A ja mam takie dość dziwne pytanie... Na jakiej zasadzie, my gracze, wybieramy trenerów kadry, kadry u21, ich pomocników itp. Na jakiej zasadzie stwierdzamy, że oni się nadają, że będą właściwie piastować swoje stanowisko.. Od razu mówię, że nie mam doświadczenia w żadnych innych tego typu grach, bb jest moją pierwszą grą menadżerską, także proszę bez bicia :P Po prostu dziwi mnie, że np. trenerem kadry jest osoba z 3 ligi. Na jakiej zasadzie stwierdziliśmy, że on się nadaje, że jest dobrym menadżerem, skoro jego drużyna jest w 3 lidze, a więc, nie jest to chyba wybitne osiągnięcie :P Od razu mówię, że nie mam nic do trenera ani jego umiejętności, bo go nie znam :p Ale patrząc po wynikach, chyba rzeczywiście był dobrym wyborem, tylko nie rozumiem tego fenomenu- dlaczego? :o Czy przy wyborze trenera kadry kierowaliście się tym co pisze na forum? A może wygrywa ten kto ma więcej znajomości? (np. z innych menadżerów) Jak stwierdzić, że ktoś jest dobrym menadżerem, i dlaczego trenerem kadry jest osoba z 3 ligi, a nie np. mistrz Polski?? Proszę o odpowiedź, która wyjaśni moje wątpliwości :P Pozdrawiam, Szynka