BuzzerBeater Forums

BB Makedonija > U21 Makedonija

U21 Makedonija (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149768.659 in reply to 149768.658
Date: 5/6/2013 12:39:33 PM
Overall Posts Rated:
2727
Oks, kako i da e, ti blagodaram za ponudenoto.

Message deleted
This Post:
22
149768.661 in reply to 149768.656
Date: 5/6/2013 2:18:32 PM
Overall Posts Rated:
203203
Јас немам ништо против во тимот на селекторот dadimo да биде tosebog. Кого сака dadimo да вклучи во штабот на селекторот негово право. Избран е, меѓу другото, за да го има и тоа право. Ај и тој турбофолк да го видам.

Од првичниот скаутинг тим беше исфрлен бидејќи не разбра дека некои луѓе имаат попаметна работа отколку да се занимаваат со твоите мушички. Скаутинг форумот беше лигавешници од плачките за банирањето на твојот втор тим. Шо замараш? Ниту ти некогаш ќе бидеш во скаутинг тим кој јас би го формирал, ниту јас имам ниво на мазохизам да се замарам во тим кој ти би го составил. Лета магарето? Со самар!

Last edited by Onisifor at 5/6/2013 2:18:47 PM

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: Onisifor

This Post:
00
149768.667 in reply to 149768.661
Date: 5/6/2013 8:01:18 PM
Overall Posts Rated:
203203
Gorge, наш поранешен селекторе. Вечно име сине. Да си жив и здрав.
Помалку местенки, разбра?

This Post:
00
149768.668 in reply to 149768.667
Date: 5/6/2013 8:31:41 PM
Overall Posts Rated:
33
епа вака прочитав скоро се и сакам да дадам коментар за се
1. алекс со тебе имам правено онака по малце муабет и стврано не очекував такво дрско однесување од тебе , велиш дека царот се курчи а твоето однесување е 5 пати полошо , еве седни пак прочитај се што си напишал фразиве од типот копиљ, ништо не си научил од тренирање , и незнам уште какви навреди ,за што - за играч што стварно и не е нешто повеке од другите 3 , и што е работа на вкус и небитно кој од нив ке земал дадимо така да братко се однесуваш ко 15-16 години да си , смири ја топката
2, Тони мислам дека причата со местењево уствари договарањето воглавно е точна и јас мислам дека бев иницијатор на еден текс по што ти излезо со темата . Е Сега немораше до толку да ја правите , и мислам дека бидејки си постар треба да влијаеш врз брат ти овакво однесување за мене е навредливо уствари тој те на некој начин те убрука со тоа што му се нафрли на дадимо. . За тебе сум имал рескпет и уште имам поздрав
3, дадимо по мене сосема коректен тренер и да ви кажам кејф ми е било коа со човекот сме пишувале за трениранје играчи , сеа незнам што години си ама требаше малце да ја смириш топката и можеше да дадеш извештај за тие 3 играчи без да влегуваш во подолги дискусии и расправии
4, царе се што лета не се јаде ,така да немора до толку да справиш првенствено ти а и сите вие наивни еве ке ви кажам јас еден факт: пенда пред 2 сезони беше во втора кај мене при што имаше имаше договор за сите наши 3 уткамици предложени од него ,сезонава во купот коа се паднавме прво ми пиша дали идам на победа одкога му кажав дека треба да избере или куп или првенство тој избра куп при што се договоривме и за ентузијазмот опуштено секако при што мисллам дека ме искористи на некој начин ,е сега кажете ми пак дека во прва нема договарање или дека 3 другари од кавадарци не играат со договор цело време :) знаци вака јас немам ништо против пенда кој го поштувам како играч и другите играчи дури и јас би договорил некоја уткамица ама мислам дека вака им иде на штета на некои играчи , додека другите се повеке у добивка )и не се правете наивни многу може има и исклучоци само не ве пратам толку многу да знам кој што прави !
5, емил братко зошто мораш да бидеш секогаш негативец , незнам дали си таков и у рл ама на лош пат си Ч) на играва баш интересни играчи како гари , димац , пенда и многу други со кои радо би испиел едно кафе а ти ама баш со сите наогаш причина да се скараш , немора да се дружиш рл ама цело време нешто да ти смета .стварно си за стап )
бре пола саат потрошив да напишам ова стварно сум торко :) значи ова е моето мислење онака како што ја гледам ситацијата кавка што е без навреди :)

This Post:
00
149768.669 in reply to 149768.668
Date: 5/6/2013 8:41:21 PM
Overall Posts Rated:
66
и мислам дека бидејки си постар треба да влијаеш врз брат ти овакво однесување

Грешка си брат ми е постар од мене.

Advertisement