Λοιπόν έφτιαξα και εγώ το excel με τον παλιό τρόπο όποιος θέλει να το δει μπορεί να το κατεβάσει από εδώ
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1376421790 έχω συμπεριλάβει μόνο τα ανταγωνιστικά παιχνίδια της φετινής σεζόν μέχρι και το χθεσινό και έχω περιοριστεί μόνο σε αυτά που η αντίπαλη άμυνα ήταν ΜtM απέναντι σε επίθεση
"Look Inside" ή
" Low Post" γιατί οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας μου( IV.42), εκτός από 3-4 ομάδες, παίζουν στάνταρ ΜtM φοβούμενες τα φάουλ και πιθανό μειονέκτημα που μπορεί να αποκτήσουν. Επειδή μου αρέσε πολύ ο τρόπος του Villagkoura θα τα παρουσιάσω και εγώ έτσι, να σημειώσω ότι έχω την πιο υψηλόμισθη ομάδα στην κατηγορία χωρίς να βλέπω την ανάλογη απόδοση αν και λογικά θα πάρω την άνοδο από έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο. Έχω αναλύσει και τους αναπληρωματικούς στη δεύτερη σελίδα όμως δεν βγάζω και πολύ νόημα εξαιτίας των ελάχιστων λεπτών που αγωνίζονται σε παιχνίδια του πρωταθλήματος( δεν ανέλυσα παιχνίδια κυπέλλου).
Ας αρχίσουμε από τα σκίλς των παικτών:
PG: JS 8 JR 5 HA 14 DR 10 PA 16 IS 6 EXP 7
SG: JS 8 JR 6 HA 10 DR 11 PA 9 IS 3 EXP 9
SF: JS 10 JR 8 HA 7 DR 9 PA 7 IS 8 EXP 11
PF: JS 8 JR 7 HA 9 DR 9 PA 2 IS 16 EXP 7
C: JS 6 JR 1 HA 3 DR 7 PA 4 IS 12 EXP 6
Team Ratings:S-factor: 0,282
Θετικότητα(+): 0,601
Team Work(T.W.): 0,639
+/T.W.: 0,941
Όγκος(V): 0,536
+/V: 1,12
V-set: 0,56
Πρ.Ευστοχία: 47,9%
(+) Improved: 8%
AST/TO: 3,16
Σταθεροτητες:(+)-->96,3%
V-->88,3%
Average-->92,3%
(+) Εκτέλεσης: 61%
(+) Δημιουργίας: 39%
Από τα Team Ratings προσωπικά πιστεύω πως η ομάδα μου αποδίδει πάρα πολύ καλά καθώς το
S-factor είναι εκπληκτικό η Θετικότητα σε τεράστιο επίπεδο αλλά σε μικρό σχετικά όγκο για την κατηγορία και για
"Look Inside" που είναι γρήγορο σύστημα και αυτό οφείλεται στο υπερβολικό
Team Work(0,639) όμως η Πραγματική Ευστοχία της ομάδας είναι άρστη(47,9%). Τέλος τα περιθώρια βελτίωσης για την ομάδα δεν είναι μεγάλα καθώς το (+) Improved είναι μόλις 8% αλλά πάντα η ομάδα αποδίδει με ιδιαίτερη σταθερότητα σε Θετικότητα(96,3%) και Όγκο(88,3%) ενώ αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της ομάδας είναι πως το 39% της Θετικότητας αποδίδεται στη δημιουργία θυμίζοντας υπερβολικά τον ελληνικό τρόπο επίθεσης που μας έχει συνηθίσει ιδίως ο Παναθηναικός( παρότι εγώ είμαι Ολυμπιακός).
Ακολουθούν τα ατομικά Ratings.....
Last edited by nickmanetos1997 at 8/14/2013 5:00:23 AM