BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým

Národní tým (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
102056.658 in reply to 102056.638
Date: 5/13/2010 9:19:50 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Tak kdo bude další? Myslíš, že se rwystryck nebo jak se píše nedokáže sám obhájit? Já myslím, že v tom je ještě lepší než moje žena, oba uargumentují cokoliv a když jim kvalit argumentace nestačí, tak přejdou na kvantitu a to se pak už nedá stíhat. Příznám se, že většinou mají oba pravdu... Manželku narozdíl od rwystryka miluju, takže tam mě to tak neirituje.

Jinak způsob argumentace, který jsi zvolil považuji za maximálně ubohý a jsem rád, že se k němu váš boss snižuje naprosto minimálně.

(joke) Když tak použij copy + paste, správně je to rwystyrk ;-)

A tu větu s kvalitou, kvantitou, zakončenou sdělením, že mám většinou pravdu, jsem (přiznám se a nestydím se za to) nepochopil. Ano, když neberete mé argumenty (teď si to neber osobně, je to myšleno obecně) v potaz a pořád opakujete to samé a nerozporujete nové skutečnosti, nezbývá, než to zopakovat. Ale kvalita tudíž zůstává stejná, ale ve zvýšené kvantitě.

P.S.: (joke) Nechceš mě seznámit se svojí manželkou? Dvě tvrdé palice, co mají většinou pravdu, to by mohla být zábava.

From: Zdenda74

This Post:
00
102056.659 in reply to 102056.654
Date: 5/13/2010 9:24:12 AM
Overall Posts Rated:
2323
Mě se nelíbí věci, myslíš, že kvůli tomu musím se rozvést, emigrovat nebo se nechat zvolit, stát soudcem, případně něco řešit s vedením hry. Kde jsem psal, že je to chyba trenérů NT? Nikde. Přestože si myslím, že možnost je díky naší strategie úspěšnosti obou NT nad užívaná, nijak to řešit nehodlám. Ber to jako povzdechnutí, nad situací. Suporteři žádnou viditelnou výhodu v přístupu k informacím nemaj, takže jsou mi jedno. Myslím, že BB mani o způsobu jaký k tomuto nástroji volíme mi moc neuvažovali a i proto jeho nadužívání sankcionují na náladě daného NT. Ale to furt je to jen povzdech. Ten si snad můžu dovolit i bez toho, aby mě někdo urážel, případně vyháněl ze hry. Nebo ne?

This Post:
00
102056.660 in reply to 102056.657
Date: 5/13/2010 9:24:27 AM
Overall Posts Rated:
4444
Obecně se tu kritika špatně nese.Takže myslím, že se tu nějakou dobu žádná neobjeví:)

This Post:
00
102056.661 in reply to 102056.640
Date: 5/13/2010 9:34:01 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Já bych ještě doplnil těch 18 hráčů o další aspekt. Je to taky o tom, že v širším kádru je více než 18 hráčů a které nakonec použijeme záleží na mnoha okolnostech - jejich forma, zranění, výpadky lepších hráčů na jejich pozicích, ale taky to, jak kdo během sezony potrénuje. Situace na začátku sezony je obvykle jiná než po 2 měsících, hlavně třeba 22 letí hráči se mohou během sezony rapidně zlepšit a předstihnout třeba své konkurenty na hraně potenciálu.

This Post:
00
102056.662 in reply to 102056.658
Date: 5/13/2010 9:37:48 AM
Overall Posts Rated:
2323
Nechci. :-)

Ještě, že ty se nebereš tak vážně jak tě berou tvoji obdivovatelé.

Ve chvíli kdy jsi si nejsi svojí pravdou úplně jistý násobíš délku příspěvků, minimálně to jsem vypozoroval.

This Post:
00
102056.663 in reply to 102056.641
Date: 5/13/2010 9:42:09 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Ještě na tohle jsem chtěl reagovat, tohle vyloženě nesnáším, taktiku má po dle mého názoru dělat jeden člověk.

Tak to samozřejmě je.

Diskuse k ní je možná cená, ale to rozhodně neznamená, že po prohře nemůže přijít kritika a už vůbec ne ve formátu kdy se taktika diskutuje v uzavřeném klubu a podmínkou k té diskusi je tebou udělené členství. Já si smysl diskuse nad taktikou moc představit nedovedu, protože taktika je buď dobrá a vyjde, nebo špatná a nic na tom nemění, že s tebou souhlasilo 15 lidí. Taktika volená širokým fórem bude prakticky vždy horší, než ta, kterou si připravím sám. Tím jsem si naprosto jistej. Nebavím se o ní prakticky ani v realným životě, kde něco odtrénováno mám a nedoporučuju to ani v rámci netovejch her. Můžeš se z mého pohledu zeptat konkrétních lidí na konkrétní otázky a z toho pak pro sebe něco vyvozovat, ale širší diskuse o taktice je z mého pohledu cestou do pekel.

Nic takového jako mnou udělené členství neexistuje, to je Tvůj čistý výmysl, na externí forum nikdy není odmítnuta registrace jakémukoli manažerovi z českých klubů BB.
Ty tu diskuzi o taktice vidíš moc jednoduše. Nejde jen o to, říct budeme hrát tuhle nebo tamtu taktiku. Jde taky o sbírání poznatků o soupeři, o jeho jednotlivých hráčích a s tím může přijít kdokoli, aniž by tím předem říkal, k jaké taktice by to měla vést. I když mi bude 15 lidí říkat, zahraj rychlou střelbu, ale nebudou mít argumenty, které mě dostatečně přesvědčí, tak si zahraju to, co budu chtít. Stejně tak, když budou mít argumenty a já to nakonec zahraju a nevyjde to, nebudu svalovat vinu na ně, ale bude to moje zodpovědnost. Ale to, že by se o taktice nemělo diskutovat, mi nepřijde moc logické. Navíc jakákoli diskuze určitě přispěje k popularizaci NT. Vedení NT s téměř nulovou a když už tak nepříliš vstřícnou komunikací jsem si již zažili.

This Post:
00
102056.664 in reply to 102056.637
Date: 5/13/2010 9:47:48 AM
Overall Posts Rated:
3030
Tak ty víš jistě, že o vaší práci nemám ani páru

Spise forum sleduji a prispivam minimalne, ale tohle si nemuzu odpustit. Opravdu kdo to nezazil, nevi jaka rehole to je, delat pro narodak ve svem volnu, neustale nekoho vodit za rucicku aby vedel ze ma tak a tak trenovat, a co se pritom zveda, oceni to jen par lidi. Zkus si jen predstavit ze mas obeslat 100 hracu, napis jim mail, a pak s nim komunikuj, pak ho presvedci o spravnosti treninku-ne vzdy to jde. pak zadavej do databaze skilly, a ty neustale aktualizuj. Vse ve svem volnu, zadarmo :-) Nekdy mam chut se na vse vy... a hrat si tu jak chci, kecat kazdemu do jeho fungovani na foru. Az treba jen vychovas hrace pro narodak, tak si neco povime.

Nightwalker

This Post:
00
102056.665 in reply to 102056.649
Date: 5/13/2010 9:55:30 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
Myslím, že volnosti má Amare více než dost. Já jim do rozvoje hráčů U21 kecám tak u 5 hráčů z ročníku, kteří mají šanci, že U21 není jejich konečnou. A i tam jsou většinou upřednostněmy aktuální potřeby U21, před budoucíma potřema NT s tím, že to co chci já, aby trénovali, doženou později.
To, že mohl Amare navázat na nějakou relativně dobře rozdělanou práci, vidím jako pozitivum a ne jako negativum. A proto je U21 tam kde je, zatímco NT je taky tam, kde je.

This Post:
00
102056.666 in reply to 102056.651
Date: 5/13/2010 10:00:08 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12331233
Second Team:
Jirkov
To, že tě 10 procent lidí z komunity zvolí za NT přece nepředjímá souhlas 100 procenta lidí s projitím vlastních hráčů. Nebo fakt si myslíš že jo?

Samozřejmě že ano, to že 70% lidí nejde k volbám, taky nebere možnost politické reprezentaci (konkrétně vládě a parlamentu) nakládat s našími daněmi.
Navíc, jak již ti bylo několikrát sděleno a pořád to neakceptuješ, komu se to nelíbí, může Amaremu osobně napsat a požádat, aby údaje o jeho hráče nebyly poskytovány dalším osobám a bude mu vyhověno.
Což jde nad rámec té obdoby s politikou, protože já nemám možnost říct, že nechci aby zvolená politická reprezentace neoperovala s mými daněmi, byť bych sám nevolil nebo volil někomu, kdo ve volbách neuspěl.

Last edited by rwystyrk at 5/13/2010 10:00:29 AM

This Post:
00
102056.667 in reply to 102056.651
Date: 5/13/2010 10:00:40 AM
Overall Posts Rated:
3030
To, že tě 10 procent lidí z komunity zvolí za NT přece nepředjímá souhlas 100 procenta lidí s projitím vlastních hráčů. Nebo fakt si myslíš že jo?

Kazdy ma tady pravo volby, a to ze Amare skoncil s nejvetsim poctem hlasu v historii, o necem svedci. Kazdy ma pravo zucastnit se jako kandidat do voleb, pokud to neuci a neda nikomu hlas, muze se rozcilovat tak akorat nad sebou.

PS: Amareho rodinu, i jakkoukoliv rodinu bych do diskuze netahal, jsem na to celkem alergickej. Zkus nas presvedcit necim jinym nez, zatahovani rodiny do diskuze. To ze s tim Amare zacal-jeho rodina jeho vec, ale pokud jsi na urovni a chces prijit s necim plodnym, nez jen rypanim, urcite jsi schopen tu rodinu vynechat

From: Wixix

This Post:
00
102056.668 in reply to 102056.665
Date: 5/13/2010 10:04:18 AM
Overall Posts Rated:
3636
Tyjo Radime, to se ti to tady rozjelo ta diskuse :D no rozhodně je tu větší zájem o NT než "na počátku věků" :)

Advertisement