznijmy od tego że dzięki wysiłkom naszego GM możecie widzieć wszystkie dodane nowe artykułu już na stronie głównej, hurra :)

Jeśli idzie o same nowe artykuły to w zapowiadanym cyklu opowieści o drużynie przedstawiamy wam IV ligowy zespół Fair-Play Team który prowadzi RafikWielki. Już teraz możecie zapoznać się z emocjami jakie towarzyszyły jemu samemu i jego drużynie w starciu Pucharu Polski z Toruńskimi Aniołami z PLK, a to wszystko w 4 odsłonach.

Wszystkie nowości odnośnie teamu z Wrocławia do znalezienia w zakładce "Drużyny" -> "Fair-Play Wrocław"

Warto przeczytać :)

Oczywiście zachęcam innych managerów do zgłaszania swoich drużyn do prowadzenia RP. Droga via BBmail chyba jest wam znana ;)

PS. pozdrawiam GM który się napracował i jakiś czas temu poszedł spać, jak mi zbanują ekipe to za upierdliwość ;)

Last edited by hatchet at 1/9/2010 4:07:02 AM

This Post:
00
35348.660 in reply to 35348.659
Date: 1/11/2010 6:14:07 AM
Overall Posts Rated:
7272
Dzięki Hatchet za wprowadzenie...
Na mailu masz genezę powstania klubu, a do reszty czytelników uprzejmie informuję, że należy to traktować jako dobrą zabawę i czerpać z tego satysfakcję...To nic trudnego popuścić wodzę wyobraźni i trochę się niezdrowo, a w zasadzie bardzo zdrowo zrelaksować przy klawiaturze...Pozdrawiam i dzięki jeszcze raz za wprowadzenie...

From: franek
This Post:
00
35348.661 in reply to 35348.660
Date: 1/14/2010 5:31:27 AM
Overall Posts Rated:
2626
nie będzie w tym tygodniu o kolejnej rundzie PP? :>

From: al_said

This Post:
00
35348.662 in reply to 35348.661
Date: 1/14/2010 5:45:50 AM
Overall Posts Rated:
88
na stronie wiszą 3 artykuły, ale żebyście mogli je zobaczyć potrzebny jest GM, który od 12 stycznia się nie loguje...

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: m4ti_
This Post:
00
35348.667 in reply to 35348.662
Date: 1/15/2010 3:51:25 PM
Overall Posts Rated:
2121
To ja od siebie napisze tak ogólnie.

Przypomina mi się sytuacja która "uśmierciła" już raz bbinfo, było podobnie, nie było czasu umieszczać artykułów na stronie. Myślałem, że teraz będzie inaczej. Nie mam pretensji do naszego GMa bo go doskonale rozumiem, ze poza BB ma jeszcze z milion spraw na głowie. Dla mnie przykre jest to, ze se staram, wysyłam artykuł na czas a tego artykułu niema na stronie. To jest zapowiedz rundy PP i powinna być umieszczana przed meczami a nie z tygodniowym opóźnieniem.

Strona może odnieść sukces tylko wtedy jak będzie na bieżąco aktualizowana, jeśli będzie żyła.
Hatchet ogłosił ostatnio, że można pisać o swoim klubie, moim zdaniem świetny pomysł ale w takich warunkach nie realny.

Powtarzam, że nie mam pretensji do GMa ale jak coś sie nie zmieni to ta idea znów upadnie.
Wyjściem z tego jest udostępnienie strony hatchetowi i al_saidowi aby i oni mogli wrzucać artykuły. Wtedy takie sytuacje nie będą się powtarzały.

Advertisement