BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým - 1

Národní tým - 1 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Wixix
This Post:
00
4862.657 in reply to 4862.656
Date: 11/23/2008 5:32:46 AM
Overall Posts Rated:
3636
Všechny zdravím,
sezóna je už finálně u konce, tak bych chtěl zrekapitulovat, co se v této sezóně stalo s NT. V prvním startovním přátelském zápase jsme porazili Rumunsko a poté začal Turnaj útěchy, ve kterém se nám celkem dařilo. Skóre zápasů 6:2 a bodů 838:710 (+128) nás posunulo do vyřazovacích bojů. Doma jsme si přitom udrželi neporazitelnost a venku podlehli nejdříve Makedonii, kterou jsme při našem TIE proti jejich normal nedokázali přehrát a vcelku těsně prohráli. Další prohru si náš tým zapsal s Bosnou a Hercegovinou, týmem přibližně stejně silným. Vyrovnaný zápas dokázal známý manažer Bevzil dotáhnout do vítězného konce. O vítězných zápasech se zmiňovat již nebudu, ke každému byl komentář před i po zápase a není nutné si zbytečně hřát vítěznou polívčičku. V prvním kole vyřazovacích bojů nás bohužel čekala Argentina, tým, který se do Turnaje útěchy dostal po vypadnutí z paralelně probíhajícího Mistrovství světa. S takovým týmem jsme neměli skoro žádnou šanci na vítězství a i přes velmi dobrou náladu týmu jsme prohráli 76:100. Nutno dodat, že Argentina se nakonec stala absolutním vítězem Turnaje útěchy když postupně porazila nás, Polsko, Rusko, Holandsko a ve finále Anglii, která předtím neskutečně vyřadila Brazílii, kterou jsem osobně favorizoval na celkové vítězství. Po našem vyřazení jsme odehráli 4 přátelské zápasy, nejdříve jsme 2 odehráli jakožto souběžné zápasy vedle naší U-21 se stejným soupeřem jako měli oni, kdy se nám podařilo porazit silnou Francii i Litvu, poté jsme si zahráli s U-21 Slovenska a sezónu jsme završili dalším vítězstvím s Kostarikou. Celkem jsme v této sezóně skončili na 28. místě světového žebříčku s poměrem zápasů 11 výher ku 3 prohrám. Souhrně jsem za 3 sezóny dokázal vést NT s výsledkem 32:11. Společně se 4 prohrami za trenérství wacy má náš Národní tým bilanci 32:15. Do příští sezóny očekávám hlavní zlepšení v oblasti pod košem, kde jsme nabrali posily v podobě Dufka a Špačka. Nejslabší místo v této chvíli vidím na postu Small Forward, kde nám Marvan roste ve velmi kvalitního hráče ale má ještě svoje rezervy na kterých se pracuje a Vídenský také dohání některé základní nedostatky. Zde bude nejvíce vidět pokud některý z nich ztratí formu, takže doufám že se budou držet. Zítra nás čeká přátelský zápas s Izraelem, kde by měla naše nová sestava ukázat jakou silou dokáže konkurovat velmi kvalitnímu soupeři. Poté už nás čeká Kvalifikace na MS a souběžně budeme s napětím sledovat snažení naší U-21 (posílené hráči NT) v Druhé šanci o postup na MS U-21! Bude to jistě zajímavý start nové sezóny, takže přeju hodně štěstí oběma našim reprezentačním výběrům.

Last edited by Wixix at 11/23/2008 5:37:14 AM

This Post:
00
4862.658 in reply to 4862.653
Date: 11/24/2008 10:19:28 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10361036
Second Team:
Nitra Urpiners
myslim inak ze sa planuje moznost odvolat NT trenera v buducnosti ak bude neaktivny resp. bude mat malo %.. tiez ocenujem ze sa clovek ozve, u nas sme uz tiez lacikeho odsudili, ale on hracov poctivo trenuje, takze na net a BB chodi..priatelak sme ale nehrali ani nepamatm..

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
4862.659 in reply to 4862.1
Date: 11/24/2008 2:21:53 PM
Overall Posts Rated:
3636
Tak se nám hned v prvním zápase nové sezóny podařil pěkný kousek, když náš tým porazil výběr z Izraele, který momentálně okupuje 4. pozici v Evropě a 7. na světě! Izraelci se rozhodně nemůžou vymlouvat na formu, která byla pro všechny stejná, ovšem zahráli čitelně přesně tak jak jsem předpokládal a taktika vyšla. Střelecky se krásně prosadili naši nejlepší zakončovatelé z dálky Vídenský s Pěnkavou, ale ani ostatní nezůstali pozadu. Byli jsme celkově rychlejší, vytvořili si více střeleckých šancí, více jich proměnili a naším pohybem jsme si vybojovali i více faulů soupeře. Neméně důležité bylo že jsme soupeře přeskákali na doskocích a byli i produktivnější v asistencích, souhrnem jsme byli ve všem o krok před soupeřem. Děkuju mým svěřencům a jestli to byl můj poslední zápas u repre tak to bylo skvělé zakončení :)

This Post:
00
4862.660 in reply to 4862.659
Date: 11/25/2008 2:11:52 AM
Overall Posts Rated:
3636
Tak dnes ráno jsou známé výsledky voleb. Budete mě muset snášet ještě dvě sezóny, ale rozhodl jsem se věnovat se během těchto dvou sezón plné podpoře někoho, kdo by dle mě měl dobré přdpoklady na to stát se novým trenérem za dvě sezóny. Předám veškeré zkušenosti, budu diskutovat.. a mezitím povedu naše dospěláky k dalším úspěchům :) na závěr mi nezbývá než poděkovat všem mým voličům za hlasy, cením si jich a je to motivace k mé činnosti! Dále děkuji i mpesovi za zpříjemnění jinak nudných voleb :) bohužel účast byla ještě slabší než jsem čekal, do budoucna bude nutné zvýšit zájem o NT.

From: rwystyrk

This Post:
00
4862.661 in reply to 4862.660
Date: 11/25/2008 4:05:22 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Gratuluji ke znovuzvolení.
Volební účast opravdu bídná, jen 15 lidí volilo.
Máš na mysli někoho konkrétního, koho by si chtěl podporovat? Nebo to je výzva pro schopné manažery, aby o sobě dali vědět (teda hlavně o zájmu vést NT)? Podobnou výzvu už jsem učinil v U21, sice jsem sehnal 2 spolupracovníky, kteří pomáhají s agendou okolo U21, ale nikoho, kdo by se chtěl stát mým nástupcem.

This Post:
00
4862.662 in reply to 4862.661
Date: 11/25/2008 4:07:08 AM
Overall Posts Rated:
3636
Myslím to jako výzvu pro všechny, ale první kdo mě napadl je mpesa, jelikož projevil jakýsi zájem účastí ve volbách.. ještě jsem s nim ale o tom vůbec nemluvil..

From: iwenzee

This Post:
00
4862.663 in reply to 4862.662
Date: 11/25/2008 5:17:10 AM
Napálsko
II.3
Overall Posts Rated:
2323
Taky gratuluji k obhájení trenérského křesla národního týmu a přeji aby se dařilo alespoň tak, jak v minulé sezóně a taky aby jsi nemusel řešit háky s formou u NT hráčů. Alespoň já za sebe můžu říct, že budu dělat co se dá :)

This Post:
00
4862.664 in reply to 4862.663
Date: 11/25/2008 6:50:40 AM
Overall Posts Rated:
3636
Díky tobě za přání i za toto předsevzetí :)

Last edited by Wixix at 11/25/2008 6:50:57 AM

From: LA-zajino

This Post:
00
4862.665 in reply to 4862.655
Date: 11/27/2008 2:11:33 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10361036
Second Team:
Nitra Urpiners
no vy ste stastni, zasa mate tych izrealcov, ktorych vraj Wixix da kedy chce:) my trosku prekvapime talianov, a nedostaneme o 50 ale o 35:P

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
4862.666 in reply to 4862.665
Date: 11/27/2008 2:37:23 AM
Overall Posts Rated:
3636
Tak nám BB´s vylosovali skupinu pro kvalifikaci a je vidět že to bude těžké, taky jsem zkopíroval rwystyrkovu tabulku a označím zde náš los.

1. koš: Španělsko, Itálie, Německo, Izrael, Francie, Chorvatsko
2. koš: Portugalsko, Nizozemí, Švýcarsko, Polsko, Srbsko, Bosna a Hercegovina
3. koš: Anglie, Rusko, Slovinsko, Norsko, Česko, Bulharsko
4. koš: Řecko, Dánsko, Černá Hora, Slovensko, Gruzie, Finsko
5. koš: Turecko, Lotyšsko, Estonsko, Švédsko, Belgie, Irsko
6. koš: Rakousko, Maďarsko, Makedonie, Litva, Skotsko, Rumunsko
7. koš: Island, Kypr, Ukrajina, Andorra, Wales, Albánie
8. koš: Bělorusko, Moldávie, Albánie, Azerbajdžán

S losem jsem střídavě spokojen a nespokojen. Rozeberme si to trochu podrobněji:
Jak je vidět, z první nejsilnější skupiny jsme dostali relativně slabší tým Izraele, který jsme shodou okolností před pár dny porazili o 18 bodů, ale to je podle mě dost výjimečné a asi nám ke konci kvalifikace budou více než vyrovnaným soupeřem. Z druhého koše si asi nejde vybrat přijatelného soupeře, ale Portugalsko beru jako jednu z těžších variant, bohužel. Ve třetím koši jsme my, ve čtvrtém jsme "získali" Dánsko, které je dost nepříjemné z těch soupeřů kteří byli v tomto koši na výběr (nic proti Slovensku :D ), ale hrajeme s nimi až poslední kolo a to může být všechno rozhodnuté. Z pátého koše hrajeme s Belgií, to je soupeř který rozhodně stojí za pozornost a nejde podcenit. V šestém koši je Maďarsko, které bývalo vždycky silné, ale poslední dobou značně upadá a tým už tak silný není, nicméně zazlobit může. Ze sedmého koše máme Wales, se kterým v pondělí kvaldu zahájíme. Je to tým který bysme měli sfouknout jako svíčku. Z osmého koše nám byla přidělena Moldávie, o které bych určitě řekl to samé.

Výsledkem je, že máme dva zápasy jistého vítězství (1. a 4.), potom dva které se dají uhrát (2. a 3.) a pak nás čeká dvojice favoritů se kterými bysme se chtěli poprat o nějakou postupovou příčku a úplně nakonec se popereme s týmem který bude usilovat o to samé co my. Bude to tedy rozhodně zajímavé. Podrobněji soupeře rozeberu vždy před zápasem.

From: KifaH

This Post:
00
4862.667 in reply to 4862.666
Date: 11/27/2008 2:47:25 AM
Overall Posts Rated:
3737
Až ma trochu mrzí, že proti vám bude hrať môj hráč, ale ako si písal, bude to až v poslednom kole a môže byť už všetko rozhodnuté.

Advertisement