Nemam ni ja problem sa tobom, već sa tvojim povremenim cinizmom, koji je i meni išao na živce počesto. Cinizmom i raspravom radi dosade, koja je uvedena paralelno sa tvom (prvom) registracijom na BB. Ne kažem da si ti izmislio svađe na ovom forumu i da pre tebe i nekih pojedinaca toga nije bilo, ali pre toga je atmosfera bila mnogo zdravija i mnogo manje napeta.
Niti sam smatrao da Bil ima medeni jezik, što sam i njemu par puta govorio. Ali, iskreno, nakon gomile postova iščitanih na ovoj temi u poslednjih par dana - zaista ga razumem.
Iznervirali ste me i ti i gospodin "selektor do finala prvenstva Srbije", najviše zbog vašeg cinizma. Ako išta, bilo je neukusno zbog teške situacije u kojoj smo se svi našli, s obzirom da treba pokrpiti sad velike rupe (igrači koji su u banovanim timovima, pre svega). A da ne pominjem da ste likovali nad situacijom u kojoj su banovani igrači sa kojima sam imao redovan kontakt na skajpu, kao što su Popaj i Jarley, a koji su sasvim ok momci i koji su dali ovoj zajednici više od 99% drugih. Šta više, ubeđen sam da je Popaj najviše uradio od svih nas skupa.
To je moj problem. A kad me nešto tako iznervira, onda "mućkanje glavom" ne dolazi u obzir - samo mi je cilj da potkačim nekog ko mi se, bar učini da je ciničan u situaciji u kojoj to nije mesto.
Toliko od mene na ovu temu.
P.S. Usput, cenim ono što si radio sa centrima od 18 i 19 godina i bilo bi korisno da nađeš tu ulogu i sada.